Aspirante optimiste > 20 ani (593)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Cristina ai un baietel tare frumos
fetele!

"Vitamina E - vitamina fertilitatii"

Doamne da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Didi am sunat si am intrebat cu cat costa, mi-am facut si monetarul si mi-am dat seama ca mi-e cam imposibil sa ma duc asa curand...doar ce am fost in septembrie.
Ma oftic, dar asta e...nu am ce face momentan.

Ma faci sa rad cu camaruta
Sa stii ca eu ma gandeam sa-l trimit pe al meu sa-si faca si el spermograma, dar cred ca va fi imposibil, el nu se duce la medic nici sa-l bati...apoi sa stea singurel in camaruta sa se "stoarca"

Sper sa vina bebita fara sa ajunfem la spermograma, desi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

walkira voi in ce "stadiu" sunteti? ce investigatii ati facut pana acum?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor mor de somnnnnnn
@walkira asa zicea si al meu ca nu ar face in veci spermograma si uite ca a facut-o ca doar nu a fost dupa el.trb sa ii explici ca e important sa o faca. o sa vezi ca toti dr o sa ti-o ceara

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

walkira voi in ce "stadiu" sunteti? ce investigatii ati facut pana acum?

Andra noi ne-am apucat din martie, insa la inceput eu ma spalam imediat dupa (nush ce era in capul meu),serios ne-am apucat de prin vara sa zic.

referitor la investigatii, pana acum nu am facut niciuna special pt bebe...am zis sa incercam un an asa si daca nu o sa iasa , sa incepem cu investigatii....dar parca nu am rabdare sa treaca un an, cand eu nici macar nu ma simt ok.

Investigatiile pe care le-am facut pana acum au fost din cauza durerilor de sani, a chisturilor de sani si a unui firoadenom de san. De aici testele hormonale pe care le-am facut,insa nu la indemnul medicului, m-am dus eu pur si simplu sa imi fac analizele si apoi am mers la un endocrinolog sa mi le interpreteze.
Asta undeva anul trecut...intre timp, pana in luna martie eu am luat un amestec de tincturi de plante facut de cineva...m-am simtit extraordinar d la el, mi se reglase CM, nu ma mai dureau sanii( inca mai aveam chisturi).In martie cand am hotarat sa facem bebe am renuntat la acea tinctura, gandindu-ma ca poate afecteaza bebe sau chiar ma impiedica sa raman( ca stii ca exista plante care nu sunt indicate daca vrei sa ramai).

Eu mergeam la control o data pe an, de unde stiu ca am chisturi foliculare si un fibrim uterin mic, dar care nu afecteaza forma uterului.
Prin februarie am aflat ca am si hpv cu 2 radacini ce au risc crescut- tot la insistentele mele am facut si testul hpv ( pt ca am avut o prietena de familie care a murit la 40 de ani din cauza acestui virus si m-am gandit ca e important sa mi-l fac). Am mai facut colposcopie ca sa vada daca am vreo rana pe col-sunt ok.

Ce ma supara pe mine este aceasta dereglare a CM..cand luam tinctura mi se reglase...aveam si mucus inainte de ovulatie,nu mai aveam dureri la menstra....iar de cand am renuntat la ea mi s-a cam dereglat.
Din mai am renuntat sa mai mananc carne...e o alegere personala si ma gandesc ca si asta ar fi o cauza a dereglarii.

Cam asta e situatia mea...hai ca am scriiiis....de va plictisiti citind.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

vai ma walkira da ai ceva necazuri........ce vreau eu sa te intreb, de unde chestia cu sanii, ai pe cineva cu antecedente in fam? nu pot sa cred ca la 26 de ani te confrunti cu atatea....serios, imi pare rau sa aud ca nu e chiar roz situatia ta, oricum eu sunt aici si te imbratisez cu drag de asta suntem aici sa fim alaturi una de alta si sa ne sustinem; hai, curaj ca are pus dd deoparte si ptr tine un bb, sunt sigura de asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

walkira, din cate stiu eu virusul HPV se ia prin contact sexual , trebuie sa te tratezi si tu si el ?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Andra, nu am pe nimeni in familie cu antecedente. Chiar nu stiu de unde atatea.

Eu m-am obisnuit cu ele si nu mi se ma pare ca am atatea.....aaaaa....si asta nu e tot:) , mai am si un virus hepatic B-de el mi-e cel mai teama.

Dar sunt ok, Dumnezeu ma ajuta sa le duc pe toate, poate ca ai dreptate ca la numai 26 de ani am prea multe ...insa ma gandesc ca daca nu fac excese, voi fi bine mult timp.

Nu a fost alegerea mea, asa a vrut Dumnezeu si crede-ma ca de cand am descoperit virusul hepatic ( la 20 de ani) m-am apropiat mai mult de Dumnezeu si cata vreme nu imi face problme, doar e acolo si atat e ok.

Numai bebita sa vina, atat e tot ce imi doresc, Dumnezeu ma ajuta sa le tratez sau sa le duc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

ma mai primitzi si pe mine?

angi

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume

Mergi la inceput

Da Roxy...eu l-am luat din pacate de la prietenul meu...desi f mult timp noi ne-am protejat cu prezervativ pt ca eu aveam virusul hepatic si abia dupa ce si-a facut el vaccinul impotriva virusului B am renuntat la prezervativ, tot l-am luat.

Pe barbati nu ii afecteaza, insa la femei poate fi fatal...acest virus nu se trateaza....e f importanta imunitatea...cel mult se inactiveaza, insa nu dispare din corp.
Acest virus poate produce rani pe col care pot duce spre cancer...dar nu-i chiar atat de neagra situatia....daca ai grija de sistemul imunitar poti trai fara sa ai absolut nimic pana la adanci batraneti.

La mine nu e nicio problema din fericire, il am in corp si atat, tr sa il tin sub control sa nu inceapa sa faca ravagii....casi pe virusul B.

Sunt dotata, ce sa mai....2 virusuri, dar le dobor eu pe ele...:)

Mergi la inceput