Sezatoarea canadiana (196)
Raspunsuri - Pagina 17
iselin spune:
Buna seara!
Eu tocmai ce-am sosit de la munca. Si maine la fel, cine zicea ca e un job caldut cel de contabil? Pai cand sunt inchideri de luna, de an, succesiuni, schimbari de patronat, crize, cine doarme la job? Oricine isi iubeste jobul, printre care si eu ca un ...loial contopist
Si ninge! Nu stiu daca la voi in zona, dar Montreal Nord si Laval est centru-est sigur. La prima zapada se pune o dorinta?
M-am udat tot, tot la picioare, etc, aiurea, Doamna Iarna ar trebui sa intre cu dreptul in Canada si mai mult inca, sa mai astepte putin, eu nu m-am saturat de toamna anul acesta!
Casandra, nu-mi imaginam ca asa mult dureaza o negociere intre doua parti. Pai cei care au portofolii considerabile inseamna ca au de negociat zile intregi. Fii puternica si curajoasa pana la capat!
Delia, iti inteleg preocuparile, asta e doar inceputul. O sa jonglezi mereu la fel intre job, casa, magazinaj, coafat, pana cand o sa ai o adolescenta in casa, doar ca atunci imi imaginez ca schimbi un fel de griji cu altele de alta natura.
Mancare, intreba Cris de mancare in ultima perioada: bacon afumat cu fasolica si mamaliguta, ciorba de perisoare, ciorba de linte, courge/squash spaghetti umplut la cuptor,carnaciori cu cartofi si salata, pizza, legume cu branza si unt, salata de telina cu morcov si mere, pui cu sos de mustar, vacuta stroganoff. La noi cand vad ca lumea e plictisita de mancare fac un bors de sfecla rosie si revigorez familia sau din contra, las frigiderul gol si ma implora sa fac ceva orice
Simona, e stresul mare la voi, ce decizie ati luat?
Nelia, frumosi copiii, mereu am zis ca trei e cifra perfecta...la noi e 1 cifra, cine stie, never say never
Anka, sari in cizmulitele de iarna, te rog, e momentul!
Eu tocmai am aflat ca mai am o prezentare saptamana viitoare sambata...e clar ca nu pot sa o pregatesc bine, am un alt test marti, o sa improvizez pe cultura generala. Va zic eu ce o sa rezulte, oare sa va mai zic sau v-am stresat suficient?
Dragaica, si eu ma gandesc la tine, pot avea o floricica...?
Invitatia aceea e serioasa? Ce ati ales pana la urma?
Doloress, Dedeman al tau pleaca singur maine seara prin zapada sau va cam obliga si pe voi ? Hei, era o gluma, ma intreb in schimb daca ii este frica? Anne si anul trecut la 6 ani tot tipa la creaturi si cosmar a tot facut o saptamana dupa.
Fetele din Ro, acolo cum e vremea? La noi sunt -3C acum.
Va urez noapte buna !
_carmen spune:
Iselin, frig noaptea, dar ziua soaaare! E asa limpede aerul, chiar si in Bucuresti, ca imi vine sa stau numai in parc. Am fost ieri, am stat pe o banca si am citit, chiar e frumoasa toamna! (cand nu ploua).
Daca va e dor de Bucegi: poze Bucegi . Am fost weekendul trecut, am prins tot o vreme superba, am urcat pe jos de la Busteni pana la cabana Malaiesti unde am innoptat, iar duminica am urcat la Vf Omu si de acolo la Babele. A fost superb!
simi spune:
Discutie intre baietii mei aseara:
tatal: Eram patru baieti in camera la facultate si niciodata nu a fost atita mizerie si dezordine!
fiul: Da, dar era in alt secol!
Carmen multumesc mult pentru poze! Ce incintare, mi-a facut placere sa revad locuri dragi!
Dragaica intreb si eu ca Iselin, tu chiar esti serioasa cu invitatia aceea? Pupam voinicii!
Happy Halloween! Booo!
carmençita spune:
Salut fetele,
Iselin deci tu mama vrei stafeta, sau cine o sa fie urmatoarea burtica la maple syrup?
Bineinteles ca pana sa raspund eu, subiectul e expirat hai sa scriu totusi, voiam sa raspund Dephinei, inSt.Jerome eu stiu ca este tren, faci cam o ora jumatate pana in Montreal in centru. V-am spus ca ne-am mutat pt scoala la cel mare, el e la college st louis si ne-am dus mai aproape cumva, tot in Ndg insa are un singur autobuz pe care il ia chiar de langa bloc.
Am uitat sa felicit si eu copiii care au reusit anul asta la secundara, bravo lor dar si parintilor.
Fetele cu copiii la sec. as avea un sfat, sa luati in considerare distanta si posibilitatea de transport, la noi a fost o f. Mare problema.
Sa va povestesc din pataniile noastre in prima zi cand l-am lasat sa vina singur acasa cu busul(cand stateam dincolo) a luat autobuzul in directia opusa si eu incercam de la serviciu sa sun disperata din 5 in 5 minute ba pe fix ba pe mobil, mobil pe care praslea il uitase acasa si eu nu stiam de ce nu raspunde. S-a descurcat pana la urma dar cred ca ceva fire de par alb de atunci le am.
Aici unde ne-am mutat pt Alex e f. Aproape de gara montreal vest si eu merg cu trenul la servici, pana in centru fac aprox 15minute, sau iau trenul pana la vendome si de acolo metrou.
V-am zis ca am un nou gadget? Va sciu de pe nou noutul meu ipad, na ca m-am laudat, dar e super fain, sa stiti.
Am vazut ca ningea aseara, se depusese zapada pe masini, ptiu, ptiu, pleaca de la noi ca nu suntem gata, hainele si bocancii de iarna inca nu le-am scos.
Eu pup fetele si copiii cuminti, Happy halloween!
Carmencita,
Alex 14 ani si Cristian 3 ani jumate
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iselin Dragaica, si eu ma gandesc la tine, pot avea o floricica...? Invitatia aceea e serioasa? Ce ati ales pana la urma? Va urez noapte buna ! |
Cat se poate de serioasa, va asteptam pe toate cu draga inima.
Botezul va avea loc la Biserica Buna Vestire iar petrecerea la restaurantul Peche Peche din West Island. Sala e super draguta cu mese rotunda, candelabru, ferestre inalte . Avem DJ o sa fie o petrecere pe cinste.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simi Dragaica intreb si eu ca Iselin, tu chiar esti serioasa cu invitatia aceea? Pupam voinicii! I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even! |
Sunt foarte serioasa cu invitatia
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
columbiana spune:
Carmen, ce frumoase poze, mi-am clatit ochii;
Iselin, m-am tot gindit la tine zilele astea, cita determinare poti avea cu scoala, din 2005 de cind eram amindoua la HEC sunt +cinci ani , eu am fusharit repejor un certificat, dar nici nu m-am ales cu nimic, acum imi pare rau dar e cam tirziu ; zieai de langosi
Simi ce-ti face pisicuta?
sa aveti o duminica placuta!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
simi spune:
Multumesc de intrebari, pisicuta e bine, se joaca tot timpul, e o scumpa! N-am mai ris demult asa cum am ris de miercuri incoace! o sa pun poze cu ea in curind. Doarme cu baiatul meu (nah, e fata, pe ea n-o deranjeaza nebunia din camera lui...) si e asa de scumpa!
Eu am iubit mereu ciinii, dar de dragul copiilor am luat pisicuta. Acum chiar imi place, nu ma deranjeaza cu nimic, e a noastra!
Multumim tuturor ce ne-au felicitat, dar trebuie sa precizez ca fata mea nu a dat examen pentru secundara, ci pentru clasa a cincea.Are abia 9 ani, e clasa a patra. Multumim mult de felicitari!
Deseara mergem la trick or treat cu manusi in miini, cu caciulitele pe cap, cizme in picioare, etc. Costumul e si el ascuns undeva pe sub geci Sa vad cum o conving pe-a mea sa-si puna caciula sub palaria de sorcière...
simi spune:
pentru Cris, parca tu intrebai de ce-am mai gatit. Azi am facut asa: supa de pui, peste la cuptor cu legume, salata de vinete, chaussons aux pommes (un fel de placinte cu mere, dar in loc sa intind foile, am taiat aluatul in patrate de 10cm/10cm si am pus mere la mijloc, apoi le-am impachetat.
Saptamina trecuta am facut o supa-crema de praz, spanac cu oua ochiuri si cirnati (pentru carnivori), salata de cous-cous sa luam la noi in timpul saptaminii. Cam astea.
Happy Halloween, again!
nelia spune:
Carmen, multumesc pentru poze. Ati urcat pe poteca sau pe horn? Cabana Omu este neschimbata!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU