La Dovlecelu' Vesel (12)
Raspunsuri - Pagina 10
cristina_ana spune:
Multumesc Raluk! Siropul de agave vroiam sa il cumpar de la DM, dar acum m-am desumflat. La miere ma gandeam si eu dar ingrasa, adica e fix ca zaharul, cred eu, doar ca mai sanatoasa. O sa vad daca gasesc sirop de artar sau stevia aia. Fructele uscate banuiesc ca sunt scumpe, adica eu am in plan sa imi fac prajituri cam la 2 zile, iti dai seama ca dau faliment. Hai ca vad eu, mersi inca o data ca m-ai luminat!
La carne as vrea sa renunt pentru ca stiu ca nu e foarte sanatoasa si oricum nu ma omor dupa ea. Nu are legatura cu slabitul, din contra, cel mai bine am slabit cu gratare de pui si salate. Daca o gateste altcineva e mai OK, dar daca o vad cruda mi se face greata. Am ramas cu sensibilitatea asta din timpul sarcinilor.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
suede spune:
Eu stiam ca din agave se face doar tequila
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_ana
Poti sa detaliezi asta, please? Cu ce anume? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
serios ca esti cea mai tare
Biscuiti recunosc ca nu imi fac. Dar daca mi-am facut inghetata si lapte de pasare, am folosit stevia (una cu 6 lei, extract de stevia, de la hypericum). Daca am vrut budinca de cioco, glazura pentru inghetata sau alte deserturi cremoase la temperatura camerei am folosit miere. Imi era teama sa folosesc mierea la gatit.
Dar fac astea foarte rar pentru ca nu ma dau in vant dupa dulciuri . Le fac doar cand gasesc o reteta interesanta. De exemplu, asta vara am facut o inghetata super de banane cu glazura de miere si nuci de Brazilia. A fost extraordinara, toata lumea m-a intrebat ce e si nu le-a venit sa creada. Dar tot nu am repetat-o, ca mi-a fost lene
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
cristina_ana spune:
Multumesc, Raluk, pentru linkuri!
POZE
POZE NOI
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristina_ana
Ma mut la ea si ii fac streaptease toata viata daca imi zice si mie cu ce pot in pana mea sa fac prajiturile alea ca sa nu ma ingras si nici sa nu mor de la ele Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Cred ca pierd strip-tease-ul pentru ca Cecilia a zis ca murim si de la miere . Shit... Era o afacere super
moni_iulia spune:
La multi ani, Radulescu & Mattia!Sanatate multa si noroc cu carul!
Lilliac
,evident, pt Alex
Si multe multumiri lui Luto si lui Meli&Alex ca mi-au facut seara superba(mai ales ca am reusit sa rad infundat si sa nu trezesc plodu').
Iar pt Raluk imi pare rau ca nu ti-a iesit afacerea de data asta.
Xena, dai si tu un biscuite?
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice
suede spune:
pe Carinuta si pe mami.
Ce scumpa e ea cu casuta cea noua...gata,la revedere mami,ai fetita mare
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
raluk16 spune:
Uka am un tel in viata sa savurez candva pozele Carinei . Deocamdata am zarit pe fuga un cuplu romantic la volan si o fotomodeala superba
Cristina iti spun ca nu mai sunt la curent cu agave, poate intre timp le-au interzis pe cele cu HFCS, stiu eu? Sigur te vei lamuri din filmuletele alea. Oricum, daca scrie ca e cruda (raw) si pura, ar trebui sa fie chiar the real thing. Si ai dreptate, are indice glicemic foarte scazut. Dulciuri care nu ingrasa nu prea vei gasi, si fructele ingrasa la o adica. Asa ca e suficient sa le consideram sanatoase . Eventual schimba retetele, in loc sa bagi miere in tiramisu, sau sirop de agave, ia direct retete sanatoase de pe bloguri de profil (de exemplu deserturile raw de pe lifestyle blog).
Aricelule eu acuma citesc inapoi din capitolul trecut. Multumesc mult! Ai fost super simpatica! Noapte buna!
cristina_ana spune:
Uka, este adorabila Carinuta cu hainutele ei moderne! Nu am mai vazut asa o fetita cocheta ca ea!
Hai ca ma duc sa-mi fac o felie de paine cu unt si miere! Acuma serios, eu cred ca am ceva ca prea sunt dependenta de dulciuri. Nu exagerez, adica nu bag ciocolati la greu, dar simt nevoia de dulce, asta e clar. Mi-am facut analizele si cica sunt sanatoasa. Doar pe alea la cap nu mi le-am facut.
POZE
POZE NOI
raluk16 spune:
Moni_iulia multumesc ca te-ai gandit la mine cu afacerea
Bine ca ne-ai amintit, nu am vazut cat e ceasul
La multi ani Radu!
La multi ani Mattia!
Sa fiti sanatosi si fericiti! Si linistiti si cuminti! Si destepti si iubitori! Sa le aduceti parintilor numai bucurii!
Lili urmeaza o zi foarte emotionanta! Te pup si ma gandesc la voi!