Prietene la bine si la greu - 63

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Dankuta, tu intrebai de branzica si iaurt de casa. Eu le fac cu lapte de vaca de la ferma din pantelimon (au certificate si tot ce trebuie). Pun 2 litri de lapte la fiert si il strecor dupa aceea. il las pe aragaz cu gazul oprit , acoperit de noaptea pana dimineata inseminat cu 1 iaurt facut tot de mine din lapte de vaca. Dimineata il separ in 2 recipiente, jumatate il incalzesc la aragaz fara a fierbe pentru branzica si il strecor in sita plastic+tifon steril si jumatate il pun in borcanele in iaurtiera (aparat de facut iaurt, eu am de la Moulinex) timp de 8-11 ore, dupa care pun capacele la borcane si il bag la frigider (imi rezulta 7 borcanele care imi ajung 3 zile). Branzica tot 3 zile imi ajunge si o tin la frigider in borcan cu capac.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Nu am apucat sa citesc din urma.
De doua zile David este mucios iar azi noapte mi-a facut si febra. Supozitoarele cu paracetamol la 6 ore o tin in frau.
Eu astazi am ceva treaba pe afara. Oare sa il iau cu mine? Sunt cam 10 grade.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neatzaaa

M-am infiintat repede la tratatia Ramonei (bine, sunt prezenta de la 6 dar nimeni nu facuse cafeaua, asa ca am mai lenevit putin...

Natalia, Timotei & Giulia

Lidia ce placere sa te vad din nou, desi ai asa o poveste de spus... Draga mea, iti doresc sa scapi cat de repede de crocobautul din gat si sa-ti fie bine

Angi_san o frumusete de fetita ai! Sa-ti traiasca

Floricik eu am antemergatorul la mana a 2a, nu e nou. Oricum pretul pt el nou mi se pare destul de aspru, dar poti cauta la mana a 2 a pe net, ca e de plastic si poate si spalat si dezinfectat cu usurinta.

Miany uite www.desprecopii.com/info.asp?id=98" target="_blank">aici o schema de aparitie a dintilor de lapte

Lylyana merci de raspuns. Din ce stiam de IGe, chiar daca e la nivel normal, asta nu exclude existenta alergiilor . Banuiesc ca la asta s-a referit medicul cand mi-a zis sa nu-mi bat capul cu rinita mea. Sper sa iasa bine la Alexul si sa nu aiba nici o alergie .

Diana

Coque super urare! Mai ales partea cu soacra

Ava niciodata nu sunt tarzii raspunsurile . Asta cu rotitul jucariilor o fac mereu, de cand era mic de tot, dar cadou de ziua lui tot imi trebuie
Fetele de la dovlecei se intalnesc destul de frecvent in mall. Eu ma duc doar de nevoie, daca am de cumparat ceva.

Dana nu stiu ce sa zic, eu l-am scos zilnic, cu tot cu muci (fara febra e drept) dar nu stiu daca am facut bine sau nu ca mucii tot nu i-au trecut (bine, eu am dubii mari ca daca stateam in casa i-ar fi trecut asa pur si simplu...)

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele!
Revin dupa ceva timp, in care nu am avut net 2 zile, apoi nu am mai avut timp sa intru pe net din cauza de ranjita bolnavicioasa.....si acum ne luptam cu tusea care de multe ori se sfarseste cu voma

Nu am luat turta wnd-ul trecut din div motive. Am amanat-o pt maine

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Ava multam de raspunsul cu masinutele, daca este vreo mamica aproape de Dragonul Rosu si vrea sa cumpere masinute (set de 4) ma bag si eu la una.
Azi zi de bucatareala, dar cred ca mai mult tati , insa ii trebuie asistenta.
W-e frumos si calduros in case ca afara.....
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Buna ziua!
LA MULTI ANI RAMONAC!!!!!!!!
Sa fii fericita, sanatoasa sa te bucuri de Greuceanu'mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

la multe lunite si luniversatilor!!!

Natalia

Timotei
Giulia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

RamoC - LA MULTI ANI!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

doo vorbe

Natalia, Timotei si Giulia!!!

Ramonika, sper sa-i dai de cap infectiei, si bine a zis Monis sa incerci si alte variante.. Ce face ciufulita mica?

Many, aveti grija ce bucatariti azi tu si tati pe la bucatarie

Simina, ranjita ce se sarbatoreste maine!

Monis, ce cautai treaza la 6???

Dana, parca nu l-as scoate cu febra afara..ca si Monis, nu mucisorii ma sperie, dar daca ai putea evita..

Ava, pt ca stii sa te organizezi foarte bine, sa faci si atata mancarica pt gemelasi..SA STAPANITI MASINA SANATOSI! SA TINA CU CASA!!!
Eu iau peste proaspat de la pescarie, le specific ca e pt bebe si sa imi recomande ce e mai proaspat

Cory, deci Andrei nu te slabeste o secunda

Revin, incerc sa adorm una bucata copil nervos

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fulgusorime!
La multi ani! si sarbatoritilor de azi
Fetele, multumim de comentariile la pozici, asa cum zicea Krelia, creste inima, pipota etc. De cand am intrat pe contul comun nu ma mai satur de uitat la fulgusori superbi , asta pe langa pe cei care ii stiam deja. Sa ne traiasca!
Apropos de masinuta, zau ca ma tenteaza sa ma bag daca va lipseste unul din cei 4. Am uitat insa detaliile, cat costa? Din pacate nici noi nu stam prea aproape de Dragon.
Pup toate fetele

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput