La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka
.. mai bine radem ! ..ai ma, ca e luni! ce e mai fain decat sa razi in fata unei seri ploioase de luni ..

va pup pe toate, ploioase si ne

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

Uite aici ceva de rasu'-plansu'

Nela ,especially for you !
dam fetei ce-i place,nu? Chestii utile,interesante si mai ales care o fac sa se rada.

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Iulia draga,
ma bucur sa vad ca ajungeti la mal
Dumnezeu sa va fereasca!

fete dragi, si io-s pe-aici, mai lucrez de acasa, mai un ochi pe la voi. Marturisesc insa ca nu-s recuperata la zi
.

Am vazut poze superbe de nasa si nasica mica la nunta mare Alex si Zeina

Si poze multe multe cu smecherul de serviciu Alex, Raluk, seamana leit cu tine. Tu cum erai pe la aceeasi varsta?

Nela scumpa, vreau si eu poze cu concediul cel minunat, please please

Vreau sa va spun ca sapt trecuta m-am vazut cu Manguliciul si Piskyul cel frumos (Mami drag, ma rog pentru sufletelul mic sa scape usor)sunt 2 superbi.

Si mai vreau sa va spun ca Laura a Mihaelei este o frumoasa si o delicata si o finutza.

si Lady Kawa, iti trimit poze cu Dinu ca sa-l mai vezi, dar numai la schimb

Bia vorbesc cu Lilian sa ma puna in lista de anuntare cand iti apare cartea

Uka ai un suflet mare mare si o fetita frumoasa frumoasa si cu casa
Hepi dear ce mai fac Maia si Uky?

Techila sorry pentru cei 2 nemancai, poate mai incolo isi dau drumul. (speranta moare ultima)

Fram eu astept poze cu noua freza

Stie cineva ceva de Selen si Alba ca Zapada? unde au plecat?

Danangie , ce de mai curat vor face nurorile , yupii yupii
soacra mare de trei ori. Felicitari mamicule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara

Biaz, multumesc mult...

Sanatate multa doresc puiului Ucu!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Bia abia astept cartea!

Miha, Nela, scriu si aici ca iu rul! Serios ca observ ca nu imi fac nici un bine cand intru dincolo, chiar nu stiu de ce o mai fac...

Ahhhh acuma vad aci sub mesaj ca s-a scris mult de cand am eu pagina deschisa. Trimit asta sa vad ce si cum, ca am vazut-o si pe Iulia

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Doamnelor, va salut!
Sunt obo, am postat aici, vroiam sa o fac in partea ailalta!
Ce fac, sterg mesajul tanti Uka?
Sau il las sa curga... fara numar?

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

ma, habar n-am ..io nu-s decat o capsomana

editez ca sa adaug - spre nu a fi inteleasa gresit - ca ma bucur ca ai scris, mult si frumos, cu tact si umor ..
te pup, mami de iaurtica (auzi, cat pe ce sa ramana fata fara iaurt in aeroport..tztz..mereu imi amintesc faza asta )

eu zic ca prea filozofam mult .. mai bine radem ! ..ai ma, ca e luni! ce e mai fain decat sa razi in fata unei seri ploioase de luni ..

va pup pe toate, ploioase si ne

Eu sunt NE!

Ma refer la faptul ca noi aici am avut cea mai minunata zi din toamna asta de cand am venit din Grecia. Dar mi-a fost rusine sa spun, daca la voi a plouat. Vestea buna pentru voi e ca a zis la meteo ca maine la noi e frrrriggg si ploaie si la voi cald si soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28
Uka ai un suflet mare mare si o fetita frumoasa frumoasa si cu casa

eeeu? mare??

evident, esti o draga!
am vazut poze de la intalnire, bravooo
poate vin si eu we urmator urmator celui urmator in buc, te intalneala si cu mine?
de selen nu mai stiu nimic, ultima oara cand ne-am sms-uit acum vreo luna cred (o chemam la o cafea cu aida si santo, mi-a spus ca are workers in curte si e foarte ocupata..
si mie mi-e dor de ea, sincer .. sper ca este bine
si-mi mai este tare dor si de aida, va mai spuneam eu ca este asa
iulia mami, sanatate multa !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Buna seara la toata lumea!
Noi speram sa fie buna inclusiv la noi!va pupam si vca auntam ca suntem acasa.Va multumim din sufletele noastre ca v-ati gandit la noi chiar daca nu ati scris despre asta.stiu ca v-ati gandit.Nu am citit din urma ca n-am timp,poate de maine
Copilul nostru speram sa fie spre bine.Asa pare.fara febra de saptaman atrecuta de joi,fara mari probleme,acum reparam ce s-a stricat Dumnezeu stie cand....Diagnosticul a fost de adenofaringita insa ne-a internat pentru nemaernca aia de febra prelungita si pentru analize de sange proaste-adica leucocite duble decat normal.nimeni nu-si explica ce s-a intamplat.va pup si va dresc sanatate multa.scuze de greseli si promit sa revin cu amnanute.VA DORESC DIN SIUFLET SA NU AJUNGETI NICIODATA UNDE AM FOST NOI 7 ZILE.

LILI pup tare!

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Multa sanatate

Ce rau imi pare! Da Doamne sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva.

Mergi la inceput

Simonel mi-ai pus o intrebare super , chiar nu m-am uitat de cand am nascut la poze cu mine mica. Si cum nu stiu unde sa le caut, am zis sa intru pe hi5 ca stiu ca acolo am pus acu vreo 3 ani poze scanate. Le-am copiat de acolo si le-am pus aici. Ultimele doua sunt cu Relu, imi place mult mai mult de el smecherel cand e mic, de aia l-am luat de sot, sa-mi faca copii cu ochi colorati si mari, dar uite ca nu si-a facut datoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Buna seara la toata lumea!
Noi speram sa fie buna inclusiv la noi!va pupam si vca auntam ca suntem acasa.Va multumim din sufletele noastre ca v-ati gandit la noi chiar daca nu ati scris despre asta.stiu ca v-ati gandit.Nu am citit din urma ca n-am timp,poate de maine
Copilul nostru speram sa fie spre bine.Asa pare.fara febra de saptaman atrecuta de joi,fara mari probleme,acum reparam ce s-a stricat Dumnezeu stie cand....Diagnosticul a fost de adenofaringita insa ne-a internat pentru nemaernca aia de febra prelungita si pentru analize de sange proaste-adica leucocite duble decat normal.nimeni nu-si explica ce s-a intamplat.va pup si va dresc sanatate multa.scuze de greseli si promit sa revin cu amnanute.VA DORESC DIN SIUFLET SA NU AJUNGETI NICIODATA UNDE AM FOST NOI 7 ZILE.

LILI pup tare!

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Pai daca nu ai citit, nu ai cum sa stii daca am scris sau nu. Logic, nu?

Ma bucur mult ca sunteti bine acum. Sper sa fie ultima data cand veti fi avut de mers la spital pentru toata viata nazdravanului tau, daca se poate.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Raluk, Anomis

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput