Aspirante optimiste > 20 ani(592)
Raspunsuri - Pagina 14
gabyv spune:
da si eu ma duc, striga sotul din dormitor ![]()
Noapte buna!

walkiria, eu zic sa nu te mai gandesti, ce a fost a fost... de acum mergem inainte...te asteptam cu vesti bune luna viit....
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
walkiria spune:
Nush Gaby ce sa cred, cert e ca ceva normal nu a fost si imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii din cauza atator dereglari.
Miha, poate rogi pe cineva sa iti trimita acatistul, asta in cazul in care nu se gaseste pe net...ma uit maine si iti spun.
ma bag si eu la nani fetelor, nu mi-e somn dar trebuie sa trag de ochi sa adorm, ca maine o sa fiu zombi la munca.
Noapte buna!!!
Pupicei

PaulaFrida spune:
Buna dimineata fetele dragi
haideti la cafelutza,ceiuc si mic dejun

o zii faina tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait
PaulaFrida spune:
Fetelor eu de ieri tot simt usoare crampe pe sub burta de zici ca ar trebui sa vina rushii
nu m-as supara daca ar veni,ca atunci inseamna ca s-a reglat si ca suntem pe drumul cel bun
de mult nu mi-a mai venit la timp,tot la 40-50 de zile
ar fii The next best thing
daca tot nu e
macar sa se regleze
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait
RaluCris spune:
neatza Paula, ma bag si eu la un ceiuc fierbinte, ca la ce vreme e afara..........
pupici la toate fetele cucuiete 

si o zi buna, cu soare daca se poate
PaulaFrida spune:
Ralu 

noastra
Dr.Seuss
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait
Katy82 spune:
Buna fetele! Am venit si eu la cafeluta. Ce vreme urata afara!!! Buna de facut copii![]()
Bella distractie placuta, sa veniti 3.
Didi multumesc de info. Bafta luna asta, sa nu mai fie nevoie de FIV.
Gaby la mine parintii intrasera in panica pt ca nu le dadeam vestea cea buna, acum s-au mai obisnuit cu ideea ca dureaza pana vine bebe. Mai ales soacra mea ma batea la cap sa ma duc la doc, sa-mi fac analize. Daca a vazut ca am fost si cu toate astea nu vine
s-a mai calmat. 
Cami merci de info, si la mine pana acum e totul OK. Trompele inca nu le-am investigat, in rest nu am nimic se pare.
Roxy e semn bun

, cand trebuie sa vina uratii?
Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un
.
camcris spune:
neata fetele
paula delicioasa cafeluta 
gaby referitor la cum spunem parintilor ca ne dorim un copil la noi a fost simplu ca ne intrebau ei noi avem cam 30 ani asa ca se cere la varsta asta, avem casa, servici asa ca......., eu oricum am spus mamei mele direct ca nu stiu ce am de nu raman si merg la medic, pot spune ca mi-a dat si bani numai sa aflu ce am dar din pacate poate stesul ca altceva cica nu avem

Katy82 spune:
Felicity poate vii cu vestea cea buna, ca uite avem capitol fara dedicatie si e asa de urat.
Kitty lasa ca vine si randul nostru, trebuie.
Alina scuze dar eu la grafice nu ma pricep deloc, cum a iesit Beta HCG? Eu tot zic ca esti
. Alte simptome?
Walkira
, nu prea inteleg de ce ai avut cheagul acela.
Miha eu chiar nu cred ca ghicitoare. Dupa parerea mea nu fac decat sa insele pt a castiga banuti. Pai daca era sa te iei dupa ea deja ar fii tb sa fii
. Eu zic sa nu o crezi.
Alina stiu cum e cu simptomele inchipuite, cand am inceput "proiectul bebe" in fiecare luna ma simteam
. Poate la tine sunt reale, totusi ai avut 3 teste de sarcina slab poz. Daca ma intrebi pe mine, eu zic ca ai ovulat mai tarziu si de aceea au fost mai putin vizibile.
Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un
.