La Dovlecelu' Vesel (12)
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 indulciti cu ce vreau eu Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Poti sa detaliezi asta, please? Cu ce anume?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Raluk, nu pleca!!!!!!!! Zi-mi mie prima cum e cu siropul ala de agave ca sa stiu daca imi cumpar maine sau nu! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
iti zice daca mai faci odata asa [:))]
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
iti zice daca mai faci odata asa [:))] she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Pentru puiul tau
cristina_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
iti zice daca mai faci odata asa [:))] she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Ma mut la ea si ii fac streaptease toata viata daca imi zice si mie cu ce pot in pana mea sa fac prajiturile alea ca sa nu ma ingras si nici sa nu mor de la ele
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
suede spune:
Raluknu stiu de unde isi da seama,e posibil ca decateori a vomat de la ele sa isi fi creat un automatism,habar n-am,ca am incercat in 'nspe mii de combinatii si situatii .
Nu cred ca amestecul cu biscuiti e mai dulce ca cel cu cereale...pur si simple e altceva...
Si repet si eu intrebarea Cristinei ,,indulciti cu ce?"
Merci!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
raluk16 spune:
Cristina, nu e grav ca mananci carne, e grav ca o mananci chiar daca te ingretoseaza. Cand ai zis atunci ca vrei sa renunti la carne, nu am intervenit nici cu incurajari, nici cu sfaturi, pentru ca nu ma bag in deciziile oamenilor. Credeam ca vrei pentru slabit sau pentru hrana sanatoasa si nu intelegeam nici una din aceste doua variante . Adica tu mananci sanatos piept de pui cu legume, si in plus esti si slaba . Dar daca te ingretoseaza, atunci trebuie sa faci ceva, intr-adevar. Incearca sa renunti treptat. Si eu, inainte sa-mi dau seama ca vreau sa renunt la carne, am realizat ca eu nu gateam cu carne cand eram singura studenta la Cluj. Mancam carne doar la altii. Poti sa nu-ti propui teluri inalte care te vor dezamagi daca nu le atingi. Incepe cu o zi din saptamana fara carne, sau o anumita masa a zilei. Sau cum ai zis si tu, acasa sa nu gatesti cu carne, pentru ca iti face greata, si in schimb, sa mai mananci prin alte parti.
Cu siropul de agave a fost un mare soc in lumea naturista acu vreo 3 ani parca. Eu tot timpul sunt sceptica la orice bum nou. Si agave asta era tare la moda. Am zis ca mierea e de secole (desi nu e vegana, asa ca multi de asta nu o mananca), sud-americanii indulcesc de sute de ani cu stevia, siropul de artar iar e de multa vreme. Si fructele uscate nu mai vorbim! Ai mancat vreodata bombonele facute din fructe uscate amestecate cu faina de migdale? Iti bati copiii . Si dupa ce papi de cateva ori dulciuri din astea mai sanatoase, sa stii ca daca ajungi sa gusti o prajitura sau o ciocolata, ti se face greata, pentru ca papilele gustative simt chimicalul.
Revin la agave. Daca gasesti o sursa de incredere de sirop 100% de agave, crud, si real, atunci e ok, ca e doar o planta. Dar scandalul s-a iscat atunci cand s-a aflat ca marea majoritate continea si sirop de porumb (celebrul high fructose corn syrup, super super nesanatos pe multe planuri, nu numai cancer). Netrecut pe eticheta! Erau HFCS cu putin sirop de agave. Cam 99% din piata de sirop de agave.
De ce nu vrei sa gatesti cu miere/stevia/fructe uscate/sirop de artar? Cum am zis, cel de palmier e acum la moda, dar asteptam reactiile
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Raluk, nu pleca!!!!!!!! Zi-mi mie prima cum e cu siropul ala de agave ca sa stiu daca imi cumpar maine sau nu! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
esti o dulce
Ia sa ne zica Cecilia ce firme de miere bio au verificat ei si a iesit naspa. Eu folosesc de aici de aproape "Apicola Onea" cred ca se numeste. Acu vreo 4 ani erau doar doua apicole in tara care aveau certificarea bio, ambele din Maramures, Roua Maramuresului de la Sighetul Marmatiei, si Onea astia de la Fersig cred.
Poate iti cumperi miere bio sau daca gasesti o sursa de incredere, poti lua agave
raluk16 spune:
Cristina, daca poti sa ii asculti pe astia, sunt niste oameni minunati si sigur explica bine si chiar de multe ori comic, pastrand totusi obiectivitatea si expunand multe chestii stiintifice.
Eu mai nou nu-i pot asculta, din cauze alexiene, asa ca daca afli ceva interesant, te rog sa vii sa ne impartasesti si noua , ca poate s-a schimbat politica pe agave de cand nu i-am mai ascultat eu
http://renegadehealth.com/blog/2010/08/20/the-agave-test/
http://renegadehealth.com/blog/2009/08/13/more-on-agave-is-agave-a-healthy-sweetener/
http://renegadehealth.com/blog/2009/08/14/agave-re-revisited-more-on-raw-agave-high-fructose-corn-syrup-and-how-fructose-effects-the-liver/
http://renegadehealth.com/blog/2008/11/25/is-there-corn-syrup-in-agave-nectar/
http://renegadehealth.com/blog/2008/12/01/an-update-on-agave-syrup-and-other-healthy-sweeteners/
Si orice intrebari am de genul asta de obicei caut pe www.naturalnews.com, e cel mai obiectiv site de genul asta si cel mai bine pus la punct. Dar acum ti i-am trimis pe astia ca explica foarte fain de obicei!