Aspirante optimiste > 20 ani (593)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

neata fete cucuiete si aspirante,

Andra, vaginita se face in foarte multe cazuri de la un dezechilibru al sistemului imunitar.
Eu nu stiu ce a vazut doctorita acolo de a spus ca ovulezi - poate o secretie mai abundenta. Poate de aici a dedus si ca ai vaginita/vreo infectie.

Eu am patit-o: am fost la gineco pentru un control de rutina, m-a vazut si imi spune: vaaai, ce secretie abundenta (?!? bine, eu nu o simteam asa de abundenta, dar asta era parerea ei), sigur e o infectie, luam lama si pana apare rezultatul - "badijonare" cu betadina.
Normal, nu eram chiar atat de masochista incat sa fac ce mi-a spus ea, mai ales inainte de a vedea rezultatul.
Iar rezultatul a fost exact asa cum ma asteptam: nu era nimic.

Deci medicii pot spune: ai ovulat sau ai o infectie numai cand vad nu stiu ce mucus pe acolo. Dar corpul ti-l cunosti cel mai bine numai tu.

fetelor, urmeaza testari? iciei de molipsire atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

ralu la dr. Antonya Livia, la Ginemedica

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

da walkira, in fiecare dim la ora 7 ca atunci ma trezesc ptr servici; doar samb si dum putin mai tarziu, 7:30-8; de ce? acum m-a cam pus pe ganduri ce mi-a scris draguta.....cum ca nu avem voie de contact acum cu vaginita asta si totusi de ce mi-a dat "liber" dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

ralu la dr. Antonya Livia, la Ginemedica

aha, eu merg la dr. Codrin Anastasiu, sa ai grija cu d-na dr. Antonya

Mergi la inceput

anna ea asa a zis, "cred ca ai si o vaginita, dar nu ma pot pronunta sigur ptr ca acum poti fi la ovulatie, asta explica secretia asta....dar luam lama si vedem ce este"; poate de asta mi-a si zis ca pot sa am cont sex ptr ca nu era sigura ca ar fi vaginita; zic si eu

Mergi la inceput

de ce ralu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Andra, mi se pare putin haotica temperatura...nu vreau sa te supi pe mine.
Ai incercat sa faci analize hormonale? prolactia am inteles ca ai facut-o...dar restul?..progesteron, LH FSH si ce mai sunt...

Prolactina in ce zi ai facut-o?..te intreb pt ca si mie imi iesise putin marita, insa mi-am dat seama ca nu o facusem in ziua in care trebuia (asta acum vreun an,ca aveam dureri ingrozitoare de sani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Andra, dupa calculele tale, ai fi la ovulatie ori ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

andra nu te speria, eu asa stiu ca la contact poate sa se raspandeasca mai mult sau sa inflameze ceva pe acolo sau sa poata avea si sotul nevoie de un tratament depinde de ce iese

acum eu nu sunt doctor, eu am respectat toate regulile, mi-am luat masuri de precautie, a fost doar o parere, tu faci cum stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Andra eu zic ca pana iei rezultatul sa prestezi...multi doctori au tendinta de a spune ca ai vreo candida, vaginita, infectie ceva cand vad secretia....cum spune si anna_i, tu iti cunosti corpul mai bine.
Sunt femei care au secretii mai abundente de regula si medicii se grabesc sa-si dea cu parerea inainte de rezultat.

Si mie mi-a spus un medic ca am candida, ba mai mult, mi-a dat si nush ce ovule si creme, pe care le-am folosit si cand a venit rezultatul, surpriza...nici urma de candida sau de alta bacterie.

Mergi la inceput