Prietene la bine si la greu - 63

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

La multi ani fericiti, Ramo!!!
Sa ai o viata frumoasa si implinita!

Cafelute si tortulet de 11 lunite!
Sa ne traiasca fulgusorii sanatosi si norocosi!
Si noi facem 5-6 pasi nesustinuti! Si rade si zice...tata! cand merge!
M-a tampit cu tata! Parca tata-su sta noaptea cu scobitori sa bage tztatzi de o mie de ori etc...

Pup mamicile si puisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

La Multi Ani RamoXxXxXxXx mami de xoricel iubit!!!!
Sper ca inspiratia sa nu te paraseasca niciodata si sa dea Dzeu sa fii iubita de cine vrei tu !!!!!

Natalia de mamix Oana Dienutze
Timotei de mamix Smaranditza
Giulia-Maria de mamix Laura_Andreea

angi_san prea tare formatia de la link. Deja imi curgeau balele pe tastatura .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Gabitza am vazut in parc la cineva, o bicicleta de impins pentru gemeni. Ei stateau unul in spatele altuia, si din spate ii impingea tatal. Fiecarea avea ghidonul lui. Arata asa de misto, si aveau capul de pisica, cum sunt mai toate prin parc.

Dana, mama lu' Pinky

ar fi interesant de gasit una in care ambii copii sa stea cu fata, pentru ca cel care "merge" cu spatele va avea o senzatie ciudata... zic io... eu am evitat si acest tip de carucior.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

RamoX! Sa fii sanatoasa si fericta, sa-ti fie cei dragi aproape si mereu sanatosi si iubareti

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

La MUlti Ani, Ramona C! Sa fii sanatoasa sa-ti cresti puiul mare si sa ai parte de toata fericirea din lume! Sper ca te-ai simtit aseara bine si ai vazut viata in roz!

Lidia, imi pare rau sa aud de streptococul ala, sa scapi repede de el si sa suporti usor injectiile alea (care am auzit ca sunt al naibii de dureroase)

Monis, raspund si eu cam tarziu cu jucariile, noi avem tot felul, catelusul vorbitor de la Fisher Price pe care il smotocesc cu randul baietii mei dar deocamdata nu le atrage prea mult atentia, desi au invatat sa apese acolo unde trebuie, si acvariul de la Fisher (un fel de borcan in care bag eu cei 2 pestisori si alte jucarii mici si tari care le scot ei dupa aceea, la Emi m-am gandit cand l-am cumparat, imaginandu-mi-l cum cotrobaie in borcan), un antepremergator care e in prezent in topul preferintelor, cuburi cu animalute colorate, o carticica de baie cu animale. Ideea e sa ai multe si variate si sa nu le lasi permanent, sa i le dai prin rotatie ca sa fie interesat mereu de ele, eu asa fac. Si sa vezi preferintele lui, la mine Emi e cu tobele (i-am luat unele de jucarie) si Dragos cu tot ceea ce inseamna butoane si butonase.

Ralu_seby, pentru deficienta de calciu e foarte bun osteocare tablete, are si vitamine D pentru asimilarea calciului. BRAVO lui Mateiu ca face pasi singurel!

Raluci, frumoasa veste mi-ai dat! Stau cu gutuile pe dulap si astept cana sa le fac si eu aburite, ca a mea cana s-a spart groaznic, zici ca a trecut prin razboi... banii de la mine 90 ron cred ca i-ai reperat, daca nu da-mi un semn pe mess, merci.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Fetele, intrebare-intrebatoare: de unde luati voi peste proaspat (salau ma intereseaza pentru ca am vazut ca le place) din Bucuresti?

Si inca una: cine-si mai plimba copilul/copiii in mall cand afara ploua si e urat? ca eu am fost in Cotroceni si am vazut o gramada de copilasi , de la bebelusi pana la copii mai maricei...

Mergi la inceput

cine m-a intrebat de en-gross, Many parca (daca nu gresesc): dragonul rosu, acolo a fost prietena mea, eu nu stiu cum este ca nu am fost niciodata...

Mergi la inceput

Aseara am cinstit si noi un pahar de cinzano alb cu lime in cinstea masinutei din fata blocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

helloooLA MULTI ANI RAMONA,SA FI SANATOASA SI IUBITA ALATURI DE BUBU MIC SI SCUMP,DOMINIC!Raspuns tarziu la apelul facut de Raluci dar noi mergem cat e ziua de lunga asa ca...slabe sanse sa intru si pe forumSuntem bine,saptamana viitoare facem puiul meu 1 anisor,emotii emotii A inceput si el sa pape mancarica,nu multa...dar satisfacator+sanul cel iubitAriadna-noi ne plimbam prin Sun Plaza cand e frig si urata afara(e aproape de noi) si piticul e f incantat,danseaza ,chiuie...trimit si sper sa revin,s-a trezitCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

La Multe Lunite fulgusorilor care se sarbatoresc astazi!

thanks, cory!

Mergi la inceput