Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(594)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

nerama doar daca se ia de mana cu ala care a nascut acum recent sedere cat mai scurta pe aici deci vedeti ca s-au adunat gagicile? mai bagam niste tobite

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

andra multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria
Ralu, eu am astfel de simptome cand ovulez,vreo 2-3 zile inainte sau in timpul,cred.
Tu stii sigur ca pe 19 ai ovulat?Poate ca abia acum ovulezi...oricum tu presteaza ca sa fii sigura ca nu pierzi momentul.
te asteptam cu liniutele.

walkira, pe 19 am avut niste junghiuri ceva mai mari la ovarul stang, de aia am zis eu ca atunci am ovulat
si in plus la instructiunile de pe testele de ovulatie scrie ca din momentul in care cea de-a doua liniuta este mai puternica decat cea initiala, ovulatia se produce in 24 sau cel mult 48 de ore
si la mine acea liniuta a fost mult mai puternica duminica, deci.....nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Eu chiar am visat soricei

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Ralu si la mine acum 2 luni a fost o ovulatie mai violenta... adica in sensul ca ma durea ovarul si la 3 zile dupa ovulatie si nu eram racita si nici nu aveam nimic... poate asa e si la tine acum

Roxi cand ai visat? erau albi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui nerama

Ralu si la mine acum 2 luni a fost o ovulatie mai violenta... adica in sensul ca ma durea ovarul si la 3 zile dupa ovulatie si nu eram racita si nici nu aveam nimic... poate asa e si la tine acum

tot ce se poate, nu mai stiu ce sa cred
o sa vedem noi peste 13 zile cand ar trebui sa imi vina musafirii nepoftiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RaluCris

Citat:
citat din mesajul lui nerama

tot ce se poate, nu mai stiu ce sa cred
o sa vedem noi peste 13 zile cand ar trebui sa imi vina musafirii nepoftiti

eu iti doresc sa nu mai vina 9 luni de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Apropo de visuri cand visezi cu kkat ce inseamna

tuturor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Apropo de visuri cand visezi cu kkat ce inseamna

ala e noroc trage un loz sau pune un bilet la loto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

nerama multumesc
Te-am trecut in lista,sedere cat mai scurta ca aspiranta

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput