Cluj rulz! - cap.101

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Noi in spiritul "toti de la unul...." am luat si eu si razcav raceala de la Maria.Eu nu asa rau ci doar cu nas infundat noaptea dar Razvan cu raguseala si muci la greu.

Erika si noi tot in zona gri.

Sunt incantata ca zi mi-a venit ganoderma si capsulele si cafeaua.Mama a facut tratamentul cu ea si se simte excelent ca sa nu mai zic ca i-au iesit analizele super iar eu sunt incantata de cafea care pe langa ca e foarte buna la gust are si proprietati terepeutice.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Buna fetelor,

Sper sa fie cald in weekend, ca vrem in parc sa stam si sa ne distram, caci pe urma vine hibernarea.

Am fost la Proctomed, da e ok ca si conditii, dar mi se pare ca profita ca nu ai alta oportunitate...si te jumulesc de bani. Si accepti pentru ca oricum in hipernesimtirea de la stat tot atata dadeai spaga si stateai si la cozi.
Ca si exemplu pentru fisura mea anala si cei 3 hemoroizi...500 euro si ai nenumrate consultatii gratuite si oricate ...si oriunde...si ma rog, nu mai zik niciodata ma doarenc..

I-am facut fetitei Infrarix...alti 260 roni..fara chitanta...la Dr de Familie. Iar mi se pare ca am fost jumulita...in farmacie era 271, deci ma gandesc ca tot a ramas ceva comision pe undeva...

POate ca vad eu lucrurile prea pragmatic, dar fiecare pas in viata parca e facut e bani in ultima vreme. Nici nu vreau sa ma gandesc la cei care nu au cum sa faca lucurile astea ...

Criss, sa inteleg ca nu mai mergi la marea companie? Iti faci tu ceva? Scrie-mi pm daca ai vreme ce mai faci...Pusi la fetitzele minunate. POate apucam sa venim intr-o dupamasa toti sa ne jucam...Alex a fost incantat ca Thea mai mare i-a tot explicat...cred ca Sofi face ce vrea cu el..

Un weekend linistit

Mergi la inceput

Poftiti la o cafeluta!

In primul rand vreau sa felicita sarbatoritii ultimelor zile
Alexian Gabriel
Dara
Rolo
La multi ani celor care poarta numele sf.Mihail si Gavril!

Dana faza cu jecmaneala e peste tot si ce e cel mai rau e ca apare la tot mai multe persoane , inclusiv la cei apropiati.

Raluca cum mai sunteti?

Noi am inceput ieri gradi cu elen, sper sa ne si tina.Maria inca mai are muci , ceea ce inseamna ca va face vreo amigdalita la un moment dat dar speranta moara ultima.

Azi sunt asa usor trista.Imi aduc aminte ca si saptamana trecuta tot marti m-a apucat jalea...parca sunt Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata la toata lumea.

Fetelor, vin sa va anunt ca incepand de azi ma organizez pentru Campania de Craciun, cu scopul de a-i ajuta pe copilasii nostri de la Maica Domnului. Poate vi se pare cam devreme, dar timpul tace si trece; peste 2 saptamani avem microrevelion si o sa fac iar o tombola pt copilasi; sper.. cu acelasi succes ca anul trecut.
Mai sper ca si anul acesta sa fim impreuna la aceeasta actiune ca sa-i bucuram pe prichindei.
Daca cumva ati mai discutat despre asta .. e super... dar ma scuzati ca n-am apucat sa citesc din urma.

Va imbratisez.

Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!

poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna seara! Va salut de pe meleagurile Clujene. Cautam un apartament de inchiriat si din clipa in care ne mutam ma voi numi in mod oficial ....clujeanca Imi place la nebunie orasul de abia astept sa il descopar in intregime
Va multumesc de primire

PS Mariana te rog sa imi trimit un PM si sa imi explici si mie in ce consta Campania de Craciun si sa imi povestesti despre copii de la Maica Domnului (este un orfelinat? unde este?) Nu stiu daca va pot sa va ajut in urmatoarele doua saptamani, dar pe viitor asi dori sa ma implic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Stanca, multumesc de intrebare, acum e mai bine Luca; mai tuseste, dar se rupe si a scapat de febra si de puroiul din gat, abia vineri seara n-a mai facut febra ... in rest ce sa zic... suntem prinsi intre dansuri, engleza si iar dansuri, si ne bucuram de fiecare moment cand ne intalnim (eu si tati ) la job naspa rau de tot, n-am nici un motiv de bucurie,,, futui mama ei de viata!!! martia, cand te mai prinde starea a la Madalina, fa bine da-mi un telefon sa te sustin, bine??

va las, ma-ntorc in lumea mea, unde nu deranjez pe nimeni...
pa-pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csylla spune:

Buna tuturor,
In primul rand vreau, sa va felicit pentru bunatatea de care dati dovada, sunteti toate minunate si in ficare an va admir cum va chinuiti sa faceti niste sufletele fericite, va daruiesc un buchet mare, mare de frezi! Vreau sa ma treceti si pe mine pe lista cu 200 roni si sa-mi spuneti cum sa fac sa ajunga in manile voastre?
Stiu ca acum ceva timp aveati nevoie de o femeie la curatenie, in caz ca va mai intereseaza, am o cunostinta, foarte harnica si cu mult bun simt, pe care o recomand cu mare drag.Va rog daca aveti sa-mi spuneti doar, si va pun in contact cu doamna.
Va doresc multa fericire si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna fetelor,

Spun si eu prezent campaniei de Craciun!

Numai bine tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

tot pentru o tanti la curatenie am intrat si eu sa va intreb. stiu ca spusese careva la un moment dat ca are o matusa interesata.
imi puteti trimite pm cu ceva info, dc stiti pe careva.
multam

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Va ofer o cafea optimista , la inceput de saptamana!!!

Mariana super ideea cu repetare tombolei.Eu incep sa strang bani si bunuri pentru copii.Deci...

Incepe campania de Craciun.Hai sa bucuram si anul asta sufletelele copilasilor de la Maica Domnului!

Mergi la inceput