Aspirante optimiste > 20 ani(592)
Raspunsuri - Pagina 12
mihahegarty spune:
Lorena_86 salutare iubita si scuze ca iti raspund foarte tarziu!
Daca vii in Anglia ai sa ti doresti sa devii insarcinata. Aici sunt niste legi care favorizeaza foarte mult mama si copilul. Am prietene care au nascut si copii lor nu sunt cetateni britanici. Tin sa te anunt ca prietenele alea a mele iar lunar in jur de 500 lire si asta e alocatia copilului si maternity allowance. E foarte bine in tara asta sa ai copii. Atunci cand nasti guvernul iti pune intr un cont special pentru copil in prima luna dupa nastere 500 lire si a doua luna dupa nastere inca 400 lire. Dar tu nu ai acces la ei, are doar copilul si numai 18 ani.
Eu iti zic, multa populatie vine in londra casa faca copii!!! E super bine in materie de drepturi!
Doar
vad ca se lasa asteptat!!
Eu sunt in Ziua 6 si de maine ma apuc de teste de ovulatie. Am fost la farmacie si am vrut sa mi iau si teste de ovulatie si termometru ca sa imi monitorizez TB, dar am fost sfatuita ca testele de ovulatie sunt suficiente si nu am nevoie si de termometru.
Luna asta am sa incerc cu testele si am sa 
prestez doar daca ovulez!! Efectiv de luna trecuta nu mai imi vine sa prestez aiurea doar de dragul de a presta! Am senzatia ca totul se transforma intr o rutina si urasc lucru asta!
De aia am inceput monitorizarile cu testele de ovulatie.
Fetele ce ma sfatuiti? Sa fac teste de ovulatie si sa mi iau in acelasi timp si TB, sau sa fac doar testele de ovulatie?

MHegarty
walkiria spune:
Alina, chiar asa....tu nu iti mai faci niciun test?..sau astpti sa miste bebe ca sa iti facicuraj?..vrei sa te incurajez eu cu niste motate?
gabyv spune:
pai eu sunt cu un ochi pe forum, cu altul pe TV...
aa si mai si caut pe alte forumuri ce e cu sarcina dupa contraceptie ![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu pai spune asa pentru ca mi-am facut 2 teste de sarcina .. si le-am trecut acolo, dar acum sa vedem The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic |
Esti sau nu esti
draga mea?

MHegarty
AlinaBu spune:
walkira vreau sa imi fac un test cand imi intarzie
ca sa nu mai am motive de dubi .. am 3 teste slab pozitive 3 firme diferite si 1 negativ .. dar fetele imi spun ca e imposibl sa fiu gravi ca mi-a venit cm dupa dulphaston .. acu sa vedem .. ce o vrea dd
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
gabyv spune:
Alina, dar mai ai pana ar trebui sa-ti vina?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
AlinaBu spune:
da 6 zile
maxim sunt ziua 24
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui walkiria Hey fetele eu mi-am cam stricat programul de somn de cand am stat 43 de ore nedormita....seara nu ma ia somnul ir dimineata nu ma pot trezi :( Miha ce faci? |
Walkiria

pentru ceea ce ai facut si pentru noi! Acum ramane doar sa ne auda Dumnezeu si sa ne dea bebe! La toate!Eu cred ca sunt un pic cam stupida si sa ti explic de ce.
Am o individa care cica se da mare ghicitoare in tarot si uite draga ca in iulie mi a ghicit si mi a zis ca cica pana in iulie anul viitor o sa am o fata!
Ieri mi a dat in taroteala din nou si mi a zis ca de data asta apare ca fostul meu din Iasi cica este improtiva de a avea eu copii si ca de aia nu se intampla sa raman!
Adica cu alte cuvinte cica mi ar fi facut vraji. Fetele voi credeti in asa ceva?

MHegarty
walkiria spune:
fetelor haideti sa va spun si voua ce mi s-aintamplat luna asta....corpul asta al meu e precum cutia Pandorei, am surprize in fiecare luna de ceva vreme.
Va spuneam deunazi ca am ovulat prin Z14, 15...si tot de atunci am inceput sa am scurgeri maro deschis, care au culminat in Z19 cu mari cheaguri aproape negre,insotite bineinteles de dureri extrem de mari. Au fost exact vineri, in ziua in care m-am intors de la Iasi, conduceam si simteam ca imi taie cineva uterul cu un cutit.
Deci ma durea uterul,nu ovarele. Am oprit la toaleta si dupa ce am urinat, mi-a curs un mare cheag maro inchis spre negru. Scuze de detalii, dar vreau sa fiu cat mai explicita.
Nu inteleg de la ce ar putea sa fie...sa fi racit in noaptea cand am stat la coada? dar scurgerile au inceput totusi de prin Z15.
Oare sa fi eliminat vreun chist?
Aaaaa si am uitat samentionez ca in Z17, aveam TB 37,8 adica se vedea clar ca am ovulat. De regula eu am TB crescuta pana aproape de menstra, cu o zi inainte sa imi vina imi scade....iar azi mi-am luat din nou TB de curiozitate si surpriza, am avut 36,4 in Z23....dar semne de menstra nu am.

nu imi mai inteleg corpul.