Aspirante optimiste > 20 ani (593)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

cris tu esti proaspata mamica ai un baietel extrem de frumos, iti vine sa-l mananci cu haine cu tot sa-ti traiasca

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

walkira si de ce zici ca sunt cam haotice temp?

Mi se pare putin ciudat ca treci de la o zi la alta de la 36.4, la 36.5, cu 36.7 apoi scade iara la 36.3.

Este prima luna in care ti-o masori? Ca e cam greu sa iti dai seama doar dupa o luna.

Oricum e bine ca ai 2 zile in cae s-a mentinut la 36.7, daca se mentine si zilele urmatoare asa, sau chiar creste, clar ai ovulat.

Off, sper sa nu supar pe nimeni ca imi dau eu cu parerea,cand nu sunt medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetelor
la mine TB este constanta

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Lia va multumeste mult de urari.Este inca in spital ca a sangerat si luni

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Transmite-i te rugam frumos incurajarile noastre, suntem alaturi de ea si sa aiba mare grija de ea si de bebita.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine amandoi!
Lia si bebita va !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lia muuulta sanatate si stai linistita k vei trece cu bine si peste asta

Cris, se stie ceva, de ce are sangerarile? ia ceva pt sustinere?
unde e internata?
multumim ca ne ti la curent

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Citat:

de ce ralu?

andra, am o prietena buna din copilarie care a avut o experienta extrem de urata cu aceasta doamna doctor
mai exact era sa moara, a stat in coma o saptamana, dupa ce a fost operata pe creier...comotia a facut-o la 2 zile dupa ce a nascut
toate astea s-au intamplat pentru ca la cezariana d-na dr. nu a curatat-o calumea si i s-a format un chist care s-a dus direct la creier
vreau sa-ti zic ca doctorii de la judetean nu ii dadeau sanse aproape deloc, l-au pus pe sotul ei sa cheme un preot sa nu moara ne
impartasita
a fost groaznic, in fine pentru ea din fericire s-a terminat cu bine
adica acum e bine,dupa ce a fost internata si la neuro, a fost la logoped....practic a invatat totul de la 0 ca un bebelus, sa vorbeasca, sa mearga......
si dupa toate astea d-an dr. Antonya nu a mai avut voie sa profeseze in maternitatea din bv
toata povestea s-a petrecut exact acum 2 ani, maine baietelul ei face 2 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

buna fetelor
la mine TB este constanta

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Camcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

cris tu esti proaspata mamica ai un baietel extrem de frumos, iti vine sa-l mananci cu haine cu tot sa-ti traiasca

Multumesc mult de apreciereiSa va dea Dumnezeu si voua,la fiecare o minune mica si sanatoasa,ca meritati din plin,de mult va citesc si admir ca sunteti cu zambetul pe buze,si va sustineti reciproc.Jos palaria in fata voastra

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

daca tot suntem la TB, de al meu ce ziceti?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

walkira sunt saturata de grafice, nu, nu e prima luna, dar asa e fiecare luna, cand scade cand creste, dar dupa z18 cand am ovulat cel mai tarziu se mentine sus pana cu o zi-doua inainte de cm; nasol e ca am faza foliculara cam scurta asa mi-a iesit in ultimele 2 luni de grafic; dar ca sa fiu sincera, eu nu imi pun mari sperante in graficul asta, nu am incredere, au fost luni cand mergeam la monitorizari si mi se confirma ov iar pe grafic dupa 2-3 zile mai tarziu, deci...... eu una nu am de ce sa ma supar pe tine

Mergi la inceput