Prietene la bine si la greu - 63
Raspunsuri - Pagina 13
RamonaCopot spune:
Pfffoai ce de fete dragi online . Va multumesc mult, daca nu va aveam pe voi, cred ca rezolvam pana acum dilema aia cu taiatul venelor, pe lungime sau latime, dar cum va am....am decis sa le las lungi .
si cum ziceam "nu dispera, ia sticla si bea!!!"
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Pfffoai ce de fete dragi online . Va multumesc mult, daca nu va aveam pe voi, cred ca rezolvam pana acum dilema aia cu taiatul venelor, pe lungime sau latime, dar cum va am....am decis sa le las lungi . si cum ziceam "nu dispera, ia sticla si bea!!!" Ramona , dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi |
RamoX, iau un pahar de vin de dragul tau si ma indrept spre dormaretz
sa ne spui maine ce ti-a luat ca cadou maslina
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
angi_san spune:
sar'na Lyly, acuma ma chinui si eu sa incarc cateva poze
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angi_san sar'na Lyly, acuma ma chinui si eu sa incarc cateva poze Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) |
bagat nasu' deja prin ele e scumpa foc foc
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
angi_san spune:
scuzati calitatea pozelor, unele sunt facute cu tel pe motiv ca pana vine aparatul de duce si mama momentului.
Noapte buna la toata lumea!
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
DianaR spune:
Oho, cuscri, la multi ani, sa ne traiesti sanatoasa, hac! Un paharel mic in cinstea ta inainte sa ma prabusesc in pat.
Felicitari ptr fulgusorii umblaciosi! Va pup pe toate, abia apuc sa mai intru din ani in pasti si citesc in viteza luminii pe ultradiagonala...
Pupici la toata lumea!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
coquelicot spune:
RamoX, xa te bucuri 1000 de ani alaturi de Xoricel si tati si Xoricel, xa xarbatoresti frumos xi xa ramai a noaxtra pe veci MC intr-ale poantelor, bancurilor, xnoavelor, xuxanelelor, xa primexti toata viata prime graxe xi al n-xpelea xalariu pentru jobul tau nepretuit intre prietenele la bine xi la greu.
Aaa, xi iti mai dorexc ca madam Naftalina Stafida xa inceapa xa te astepte cu masa calda, xa iti vorbeasca calm, putin si sa fie o prezenta dixcreta dar activa, xa fie o bunica de xoricel devotata, xa zica mereu 'cum crezi xau spui tu, fata mea...'
Mai, cum arata placuta de intrare in Xtrehaia? Tot n-au schimbat-o astia? Mama lor de nerecunoxcatori!
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
ralu_seby spune:
LA MULTI ANI RAMOX!! Sa ti se indeplineasca toate visurile si sa ai parte cat de curand de dragostea celor 2 barbati din viata ta!
...Neatza!!!
Va ademenesc cu
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
RamonaCopot spune:
Neatza, neatza....
vine fata cu micul dejun, ca la cafele nu ma pricep si vad ca e deja prezenta, asa ca va ofer croissante abrurinde cu lapte cald si dulceata de caise, iar la amiaza sa va pregatiti sa mergem la pizza .
Gata starea de moleseala si meloancolie, ca m-au sunat persoanele dragi si mi-am incarcat bateriile , asa ca hai la party .
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi