Aspirante optimiste > 20 ani (593)
Raspunsuri - Pagina 7
andr@ spune:
walkira dar de ce sa ma supar? de asta suntem aici, sa ne incurajam si sa ne lamurim de ceea ce nu cunoastem
pai analizele le am acasa, vi le scriu maine, dar stiu sigur ca nu le-am facut nici eu cand trebuiau; uitasem si le-am facut cu 1-2 mai tarziu
dar stiu ca am progesteron si estradiol val mici; anna daca ar fi sa ma iau dupa cum imi cunosc eu corpul, alaltaieri seara am avut niste intepaturi mari in ovarul stg, atunci as pp eu ca am ovulat ![]()
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
anna_i spune:
walkira, deci nu am fost singura in situatia asta 
andra, da-i inainte jap-jap, ca te asteapta odiseea, ce naiba...
andr@ spune:
walkira si de ce zici ca sunt cam haotice temp?
gabyv spune:
hop si eu 
da, andra nu te speria, pt ca poate sa nu fie nimic, exact cum ziceau fetele au vazut secretie mai abundenta si a crezut ca ai ceva, dar nu neaparat asa.
didi, tu ce mai faci? eu tot astept sa ne zici ca scapi de fiv ![]()
apropo de temperatura... sa vedeti ce aiurea e la mine
sunt pe 2 situri cu grafic si unul imi zice chiar ca am ovulat.
Miha ma intreba de analizele mele, au iesit ok, prolactina undeva la 24, problema ar fi vit D2/3 care a iesit cam mica si se pare ca e nasol pt mine...
aaa si apropo, cei de la laborator mi-au zis ca la mine nu e fiabila luarea temperaturii datorita medicatiei pt inima... a mai auzit cineva?
pt restul
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
andr@ spune:
anna draga, dr mi-a zis ca nu-si face griji ptr noi, doar ca sa nu o grabim, si sa nu ne mai dam ultimatum ptr ca vom fi dezamagiti daca nu se intampla minunea; a zis sa ne lasam in mana ei si ca f curand o sa fim parinti; acum, cu dd inainte si faca-se voia Lui 

walkiria spune:
Nu Anna_i, nu ai fost singura, eu am asa un mare dinte impotriva multor medici. Sunt nisteinconstienti , fara suflet care ne trateaza ca pe niste obiecte....ne iau banii si ne trimit p bana mai departe. Nu toti sunt la fel evident.
Fetele care si-au facut analize hormonale in zilele corecte...am aprecia daca ne-ati spune si noua care sunt analizele uzuale si in ce zile se fac.
Ca vad ca foarte putini medici recomanda aceste analize si daca le facem noi de capul nostru poate nu le facm in zilele corecte.
Andra
, eu zic sa te relaxezi pana ce vine rezultatul si sa prestezi la greu...ca nu sti de unde si cand da norocul peste tine.

andr@ spune:
gaby nu stiu ce sa-ti zic ![]()
cris_09 spune:
Lia va multumeste mult de urari
.Este inca in spital ca a sangerat si luni
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
andr@ spune:
walkira noi ne facem lectiile
acum daca o gasi barzoiul ala chior si adresa noastra, bine ar fi 

andr@ spune:
cris transmite-i multe salutari de la noi si sa fie tare, o sa fie bine pana la urma; imi pare f rau ca trece prin asta, dar sa fie optimista si sa aiba incredere in cel de sus