La Dovlecelu' Vesel (11)
Raspunsuri - Pagina 9
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Liliacule seamna mami Bruce cu Bubu.Am o poza de a a lui de la 2 ani se leit.Techi cred ca a vazut-o sau nu? Esti scumpå rau!sa se indeplineasca toate dorintele! Diamar Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita |
da da, techi e martora, a vazut...exista poza
ce vremuri...and era saraca techila la iulika si manca icre in avocado....si prjajitura buna
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
sa inteleg dupa steag ca o chemi si pe Delia? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
ce dor imi e de ea. by the way
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
suede spune:
Nu aveti....
Am io in frigider Amarula,cine vrea????
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
diamar78 spune:
Moni, eu nu cred ca cele 3 nominalizate de tine poarta vina separarii ci fiecare din cele care au fost implicate la un moment dat in conflicte si si-au adresat cuvinte mai mult sau mai putin taioase. Bineinteles ca eu nu am nicio vina .
Lasa raluk ca scriu altadata dar sa nu-i dai inca ceai lui Alex ca am eu o nelamurire.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Io ma duc sa bag un LEMEUSUPERLIGHTS pana va hotarati voi ce si cum. CAnd vin vreau sa aud propuneri, dea??? Vroiam sa mai zic ceva da am uitat Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
ba io ma simt ca minerii aia...care asteptau indemnul: "LA LUPTA, VOINICII MEI!"
propuneri nu-s in stare sa fac...io-s d-aia de se invarte dupa coada
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
MangaGirl spune:
iuliko mami, u back. m=a anuntat "dusmanca zaharului" ca e revolutie si m-am conformat.
luci ce faci draga mea? zici ca ploua in casa? hmmm
intrebare...cat ar trebui sa dau chirurgului pentru operatia lui fiu-meu? stie cineva niste preturi estimative la grigore alexandrescu?
lili mii de flori pentru tine. am citit blogul.
monica eu cred ca ar trebui sa trecem la scutece si sa avem odisee separata. nu e loc de 2? mai ales ca tu esti mama lor, pui o vorba buna pentru dovlecei.
biaz29 spune:
Monica, am mai spus-o si reiterez cu emfaza: Tare mi-a fost dor de tine! Dar ai citit si data trecuta, nu?
Liliacul meu drag, n-am mai vorbit de mult si mi s-a facut dor si de tine.
Iulika, sper sa fie totul bine si sa ai parte de o nastere frumoasa pe care sa o pastrezi cu drag in amintirile despre fetita ta cea frumoasa. Acum eu stiu ca tu esti avida dupa cultura, dar oricat de tare m-as stradui nu cred ca pot sa-ti umplu biblioteca cea mare.
Raluk, numai un om pasionat ca tine ar putea reusi performantele de stil de viata pe care le-ai obtinut tu. Asa ca daca spui drastic unele lucruri, mie imi place mult de tot. Si eu mi-am propus sa renunt la zahar (desi am glicemia la nivelul minim). Dar de luna viitoare, ca luna asta am multe sarbatori si aniversari (11, 30) si se lasa cu torturi. Ah, scuze, voiam sa zic torturi. Imi ingadui pana in noiembrie, ce zici?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
MangaGirl spune:
`sper sa revin, dar am un bolnavior ragusit si cu febra dincolo. care tocmai s-a trezit.
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui MangaGirl
ce dor imi e de ea. by the way MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
eu recunosc ca isi mai rapeste din timpul de la servici ca sa imi scrie cate un mesaj de incurajare, de laude, ca sa se ofere sa ma ajute cu una cu alta, e o fata extraordinara!
si eu de multe ori nu apuc sa ii raspund pe loc, si apoi ma iau cu una alta, cu cate un mesaj lung pe forum si sunt cam nese...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
da da, techi e martora, a vazut...exista poza ce vremuri...and era saraca techila la iulika si manca icre in avocado....si prjajitura buna Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Måi daca mai vii iti mai fac multe si iti dau voie så faci poze si cu Daniella
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita