Aspirante optimiste > 20 ani (593)
Raspunsuri - Pagina 11
camcris spune:
didi ca tot ai intat, in sfarsit am dat actele, sper ca luna viitoare sa am cardul acela minune am optat pentru cel de 9 euro sper sa fie mai convenabil, lui i se retine lunar din salariu.
asa ca luna care vine se poate se merg in sfarsit la dr. sperrrr

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
RaluCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Andra, RaluCris spor la distractie ![]() ![]() ![]() ![]() Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un . |
multumim, multumim

, sa ne distram bine si cu folos nu? 
si andra asa este, ai dreptate cu doctorii, eu ti-am povestit ca sa stii de ce sa ai grija, cunosc si fete care au fost foarte multumite de ea, dar....
am zis ca e bine sa stii despre ea si ce e bun si ce e rau
pupici
didi32 spune:
| citat din mesajul lui andr@ didi razi de noi sau cu noi? ce sa facem si noi, haz de necaz ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
Haide maaaa, cum sa rad de voi? Ma amuza situatia
. Al meu a facut de 2 ori, o data la polizu ne-au dat aia o camera ca la hotel si noi ce ne-am gandit jap, jap in patu' alora 
A doua oara la medlife, dar a mers singur in camaruta si-atat. Direct de la sursa cum ar veni. Erau tare draguti baietii, ca mai erau si altii, cum stateau ei la rand frumos sa intre in camaruta...
in devenire
didi32 spune:
| citat din mesajul lui camcris didi ca tot ai intat, in sfarsit am dat actele, sper ca luna viitoare sa am cardul acela minune am optat pentru cel de 9 euro sper sa fie mai convenabil, lui i se retine lunar din salariu. asa ca luna care vine se poate se merg in sfarsit la dr. sperrrr ![]() ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Bravo, in sfarsit! Hai c-o sa fie bine, acum ca-ncepi investigatiile

in devenire
gabyv spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Lia e la Polizu,cica sangereaza de la un hematom,i-a ustrogestan si femibion. Despre Sebi bebi al meu De pe la 4 luni daca il puneam la 45 de grade se ridica in fundulet,iar acum se intoarce singur pe burtica,isi ridica curuletul si incearca sa o i-a de'a busilea,dar cu capul pe pat,zici ca e un tauras Gabyv,e f important pusul pe burta de mic mic si masajul Hai ca m-am lungit,scuzati ![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihai www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
sunteti niste frumosi, toti trei + iepurasul 
tu ai dreptate ca trebuie masaj si alte atentii, dar eu neavand
nu ii pot spune finei ce sa faca...nu as vrea sa creada ca ma bag fara sa stiu.www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
andr@ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui didi32
Haide maaaa, cum sa rad de voi? Ma amuza situatia . Al meu a facut de 2 ori, o data la polizu ne-au dat aia o camera ca la hotel si noi ce ne-am gandit jap, jap in patu' alora ![]() A doua oara la medlife, dar a mers singur in camaruta si-atat. Direct de la sursa cum ar veni. Erau tare draguti baietii, ca mai erau si altii, cum stateau ei la rand frumos sa intre in camaruta... in devenire |

ce tare!!SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabyv
sunteti niste frumosi, toti trei + iepurasul ![]() tu ai dreptate ca trebuie masaj si alte atentii, dar eu neavand nu ii pot spune finei ce sa faca...nu as vrea sa creada ca ma bag fara sa stiu.www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Hai ca sunteti tari cu tinutul in mana,am ras si eu cu voi,de se uita copchilu la mine mirat,o zice ca a luat-o mami pe aratura
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
andr@ spune:
ce bine ca v-am amuzat 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
roxybarbu spune:
Servus fetele, am stat de vorba astazi cu o cunostinta (care este asistenta) despre temperatura bazala. I-am aratat graficul meu si primul lucru m-a intrebat daca am un somn linistit,cica Tb poate creste daca inainte sa iti masori temperatura te misti mai tare in pat (adica visezi urat,iti vine sa faci susu si te foiesti etc....)
Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
Katy82 spune:
tare asta cu jap, jap pe patul de spital![]()
Lia tinem pumnii sa-ti ti puiul in brate peste 8 luni. Am o cunostinta care a nascut in sept. si a avut aceeasi problema. A reusit sa tina sarcina, dar a fost atent supravegheata de doctor. Crestea si bebe si hematomul si la nastere i-a facut cezariana si a operat-o de hematom.
"Vitamina E - vitamina fertilitatii"
Doamne da-ne si noua un
sanatos!