Aspirante optimiste > 20 ani (593)
Raspunsuri - Pagina 9
andr@ spune:
gaby draguta eu una grafic ca al tau nu am mai vazut, ma refer ca sunt cam mici temp, dar poate e normal, nu stiu ce sa zic
camcris hai ca e bine, ce zi esti?
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
ralu doamne fereste de asa ceva, e tragic prin ce a trecut biata femeie; dar ce pot sa zic, eu cred ca toti medicii au "reclame" si de bine si de rau, poate asa a fost sa fie, nu stiu ce sa zic.....daca ne-am lua dupa tot ce se aude de rau despre un dr nu am mai avea la cine sa mergem
oricum sper sa raman multumita de ea incontinuare, sa nu am "surprize"; sanatate multa prietenei tale, recuperare rapida, si la multi ani piciului ptr 2 anisori 
camcris spune:
andr@ sunt Z3![]()
cris_09 sa-ti traiasca printiosrul Sebastian, este un copil reusit si foarte frumos

vreau si io unu asa frumos![]()

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Katy82 spune:
Buna fetele! Cand am deschis noula capitol speram sa fie cu felicitari pt o proaspata graviduta. Iar a uitat barza de noi. Of.......
Walkira ma bucur ca va apucati iar de facut
, lasa ca daca soacra o sa devina buni poate se mai schimba in comportament.
Lia la multi ani, sa dea Dumnezeu sa ai un bebe sanatos si papacios!
Sorinake la multi ani, sper sa vii curand cu vestea cea buna
Miha eu nu ma pricep cum e cu testele de ovulatie pt ca nu le-am fol si nici temp nu mi-am luat-o, deci fetele te pot lamuri mai bine decat mine.
Roxy, Paula tinem pumnii sa veniti repede cu II
Andra pare profesionista doc. Ma bucur ca ai gasit-o. Referitor la sot, conteaza f. mult cum si-a facut spermograma, daca a trecut jum de ora de la recoltare si nu a tinut-o la subrat nu mei e valabila, da rezultat eronat, cel putin asa stiu eu.
Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un
.
andr@ spune:
z3? frumoase temp; stai bine cu progesteronul.....
andr@ spune:
pai kathy are 2 facute, una da, a fost un esec desi i-au luat-o asa, l-au inchis saracu intr-o camera unde nu putea nici sa-si tina borcanul in mana, cred ca era 1/1, a dat 1.5 ml si i-au iesit 18 mil; la a doua a facut-o acasa, si am tinut-o eu in mana pana la lab, cu taxiul daca am facut 10 min pana acolo; si ia iesit 27 mil; asta anul trecut; acum sa vedem......
gabyv spune:
Cris_09, sa-ti traiasca frumuselul! 
eu chair discutam aseara cu sotul si ii aratam pozele cu Sebi al tau
, e putin mai mare decat finutul nostru, dar sta in fundulet si isi tine capul singur. Finul are 4 luni si mai greu cu tinutul capului, plus ca nu sta deloc in fundulet, nici macar sprijinit nu-l pun parintii... de asta discutam cu sotul meu.
pt amandoi
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
andr@ spune:
katy tu cum esti azi? sper ca nu faci teste pe ascuns? 
bellasamoyed spune:
buna fetele...ati fost destul de vb in dim asta![]()
pe mine inca ma inteapa ovarele si daca apas pe abd inferior simt o durere nici mica nici mare, mai ales pe uter.
cred ca se pregatesc uratii sa vina
si aseara cand am facut dragoste am simti o mica jena
da faza e ca nu prea am mai patit asa inainte sa imi vina.
si sanii ii simt usor umflati da de vreo sapt jum ii am asa, si nu mi se pare ca l-am pus si pe al meu sa ii testeze
. acum ce o vrea dumnezeu ca el stie cel mai bine.
am vb si cu al meu si mi-a zis si el sa nu ma mai stresez sa las lucrurile sa decurga normal. mi-a zis ca vrea sa mai facem doar hsg-ul si sa ne oprim cu investigatiile ca a zis ca mai rau imi fac. acum sa de-a Dumnezeu sa nu iasa ceva mai nasol pe la trompe. acum om vedea ce si cum. pana atunci intru la relaxare, mini vacanta plimbari si adio stres cauzat de gandul cu bebe.
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
andr@ spune:
bella draguta, nu te supara pe mine, dar la temp pe care o ai e greu sa fie bb, eu zic sa nu-ti faci mari sperante, dar e mica rau temp