Aspirante optimiste > 20 ani (593)
Raspunsuri - Pagina 10
camcris spune:
bella
hai ca pana nu vezi rosu mai ai o speranta, gandestete ca plecati in vacanta si va fi asa frumos in praga

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Katy82 spune:
Andra, RaluCris spor la distractie

![]()
Andra eu de-abia am scapat de menstra, deci mai am mult de asteptat pana la testare. pana atunci fac galerie pt voi 

.
Bella tin pumnii sa fie bebe. Si sotul meu la fel mi-a spus, nu vrea o nevasta stresata de gandul la
. 

toate fetele.
Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un
.
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ si am tinut-o eu in mana |
m-ai facut sa rad cu lacrimi, parca si vedeam ce tineai in mana.... borcanul evident
hai ca esti tare

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
andr@ spune:
da gaby, ca sa nu-ti zic ca asistenta de acolo mi-a zis ca trebuia sa o tin intre sani 
f serios iti zic
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
gabyv spune:
buna idee cu sanii, daca ii ai marime moderata... la mine s-ar sufoca... scuze, borcanul nu respira
(apropo am E la cupa
)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
andr@ spune:
am cu ce! si eu

didi32 spune:
Hai ca din una-n alta ati ajuns la tinutu' in mana sau intre sani de rad singura de nebuna prin birou!
Walkiria daca te duci la Albu iti va da el o lista de analize cat casa, asa ca nu te stresa cu asta. Iar cu banii, suna la receptie si intreaba clar cat costa consultatie+eco si vezi ce-ti zice. Eu intotdeauna fac asa, le si intreb pe fetele alea: deci mai mult de ...., n-are cum sa coste, da? Ca sa stau linistita ca indiferent ce mai vrea el sa faca am bani la mine si stiu o treaba.
Gaby esti o draguta, si eu tot mai sper c-o sa fiu fata despre care vb tot forumul ca era c-un picior in FIV si-a scapat de el
, om vedea
in devenire
andr@ spune:
didi razi de noi sau cu noi? ![]()
ce sa facem si noi, haz de necaz 
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ bella draguta, nu te supara pe mine, dar la temp pe care o ai e greu sa fie bb, eu zic sa nu-ti faci mari sperante, dar e mica rau temp ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
da nu mi-am mai luat temp de nu stiu cate zile :))
nu imi fac nici o speranta pt luna asta
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
cris_09 spune:
Lia e la Polizu,cica sangereaza de la un hematom,i-a ustrogestan si femibion.
Despre Sebi bebi al meu
,am mai pus cateva poze de luna asta daca m-ati provocat
.El a fost micut la nastere(2600 gr) dar foarte vanjos,si doctorul s-a mirat,ca atat de mic dar mai mult el s-a fortat sa iasa decat eu(ca eram ametita de anestezie)
De pe la 4 luni daca il puneam la 45 de grade se ridica in fundulet,iar acum se intoarce singur pe burtica,isi ridica curuletul si incearca sa o i-a de'a busilea,dar cu capul pe pat,zici ca e un tauras
Gabyv,e f important pusul pe burta de mic mic si masajul
Hai ca m-am lungit,scuzati
,dar as vb intruna de el
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)