Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(594)
Raspunsuri - Pagina 4
ang_21_costi spune:
hai mai fetelor, care avetzi mult de munca, trimite-ti si la mn
acu' cat inca ma plictisesc ... si sunt dispusa sa va dau o mana de ajutor ![]()
servitzi o cafelutza si facetzi o mica pauza ![]()

angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
noi 2 prin lume
RaluCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman nu este de la sarcina,probabil o ovulatie mai violenta ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca nu stiam ca exista si asa ceva sarumana mult de lamurire ![]() ![]() ![]() AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
roxybarbu spune:
Fetele simptome nu prea am inca......scurgerea, care dupa ovulatie se oprea dar luna asta a continuat, temperatura bazala crescuta si cam atat pana acum, dar nu plec nicaieri inca asa ca o sa va tin la curent
Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
walkiria spune:
Fetelor, sunteti formidabile intr-adevar....ma dati gata, in loc sa dau cu sapa sa plec si eu la timp acasica, chicotesc pe-aici singura...:)))
Nerama si eu am auzit ca merge cu pernita sub bazin, am cunostinte cu astfel de uter si au reusit.
Acum eu ma gandesc la altceva, mie mi-au spus ginecologii ( si credeti-ma cu nu au fost putini la numar :)) ca am uterul normal insa pozitia lui e putin inspre anus...oare ar fi bine sa aplic si eu metoda asta?...o sa incerc o data cu acrobatii , o data cu pernita....sa vedem daca iese.
Asa Andra...baga tare ca sa le ispitim si pe celelalte fete care nu au intrat inca.
Gaby
...ehehe eu nici nu am apucat sa-i vad fata sefului saptamana asta....yuuuupiiii!! nici ca mi-e dor de el.
PaulaFrida spune:
Ce tari sunteti fetelor

ce-am mai ras 

eu merg sa ma uit la Sex and the City 2

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait
ang_21_costi spune:
walkiria
sunt Z12, incerc sa aflu ce teste de ov imi recomandati
, sa-mi cumpar de-aici
paula
ti-a venit miros de la cafelutza?
vizionare placuta
angi
Doamne
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
noi 2 prin lume
RaluCris spune:
| citat din mesajul lui nerama apropo: stiti ceva despre visele cu soricei? |
nerama sa stii ca eu am auzit ca visezi soricei albi cand ramai insarcinata
vreo 3 gagici mi-au povestit dar acum nu stiu cat e realitate si cat sf
walkiria spune:
| citat din mesajul lui RaluCris fetele, am si eu o intrebare, sper sa ma puteti lamuri ![]() ![]() daca am ovulat alaltaieri, adica pe 19, e posibil sa am deja ceva simptome gen intepaturi in sani si stari de rau, sau sunt eu cu capu'? ![]() ![]() ![]() |
Ralu, eu am astfel de simptome cand ovulez,vreo 2-3 zile inainte sau in timpul,cred.
Tu stii sigur ca pe 19 ai ovulat?Poate ca abia acum ovulezi...oricum tu presteaza ca sa fii sigura ca nu pierzi momentul.

te asteptam cu liniutele.
ang_21_costi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RaluCris
nerama sa stii ca eu am auzit ca visezi soricei albi cand ramai insarcinata vreo 3 gagici mi-au povestit dar acum nu stiu cat e realitate si cat sf ![]() |
saru' mana fetelor, na iaca mai invatai ceva ... deci: imi cumpar soricei albi si ii privesc toata ziua, sigur noaptea o sa visez cu ei
e si asta o smecherie, nu?

angi
Doamne
mult cautata. Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare

noi 2 prin lume
nerama spune:
walkiria
incercam de toate: acrobatii, perinite, genunchi... numai sa se lase cu rezultate ++++++ ![]()
ralu
si eu stiam ca daca visezi soricei (nu musai albi) ramai... si stateam si ma intrebam daca se aplica faza si cand viseaza sotul soricei ![]()
angy
daca e nevoie ii punem cu noi in pat poate asa sigur ii visam
daca as sti ca e asa i-as lua cu mine si la lucru![]()

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)