Aspirante optimiste > 20 ani(592)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

didi hai ca poate vine luna asta si n-o sa mai fie nevoie de nici o pregatire pt fiv...dumnezeu nu ne lasa si pe noi si ne va asculta rugile..

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

intrebare...
cei din familie (mama,tata,soacra etc) stiu despre proiectul vostru de bebe? si daca da, cum ati adus vorba?

sa va explic, eu incerc sa ii zic mamei, dar de fiecare data cand ii povestesc de finutul meu, ea imi zice ca "bine, ca tu nu ai copii, ca e f greu" si apoi daca zic ca as vrea sa am zice "lasa ca mai ai timp, esti tanara si nu esti casatorita de multi ani" (ca o paranteza am 26 si sunt casat de 4 ani)

nu mi-a raspuns nimeni

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

buna fetele.

am citit si eu de nasterea live...foarte tare. al meu nu cred ca o sa fie in stare sa stea macar in sala de nasteri da sa mai scrie pe forum . in schimb pun pariu ca o sa sune toata agenda sa anunte marea minune .

ah abia astept sa trec si eu prin emotiile alea. nu cred ca e ceva mai frumos pe lume decat sa fii mamica.
eu am inceptu sa urmez sfatul dr. fara stres si cat sa ma gandesc cat mai putin la bebe. ca atunci o sa vina.
luna care vine ma bag la hsg, deja am facut analiza de prolactina astept rezultatul.
abia astept weekendul care vine...sotul meu mi-a facut o surpriza mai mult decat placuta. cu ocazia aniversarii primului an de casatorie plecam la Praga(asta cam ramasese nevizitata ) asa ca 4 zile nici prin gand nu or sa imi mai treaca simptome inchipuite, teste de sarcina si alte bazaconii. mai nasol e ca weekendul asta ar trb sa imi vina si uratii asa ca o sa ne rezumam la vizitat

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

BellaPraga e superba! Eu si sotul meu am petrecut mica luna de miere in Praga. Noi am avut casatoria civila pe 26 februarie 2009 si dupa aia 4 zile in Praga ne am dus!!! Super!
Cununia religioasa am avut o pe 13 iunie 2009 si luna de miere am facut o in Italia. Italia e nemaipomenita, dar nu mi place Sicilia deloc!!
Distractie placuta!!

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Fetelor nici o parere de graficul meu ?

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alina, temperatura este destul de mare, dar nu inteleg de ce zice ca esti insarcinata...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Fetele cucuietele multide milipsire!
Camcris imi pare rau pentru ziua 1, eu sunt in ziua 6, stiu ca acest CM la mine e ca si la Kati
Pisi bine ai venit intre noi si sedere cat mai scurta!Unde locuiesti in Iasi? In ce cartier?
Laurici0101 multumesc ca te ai gandit la mine, dar weekendul asta am fost foarte ocupata. Numai pe la ora 2 am ajungeam acasa. Uite aici multi pupici si poate ne vedem in decembrie, ca ti am zis ca ajung in Iasi.

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Fetelor nici o parere de graficul meu ?

Alina Bu tu nu cumva trebuia sa ne dai vestea cea mare? Stiu ca tu facusesi 2 teste usor pozitive, deci care mai e treaba?

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

pai spune asa pentru ca mi-am facut 2 teste de sarcina .. si le-am trecut acolo, dar acum sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Hey fetele eu mi-am cam stricat programul de somn de cand am stat 43 de ore nedormita....seara nu ma ia somnul ir dimineata nu ma pot trezi :(

Miha ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

gaby, alina ...vad ca nu numai eu sunt pasare de noapte:)

Mergi la inceput