Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(594)
Raspunsuri - Pagina 8
didi32 spune:
Bravo Mamutz, iti tinem pumnii sa vii cu 2 liniute! Te-asteptam cu vestile bune 
in devenire
camcris spune:
Felicitari Roxibarbu! sa fiti sanatosi si sa duci sarcina la termen

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
nerama spune:
fetelor inca o data va multumesc la TOATE pentru primirea calduroasa
sunteti toate niste scumpe
Ingerash_Mic spune:
hello!!! 

| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutzaIngerash iubito ne luam de manutza,si eu exact ca tine LH aproape dublu FSh |
da cos_minutza... :(
eu azi am fost la endocrinolog.. mi-a dat asa sa iau duphaston, euthyrox si clostilbegyt..
| Citat: |
| citat din mesajul lui nerama buna dimineata sunt si eu de mai bine de 3 ani aspiranta la titlul de mamica si sper sa aveti un loc si pentru mine in grupul vostru[/qoute] bine ai venit ![]() luiza77 felicitari pentru sarcina! ![]() ![]() [quote]citat din mesajul lui nerama am un pont pentru fetele cu uter retrovers (si eu il am tot asa): cica dupa ''iubareala'' sa stati pe burta cu o perinitza sub bazin, astfel incat fundul sa fie in sus... cica ii ajuta pe aia mici sa inainteze bine |
adica asa, nu?
http://1.bp.blogspot.com/_L_3zh3HTK9w/S5wjmxMPMFI/AAAAAAAACn8/0evW4h3OgaY/s1600-h/Funny-Polar-Bear.jpg
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
lorena_86 spune:
fetelor va pup
roxi felicitari si bebe la termen
fetelor mi-e trebuia sa-mi vina de luni ciclu, deci am deja 4 zile de intarziere
problema este ca am facut azi un eco si dr mi-a zis ca nici urma de ciclu deocamdata ca am endometru foarte mic, de 4 mm abia
nu stiu ce sa mai inteleg
de ce este asa micut si apropo este foarte vascularizat
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
nu imi vine sa cred ce spun, dar imi este foarte frica sa nu fiu din nou insarcinata ca nu sunt pregatita 

imi trebuie cel putin 3 luni de tratament serios si sa-mi aduc homocisteina la normal
offffffff 

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
unde sunteti toate?
sunt singurica pe aici?

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
kitty-27 spune:
salutare fetele!!!!
lorena nu mai fii supi...uite ca si anda avea probleme de genul tau si acum duce o sarcina normala...si nici ea nu era pregatita...

ASPIRANTA LA BEBEL
lorena_86 spune:
kite, nici nu se compara boala mea cu a andrei, din pacate
ea are mutatia in stare heterozigota, adica mult mai usoara, dar eu am homozigot in stare grava
adica ea are doar o gena afectata, eu le am pe amandoua

si am homocisteina mare si pana nu ajunge la nivelul normal nu o sa tin sarcina cu toate tratamentele din lume
merci pe incurajari dar eu sper sa nu fiu 

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen