La Dovlecelu' Vesel (11)
Raspunsuri - Pagina 10
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Pe o stanca neagra, intr-un vechi castel Unde cura-n vale, un rau mititel, PLange si suspina, tanara domnita, Dulce si suava ca o garofita CAci la batalie, sotul ei iubit A plecat cu oastea si n-a mai venit Orologiul suna, noaptea jumatate In castel in poarta, oare cine bate? -Eu sunt buna mama, fiul tau iubit, EU, si de la oaste ma intorc ranit Sau Iata vine-un sol de pace C-o naframa-n varf de bat Baiazid privind la dansul il intreaba cu dispret Ce vrei tu? Noi, buna pace, si de n-o fi cu banat Domnul nostru-ar vrea sa vaza pe maritul Imparat La un semn deschisa-i calea Si s-apropie de cort Un batran atat de simplu Dupa vorba, dupa port TU esti Mircea??? Da-mparate.. Te-am primit sa mi te-nchini De nu, schimb a ta coroana intr-o ramura de spini Orice gand ai Imparate Bla bla bal c ami-e lene sa mai scriu. Da mi-au venit in cap si acum ma simt si io asa un pic de voievod sau un pic de Catavencu Daca e anonima, atunci o semnez. Si cloposeiii, tiling tiling.. Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Variantele COOL nu le stii?? Tu doar cu clasicisme de-astea ne intoxici?? Pai ce crezi ca mai prinde la tinerelele astea trecute de 30'j de primavarele??
Ia sa vedem cum suna in varianta moderna...daca-mi mai amintesc:
Pe o stanca neagra intr-un vechi bordei
Unde curge-n vale bors cu taitei
Plange si suspina tanara Marghioala
Sluta si urata ca o curca chioara
Fiindca de la crasma sotul ei iubit
A plecat cu sticla da' n-a mai venit
Orologiul suna noaptea jumatate
La bordei in usa oare cine bate?
- Eu sunt, fa, Marghioala, sotul tau iubit
Eu si de la crasma ma intorc pilit
Dar deschideti usa cainii ma-nconjor
Am cazut in balta si mi-e frig de mor!!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:
Maria ce operatie ii faci?
Noi am fost internati pe acolo.Si dl dr cum se numeste?Ca noi ne-am lovit de multa lume de pe acolo...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Liliacule seamna mami Bruce cu Bubu.Am o poza de a a lui de la 2 ani se leit.Techi cred ca a vazut-o sau nu? Esti scumpå rau!sa se indeplineasca toate dorintele! Diamar Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita |
Mai fetito!! Ti-as spune sa termini cu prostiile...dar din respect pentru Daniella ma abtin. Deci, nu cred pana nu vad cu oculus mei. Deci, Bruce e cap-taiat ma-sa . Si e frumos tare de tot ca are gena buna!!!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Variantele COOL nu le stii?? Tu doar cu clasicisme de-astea ne intoxici?? Pai ce crezi ca mai prinde la tinerelele astea trecute de 30'j de primavarele?? Ia sa vedem cum suna in varianta moderna...daca-mi mai amintesc: Pe o stanca neagra intr-un vechi bordei Unde curge-n vale bors cu taitei Plange si suspina tanara Marghioala Sluta si urata ca o curca chioara Fiindca de la crasma sotul ei iubit A plecat cu sticla da' n-a mai venit Orologiul suna noaptea jumatate La bordei in usa oare cine bate? - Eu sunt, fa, Marghioala, sotul tau iubit Eu si de la crasma ma intorc pilit Dar deschideti usa cainii ma-nconjor Am cazut in balta si mi-e frig de mor!!! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Asta e varianta de bac 2011??
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
raluk16 spune:
Diamar nu i-am dat. Te astept cu informatiile atunci maine
Techi esti tare scumpa
Eu va spun sincer ca nu ma intereseaza locul in care scriem, cum am zis si dimineata, ma simt dintr-o data usurata ca sunt intr-un loc plin de fete dragi, bune la suflet, minunate, inteligente, pline de umor, mamici sufletiste si care isi cresc copiii cu dragoste. Si in plus frumoase . Deci intr-un fel, cum am zis, doar acum mi-am dat seama ca e mult mai bine asa, sa nu scriu in acelasi loc cu unele fete
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
techila spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Måi daca mai vii iti mai fac multe si iti dau voie så faci poze si cu Daniella Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita |
of...acuma ar pleca ea saraca techila catre ninashamn....dar nu detine resurse...cine stie? poate la anu'
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
suede spune:
Mie imi place sa vorbesc singura...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
liliac1 spune:
citat din mesajul lui suede Nu aveti.... Am io in frigider Amarula,cine vrea???? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
Pune si tu colo pe masa. Cand i-o veni pofta cuiva...o sa ia si Amarula de-asta.
Acum...io daca am crescut la tara cu tuica si vin si jinars...puteti sa-mi traduceti ce-i asta?? Ca n-am curajul sa gust asa...pe NV
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Monica, am mai spus-o si reiterez cu emfaza: Tare mi-a fost dor de tine! Dar ai citit si data trecuta, nu? Liliacul meu drag, n-am mai vorbit de mult si mi s-a facut dor si de tine. Iulika, sper sa fie totul bine si sa ai parte de o nastere frumoasa pe care sa o pastrezi cu drag in amintirile despre fetita ta cea frumoasa. Acum eu stiu ca tu esti avida dupa cultura, dar oricat de tare m-as stradui nu cred ca pot sa-ti umplu biblioteca cea mare. Raluk, numai un om pasionat ca tine ar putea reusi performantele de stil de viata pe care le-ai obtinut tu. Asa ca daca spui drastic unele lucruri, mie imi place mult de tot. Si eu mi-am propus sa renunt la zahar (desi am glicemia la nivelul minim). Dar de luna viitoare, ca luna asta am multe sarbatori si aniversari (11, 30) si se lasa cu torturi. Ah, scuze, voiam sa zic torturi. Imi ingadui pana in noiembrie, ce zici? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
parerea ta conteaza mult! Multumesc!
In legatura cu glicemia, si eu o aveam sub limita, ca apoi sa descopar (cand imi cercetam infertilitatea) ca hipoglicemia e data de hiperinsulinemie. De ce aveam prea multa insulina in sistem? Pentru ca aveam rezistenta la insulina, pancreasul tot secreta ca fraierul ca primea informatii de la celule ca nu se produce.
Asa ca in ultimii ani nu mai am faze de genul lesinat pe strada de hipoglicemie, tremurat daca nu pap ceva, ametit inainte de masa, si nu mai trebuie sa umblu cu ceva de mancat la mine tot timpul ca sa nu lesin . Acum daca ies in oras 6 ore n-am nici o treaba ca nu mananc . Apa sa fie!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
lutoniana spune:
ostenii mei, nu plecati inca, mai avem de serbat pana la sfarsitul lunii
Ramaneti incolonati
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra