La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!
Raspunsuri - Pagina 10
raluk16 spune:
Fetelor, unde ati fugit toate, hai ca am adus un tip sa ne danseze
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Fetelor, unde ati fugit toate, hai ca am adus un tip sa ne danseze Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Super! La ce scoala de balet a terminat? Cand va avea spectacole stagiunea asta? E un must see!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
techila spune:
iulia, anomis, va pup dragelor, parca nu mai auzisem de mult de voi si mi-era dor.asa ca va pup
kawa, mi-ai mers la suflet cu mesajul ala cu timpul. la fix ai zis.
ma uit la voi ce mesaje lungi si fremoase incropiti, eu parca am uitat toate cuvintele, cred ca stefi are vocabular mai bogat decat al meu
si sa stiti ca merge si stefi...am niste filmulete tare dragute, dar nu am suficient creier incat sa stiu sa le descarc
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
Va rog frumos sa nu radeti, ca il inhibati
happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluk16 Fetelor, unde ati fugit toate, hai ca am adus un tip sa ne danseze Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
..mai sincer plecasem spre perne ..dar am efectuat o intoarcere de 360 de grade, ca am auzit muzica la voi!!...
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
anomis28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
eeeu? mare?? evident, esti o draga! am vazut poze de la intalnire, bravooo poate vin si eu we urmator urmator celui urmator in buc, te intalneala si cu mine? she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
of course
Starbucks is ok with you?
mary_07 spune:
Io am descoperit "Cougar Town" si ma rad de numa'
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
anomis28 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Simonel mi-ai pus o intrebare super , chiar nu m-am uitat de cand am nascut la poze cu mine mica. Si cum nu stiu unde sa le caut, am zis sa intru pe hi5 ca stiu ca acolo am pus acu vreo 3 ani poze scanate. Le-am copiat de acolo si le-am pus aici. Ultimele doua sunt cu Relu, imi place mult mai mult de el smecherel cand e mic, de aia l-am luat de sot, sa-mi faca copii cu ochi colorati si mari, dar uite ca nu si-a facut datoria Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
superbe pozele
si Alex are din amandoi smecheria
Foarte faini sunteti
Prin Bucuresti nu veniti?
raluk16 spune:
Techi, deci acum Stefi e si mai sportiv decat tine, si mai destept . Ia zi, cine iti uda muscatele?
anomis28 spune:
fata de ala a lu' Lilian (, cu pancarda, I mean) e cam desenat.
da;' bun si asta, ce stie sa faca?