Aspirante optimiste!Felicitari Angie844!!!(591)
Raspunsuri - Pagina 16
draguta spune:
buna fetele
laurici si eu luna trecuta am avut CM scurt, la 18 zile dupa ce inainte imi venise la 28, al meu fiind de 24, 25, acum la 23 de zile, deci nu cred ca e din cauza tratamentului de inima
poate si eu am avut avort menstrual, dar nu putem fi sigure de asta
am avut atata incredere in doctori dar sincer m-am saturat de ei in problema infertilitate, se pare ca sunt incompetenti sau trateaza aceasta problema cu superficialitate, ei totusi cred ca pentru noi este un moft care vrem sa ni-l satisfacem
si mai ales noi fetele care deja avem o varsta chiar numai avem cehef si timp sa o ia ei pe dibuite
ai avut dreptate tu, cred ca multe ne simtim ca niste cobai ei facand experimente pe noi
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurici0101 Gabi ...eu iau micardis 80 mg, 1/zi, betalock zock 100 mg 1 /zi, noliprel 1/zi si suplimentar, de la gineco aspenter 1/zi si acid folic. |
multe pastile, laurici, dar vezi ca micardis, nu e bun pt sarcina,(may cause injury and even death to the unborn baby if you take it during the second and third trimesters of pregnancy) deci ar trebui schimbat. Mi-a vorbit si mie despre pastilele astea, dar nu le-am luat pt ca mi s-au parut prea multe efecte secundare, eu iau tenoretic, desi cred ca e mai slab. Si in plus, nici al meu nu e bun in caz de sarcina...ti-a vb despre ce schimbare o sa faca in caz de ramai insarcinata?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
gabyv spune:
da, draguta, chiar ca niste cobai... si in plus, multi dintre medici nu inteleg efectiv ca noi suntem niste oameni cu sentimente, nu doar niste pacienti...am avut dese ori neplacerea sa ma simt ca un obiect, ca o problema care trebuie rezolvata, dar din pacate fara sa fiu intrebat eu ce cred...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
draguta spune:
gabyy
, eu data trecuta am plecat plangand din cabinet, doctorul spunandu-mi ca nu am nimic in neregula
el incerca sa ma consoleze si mi-a spus de un cuplu care a intrat inaintea mea si ramasese graviduta dupa 16 ani de casatorie fara tratament
oare eu de-aia i-am platit o gramada de bani care aici in ro. numai noi stim cum se fac acesti bani
de multe ori pleci mai suparat de la doctor si cu banii luati, ma gandesc la toate fetele de aici care sunt in aceeasi situatie, simt ca avem ceva in comun care ne leaga
scuze, sper sa nu va intristez dar eu acum am asa o stare...

gabyv spune:
cunosc draguta, de multe ori ma duc si platesc la bani la medic si chiar daca o mare parte din ei imi sunt rambursati, oricum mi se par o pierdere. Ultima data cand am fost la cardiolog sa-i zic ca vreau sa fac un bebe, a zis ca el nu vrea sa-mi schimbe tratamentul, pt ca nu vrea, nu a vrut sa-mi dea explicatii, doar ca el considera ca la cei 26 de ani ai mei, am timp sa fac copii.
Si a cerut politicos cei 130 de euro pe care ii datoram... am simtit ca m-am dus degeaba, doar ca sa-si dea el cu parerea. Oricum asta nu m-a impiedicat sa incerc sa fac un bebe, dar va fi pus in fata faptului ca sunt insarcinata si ca trebuie sa-mi schimbe tratamentul. (de schimbat dr nu pot, pt ca e f complicat)
laurici0101 spune:
Draguta 
...si eu sunt convinsa ca nu de la tratamentul pt inima am avut dereglerea asta...
Gabi, mi-a zis sa merg pe acelasi tratament pana se confirma o sarcina si pe urma ma trece pe dopegyte, putand varia de la 1 pana la 6 pastile/zi
Pe mine asta ma termina, cum mama dracului sa raman gravida daca pastilele pe care dr. insista sa le iau in continuare pot provoca pierderea unei sarcini, mai ales ca anul trecut cand s-a oprit sarcina din evolutie, principalul responsabil pt. asta a fost nebiletul pe care-l luasem si pe care, dragul de dr, mi l-a intrerupt brusc, declasand rebound puternic si un puseu de tensiune, de nu stiu cum de n-am dat ortul popii.... si culmea cardiologul pe care il aveam atunci, in ziua cand mi s-a spus ca s-a oprit sarcina din evolutie, ei bine, el imi spunea ca totul e in regula, ca am tensiunea 11 cu 7...mai aveam putin si ma faceam aviatoare...

de anul trecut pana acum am schimbat 6 cardiologi, iar sa-mi schimb de capul meu tratamentul parca mie frica...iar ma apuca disperarea...are dreptate draguta..de la o varsta nu-ti mai arde sa arunci nici banii si nici timpul, care e atat de pretios, pe fereastra...asa in van...iar ma apuca disperarea

gabyv spune:
laurici, si eu am aceasi problema, cum sa iau un tatament care favorizeaza un avort, mai ales cand pe prospect scrie clar "a se lua cu o metoda de contraceptie fiabila", iar de capul tau nu poti schimba pt ca nu stii ce sa iei exact. La fel ma gandeam si eu, sa caut pe net si sa cer la medicul de familie, dar e riscant. Mai ales ca eu fara medicatie ajung si la 21 cu 10, si nu mi-am dat seama pana am inceput sa vad ca imi curge des sange din nas...(scuze de detalii). Eu am crezut multa vreme ca bataile accelerate pe care le simteam sunt de la nervi, pt ca sunt o fire destul de nervoasa.
felicityhope spune:
Sunt de acord cu tine Gabi.Doctorii sunt prea obiectivi in ceea ce priveste problema pe care o ai, si ...atit.De multe ori ei trateaza efectul nu cauza.
Dar ca o incurajare trebuie sa spun ca am o colega care a nascut al doilea copil cu peacemaker heart.Inteleg ca una e medicatia si alta e "hardsoft"-ul pe care il are ea.Doar vreau sa spun ca se poate daca vrei.
sorinake spune:
buna, fetele!
Laurici, si eu am probleme cardiologice, dar am un dr minunat. am fost operata acum 5 ani, iar medicul meu e dr ciudin de la fundeni. il recomand 100%. la el merg multe femei insarcinate sau care isi doresc sa fie mamici!
andr@ spune:
buna ziua 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC