Cluj rulz! - cap.101

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fete dragi

la noi toate bune si ok, eu invat de ma sparg,ca nu mai am neuronii de la 20 de ani:)

ma bucur tare de Campanie, anul asta am promis ca o ajut pe Stanca, deci pot colecta si eu banuti.in plus imi voi implica toti prietenii.
nu stiu daca v-am pove dar in vara am fost si le-am dus doua sacose mari de jucarii si carti la copii.am fost cu ale mele care s-au simtit f bine si responsabile

Ralu, ma bucur ca te-am vazut sambata

Dana iti trimit un mail azi sa iti povestesc.

Sofi are maine spectacol cu baletulface de doua luni si deja am alergat de numa ca schimba 3 tinute
ma duc sa le iau pe fete de la scoala /gradi si sa mancam in oras ca fetele, tare ne place asta

va pup, saptamana insorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Criss, si mie mi-a prins tare bine!! cum ii vine costumu de balet Sofiei?? Mult succes maine, va sun seara sa vad impresii

Stanca, succes si-n aceasta campanie, foarte frumoasa initiativa!!incerc sa contribui si eu.

vreau sa va spun ca de azi incepe pe TVR1 seria 6 de la Anatomia lui Grey, filmul meu de suflet, de la ora 22, daca va intereseaza.

va pup, o seara frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca ce bine ca ai zis de serial!Si mie imi place dar evident am uitat.Cum a fost?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

buna dimineata si ... cafea cu soare!!

mi-e tare dor de voi, imi dau singura bilele negre cuvenite pentru ca n-am mai scris de mult. nu pot sa explic dar simt ca nu am ce sa spun

acum profit de ocazie si zic bun venit fetelor "ada29", "csilla" si "doula"
"csilla" pe mine m-ar interesa doamna care face curatenie, te rog imi trimiti pe PM datele dansei? multumesc!!

inimoaselor Mariana, Stanca, Cristiana cate un pentru initiativa si ma alatur listei de donori cu 100 de lei.

noi suntem bine, zanul racit cobza dupa misiunea de salvare din pestera de saptamana trecuta iar eu luptand cu niste muci care nu vor sa treaca. la job beah, cu afacerile beah beah, dar noi ne tinem tare unul langa altul asteptand si vremuri mai bune.
pentru toata lumea care trece prin vremuri tulburi un canticel care sa va bucure tainic un coltisor de inima, acela indoit de griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Multumim Simona pentru dedicatie si ganduri bune adunate si la toate date!

Ma implic si eu in campanie, incep sa dau sfoara-n tara. Pot primi un PM cu detalii? Vreau sa prezint frumos ce facem noi, detaliat, deoarece si anul trecut au donat multe persoane pe care nu le cunosteam deloc sau le vazusem o singura data

Eu sunt la finele unui workshop luuung si complicat si greu si ...super ofcors.
Oana vine, vine jur ca vine, stii tu ce, caci nu doresc sa ma urmaresti pana la adanci batraneti. tare

Cum fu la balet cu Sofi, Cristiana?
Eu am fost sunata ieri de profesoara lor caci o vor pe Elise...m-am distrat copios. Vrea sa o mute de la grupa ei cu grupa de clasa 1 si 2 pentru o coregrafie de craciun. Am mers si i-am prezentat situatia, faptul ca va trebui sa repete dublu fata de acum...a reactionat ca o diva afectata. Doamne...

Acum scapam incet de-o bronsita, e a 2-a saptamana cand sta acasa.

Apoi va merge in vacanta la Viena avec son papa, pentru 1 saptamana.

Va pup dragelor si va rog sa-mi trimiteti PM...sau sunati...daca cineva se simte cu chef de vorba!

Accept si invitatii la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Hello

Noi suntem ok...sau cel putin asa imi doresc eu sa sustin...Mihai nu a lucrat vreo 3 luni si acum ne redresam greu. A inceput sa lucreze cam de o luna, tot in Cluj. Iar eu am ajuns la salar mizer de bugetar (600 )...dar din ciclul "No, we don’t need any money/We love each other/ Cause love is for free" mergem mai departe :). Azi m-a cuprins disperarea cand l-am dus pe Dani la camin ca nu am platit si vor mai trece cateva zile pana vom putea. Am impresia ca se uita lumea la mine . Serviciul meu e de la sucks in jos, dar ma abtin sa comentez sau sa dau vina pe conducere... Dani e bine multumesc lui Dumnezeu ca nu se imbolnaveste (inca) dupa o cura de o vara de salina - bai sarate.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Buna dimineata dragele mele, cafelutza aromata si proaspat macinata si de la mine.

Florina, spectacolul lui Sofi a fost mortal, ea e cea mai mica din grup dar a dansat total, si spun asta obiectiv, cu gratyie si stiind miscarile ca cele mari...am fost super mandra de ea!
Elise face tot cu Flavia?unde?

acuma se pregateste si Thea cu gimnastica ritmica, sper sa o includa in spectacol ca a zis ca doar pe cateva le selecteaza dar ea munceste f contiincios.

Simo, felicitari lui Calin pt operatiunea de salvare, am urmarit si eu cazul desi nu ma uit la stiri m-a impresionat curajul salvatorilor!

Svety ne-a fost dor de tine, imi p[are rau de dificultati, dar ma bucur ca sunteti bine moraliceste si ca va sustineti!nu-i baga in seama pe cei care se uita ciudat, oamenii sunt rai si meschini!

Florina buna ideea cu pregatirea unei prezentari pe care o sa trimite, cu ce am facut si anul trecut pt copii, eventual o poza doua cu ei, pe care sa o trimitem, va ajuta la strangerea de bani, eu stiu ca am strans mult anul trecut si vreau sa ma depasesc anul asta:)Stanca ne ajuti cu un text si cu un istoric pe care tu il stii cel mai bine?sau putem sa il facem impreuna.

sunt trista ca o fata din Cluj,amica cu prietena mea cea mai bunca, care lucra in Bucuresti, 32 de ani, o stiam din Racovita,s-a sinucis fara nici o explicatie

va pup, o zi fara griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Stanca, nu m-am uitat pe TVR, ca vazusem cateva ep. din seria 6 pe un site cu seriale online. e supermisto si poti vedea cate 2 ep. pe 24ore si-mi convine mai mult asa. daca vrei iti trimit site-ul.

Simona, multumim de dedicatie, mi-a prins bine

Svety,

Flo, pupiici!!

pa-pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata

Am bucurie in suflet vazand ca si anul acesta strangem randurile cand avem o misiune de indeplinit!
Cineva (nu mai stiu cine ) m-a intrebat ceva despre un PM... scuze, dar intru extrem de rar pe DC si nici nu sunt cu organizarea campaniei; eu cu munca... o sa ma stradui sa adun cat mai multi banuti pe care ii pun in mana fetelor harnice si organizatorice; cap de lista: Stanca - mereu a tinut steagul sus si s-a implicat la maxim in aceasta campanie; drept consecinta, fetele cu organizarea ... incepeti o lista, dati conturi pt doritori... nu stiu, zic si eu ce-mi vine .

Si daca tot am trecut pe la voi, va ofer si o cafea, ca-n vremurile bune ... in concordanta cu momentul nostru (mai putin cu al meu); enjoy.
http://www.youtube.com/watch?v=uteBX4_wxXk

u all.

Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!

poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Buna seara fetelor,

Vreau si eu sa contribui la campanie.
Nu am urmarit exact ce si cum, dar v-as ruga tare mult sa imi spuneti cui sa dau banii si hainele si jucariile pe care vreau sale donez.

As merge si eu, dar recunosc ca "pisicul" inca nu e la locul lui dupa un an cu lovituri emotionale grave. Dupa mine, daca as avea o casutza cuminim 3 camere as adopta 2 copii-m egal ca lu barbatumio nu ii surade- numai pentru ca acesti copii sa ai ba un camin si 2 parinti ca sa ii iubeasca.
Sufar cumplit pentru ca sora mea- mai mare cu 12 ani ca mine, si cu copiii mari- adica 24 si 18- i-a crescut fara tata si a gresit mult fata de ei, pentru ca a incercat sa aiba situatie materiala mai presus de cea spirituala si emotionala, iar acum oricati bani ar avea nu va mai reusi sa reinnoade bucuria lor si vietile lor zdrobite si inselate. Ma rog sa aiba parte de liniste de acum incolo si sa le dea Dumnezeu oameni buni si iubitori in cale

A noastra papusica este zdravana, are 8 kilograme la 14 saptamani, nu papa decat tzitzi...incerc sa ii dau cate o lingurita doua de suc..dar neeemai asteptam...poate peste 2 saptamani ii va place mai mult supica...Jderul mare este tot mai neastamparat dar ne distreaza cum percepe el lucrurile si cu cata maturitate ne povestste despte alti copii care nu au ascultatca el oricum nu considera ca a gresit ceva...

Eri, oare hainitzele care nu ii mai sunt bune la Patri- chiar si din cele de la tine- sa ti le dau tie? ai cui sa le dai? sau sa le dau eu...am ceva mamica gravi..da' nu stim ce va fi...
Pup papusika okosa

Cris...succese...si cand ai vreme scrie. Eu mai greu apuc pe mess, ca ma solicita la greu printesa..si mai am si prin casa una alta.

o seara minuntata si un weekend admirabil

Mergi la inceput