Aspirante optimiste > 20 ani(592)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

walkiria, sper sa nu fie asa, dar o prietena de-a mea a descris acelasi lucru cand a avut un avort spontan ( a aflat a doua zi cand s-a dus la medic)
Oricum, eu personal, nu am fost niciodata insarcinata, deci nu pot sa-ti zic.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Gabita, da intr adevar Walkiria are niste experiente cam neobisnuite! Poate si si ceea ce ai zis tu cu avortul spontan, dar daca a prestat in zilele 14 si 15, atunci poate nu e avort si e bebe, sau?
Sper ca tu esti bine iubita mea Gabi!

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Miha,sincer eu nu cred in asa ceva, sa nu vreau sa cred mai degraba...iar in tarot nici atat.

Am si eu o prietena care se tot duce pe la diverse persoane care cica ii prevad viitorul si mereu o intreb ce rezolva cu asta, ca 100% oricum nu crede si nu face altceva decat sa se gandeasca la ce ii spune respectivul, si sa se lase influentata in actiunile sale de spusele lui.
Plus de-asta eu cred ca e fffff mare pacat si numai Dumnezeu ne poate ajuta in absolut tot.

Dar, daca tot ti-a bagat asta in cap si tu chiar crezi ca exista acea posibilitate , poti sa citesti Acatistul Sf Ciprian timp de 40 de zile si vei vedea ca te vei simti mai linistita.
Sf Ciprian este renumit pt dezplegarea farmcelor, el insusi fiind un vrajitor inainte de a deveni sfant. poti sa citesti pe net mai multe despre minunile Lui.

Alina eu zic sa mai incerci totusi un test....ca ne cam tii pe jar 6 zile...nush cum de poti rezista.

Mergi la inceput

Da, Miha, multumesc! Sunt ok, maine imi iau rezultatele de la analizele din weekend, abia astept...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

walkiria pai .. ma gandesc ca nu sunt gravi ( dar mananc ca sparta, si beau mai mult apa decat beau de obicei si am simptome nedescrise ) care bine inteles ma gandesc ca sunt inchipuite .. ma gandesc cam jumatate de zi, ca cealalta sunt la munca si nu simt cand trece

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Walkiria, crede ma ca am inceput sa cred si eu ca e fara rost si aiurea taroteala si toate chestiile astea! Aberatii!!!
Unde pot gasi acatistul SF Ciprian?

MHegarty

Mergi la inceput

Am prestat in Z13 cu mult drag si spor, ca de vreo saptamana si ceva ne tot impacam, eu si prietenul meu.

Gaby ma ia cu fiori cand ma gandesc la asta...sper sa nu fi fost avort spontan....cu toate ca m-am gandit si eu la aceasta posibilitate.
Dar totusi e ceva ciudat, de ce au inceput scurgerile maro deschis inca de la ovulatie? Ca de regula stiu ca apar spotting-uri la ovulatie si la implantare, dar la mine au fost scurgeri nu doar spotting-uri.

Si nu ar fi trebuit sa imi vina menstra daca era avort spontan?

Mergi la inceput

nu stiu, prietena mea nu a avut spoting sau ceva, durere brusca si pierderea aia negricioasa, apoi inca 2 zile de ceva scurgeri rozalii.
Poate la tine a fost altceva..., nu-ti face griji, o sa ai un in curand. Suntem toate pe lista de asteptare.

Mergi la inceput

Miha, gravi nu am cum sa fiu pt ca am TB doar 36.4

dar si Tb din Z17 e ciudata-36.8...mai cuseama ca v-am zis ca eu o am in crestere pana aproape de menstra, cand ajunge la 37.2...siincepe sa scada numai cu o zi, maxim 2 inainte de menstra.

Si mi-am masurt-o la aceeasi ora.

Mergi la inceput

Fetele cucuietele eu azi noapte am dormit doar 2 ore, deci cred ca ma duc la nani ca pur si simplu mi se inchid ochii!
Va iubesc pe toate si mai vorbim maine!!!
Noapte buna!!!!

MHegarty

Mergi la inceput