Sezatoarea canadiana (196)
Raspunsuri - Pagina 18
nelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iselin Nelia, desi nu te vad, iti multumesc pentru referinte, am gasit tot ce ne trebuie in magazinul recomandat, mai putin sacul de dormit, nu mai erau pentru copii, deci am luat Atmosphere, ca si polarele, Chlorophile si Atmosphere. Ce fac copiii? Pisicuta? Nelia, voi ati avut de-a lungul timpului pe cineva sa va ajute cu copiii? Bravo pentru toata munca, se vad rezultatele in copiii vostri! |
Acum am reusesc si eu ce s-a mai scris si am dat peste mesajul tau. Ma bucur ca ati gasit ce va trebuie si ca totul a decurs bine.
Si eu trebuie sa-ti multumesc pentru site-ul acela cu retete, m-a ajutat enorm. Noi am petrecut de mai multe ori Halloween-ul (patinaj, balet si jazz, karate, gradinita si scoala... si astazi sint invitate la o prietena a Agatei de la gradinita, pentru Tudora este prima culegere de bomboane si inca se duce cu frica) si peste tot am dus cite ceva.
Asa ca, ne-am intrecut pe noi, am facut cu fetele trei dintre retetele de acolo si au iesit tare bune, iau ochii oriunde le duci. Acum avem muffins in cuptor si apoi le ornam cu frisca portocalie si paianjeni de ciocolata. Fac poze daca apuc, ca la restul nu am reusit... le-am terminat mai mereu, ca de obicei, exact cind trebuiau sa iasa din casa.
Cit despre ajutor, ce e ala? Singurul ajutor l-am avut de la soacra mea, care a venit aici cind s-a nascut Tudora si a stat 3 luni. In rest, singuri, adica mai mult singura, ca unul mai trebuie sa si munceasca. Dupa ce au mai crescut, cind am nevoie, ma ajuta vecina de deasupra, contra cost evident. Dar spun saru-mina ca exista, ca e o femeie buna si copiii o iubesc tare mult, nu-i duc din casa decit daca vor ei sa urce la ea.
Ei, dar greul de genul acesta a crescut, desi si acum ma ocup jumatate de zi de ei, e un pic altfel. Acum au aparut altfel de greutati cu ei si tot vor aparea de acum incolo.
Monicutza, ce bine imi pare ca ai mai scris despre voi, chiar nu mai stiam ce faci.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
_carmen spune:
Simi, Ana, Nelia, ma bucur ca v-au placut pozele!
Nelia, am urcat pe Hornul mare, a fost un pic greu, dar mi-a placut tare mult! Traseul a fost asa: sambata de la Busteni pana la Cabana Malaiesti, duminica Malaiesti - Omu - Babele.
carmençita, am vazut ca e misto gadget-ul. Eu am primit (mi-am luat) de ziua mea un e-book reader, imi place tare mult! Adunasem in timp f multe carti pe calculator, si nu reuseam sa le citesc, ca imi oboseau ochii.
cge spune:
Si la noi a fost nebunie mare de Halloween, cu petrecut la job, la scoala, la patinaj, balet, machiaj, acasa
Am facut si noi (io cu copiii) fursecuri dupa o super reteta.
http://edithfrincu.blogspot.com/2008/11/fursecuri-fragede.html
Le-am copt in tava cu forme de Halloween, si le-au decorat copiii cat mai scary.
Cris, si eu am gatit la greu we asta:
mancare de fasole verde fara carne, friptura de porc la cuptor, snitele de vita, ardei umpluti + pizza.
Asa ca le vom combina intre ele toata saptamana.
A, si clatite. In fiecare duminica dimneata, noi mancam clatite
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Vroiam sa va zic ca in curand, veti cate o buburuza in dreptul nickului de pe DC.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2404
Caci prietenul la nevoie se cunoaste !!
O saptamana buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
pitilache spune:
Carmencita spune-ne mai multe de ipad! Cred ca mi-ar place si mie unul!
Dragaica multumesc pentru invitatia de botez! Esti tare draguta! Daca o sa reusim sa ajungem iti spun in timp util. Pana atunci un pentru ratoii tai scumpi! Restaurantul este foarte fain, tot de la un botez il stiu
_carmen am urcat si eu cu tine ieri pe munte!!! Foarte frumoase pozele!
Nelia ce costumatii frumoase ati avut!!!
Cristina multumesc pentru buburuza! Multa, multa sanatate in continuare cumnatei tale!
Isa a fost asa de incantata de ninsoarea de sambata seara, era convinsa ca o sa vina Pere Noel repede repede. Insa duminica a fost deceptionata rau ca se topise aproape toata... Pana seara i-a mai trecut un pic si a fost tare incantata sa mearga la colindat dupa bomboane! A primit chiar si un toutou catel de la o vecina si chiar daca nu e catelul adevarat care si-l doreste de la Pere Noel, tot a fost fericita.
nelia spune:
Dragaica, ce mi-ar placea sa putem onora invitatia! Ar fi o petrecere pe cinste pe care o meritati din plin!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
mephala30 spune:
Daca la voi a nins, noi ne bucuram inca de o toamna capricioasa.
Am facut un album cu poze din Gradina Botanica/Iasi.
Doloress spune:
Mephala super, eu sunt din Iasi, mi-e dor de casa!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
nelia spune:
Mephala, ce baieti frumosi ai tu acolo. Sint amindoi ai tai? Credca da, ca au si cu cine sa semene. Iar pozele sint superbe, nu as fi recunoscut gradina, au mai schimbat-o, nu-i asa? Sau am uitat-o eu. Mai au poarta aia frumoasa, din lemn, la intrare?
Dragaica spune:
Acum ca am putin timp liber sa va mai povestesc de noi.
Vineri dimineata l-am operat pe Seby de hernie inghinala, a fost un curajos ce mai e eroul meu. Operatia a durat 45min cu tot cu anestezie, calitatea serviciilor ireprosabila. Spitalul era pregatit de Halloween, toti erau decorati de la medici, asistente, secretare pana la femeile care faceau curat. De la triaj pana la sala de operatii am fost insotiti de o balerina (lucrau multi benevoli in ziua aia) acolo ne asteptau chirurgul cu rezidentul, anestezistul cu rezidentul si asistenta. Dupa 30 min de explicatii l-au luat in sala de operatii, a fost ce-l mai dureros moment din viata mea cand mi l-au luat din brate, am simtit ca ceva se rupe in mine, imi venea sa le smulg copilu din brate. Cu lacrimi in ochi am coborat la etajul 1 unude am asteptat langa telefon vesti de la medic. In 45min ne-au sunat sa mergem sa-l vedem la reanimare, i-am auzit glasul de pe hol era sa trec prin usile alea glisante
Am mai stat 2 ore cu el in brate ca sa-si revina complet, l-am pus la san, ne-am uitat la desene animate, am primit cadouase de la asistente (dadeau cadouri de Halloween copiilor care ieseau din operatii), pupici de la mami si tati apoi am plecat acasa unde ne astepta Felixucu.
Partea mai putin buna, ca de nu putea fi totul perfect, este ca a racit in sala de operatie, cel putin asa banuiesc eu. Cand am inceput sa ne juca cu el, sa-i vorbim am obsevat ca e super ragusit, nici sa planga nu putea , acum si-a mai revenit dupa ce i-am pus frunze de varza cu miere pe piept/spate si i-am dat niste supozitoare.
Cam atat despre aventurile noastre, ratoii au grija sa ne tina in priza non-stop cand nu-i una-i alta cand nu-i unu e celalalt . Au cateva nopti de cand imi dorm legat de la orele 22-23 la 5-6 dimineata , mami si tati sunt mult mai odihniti.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010