Aspirante optimiste!Felicitari Angie844!!!(591)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Am mai citit din urma,ma bucur ca Niko si bebe sunt ok
Bafta mare la testari pt cine urmeaza.
Eu astept sa ma linistesc.Probabil pe luna viitoare o luam de la capat.
Nu cred ca am spus aici- nu am stiut ca sunt insarcinata pina nu am ajuns la doctor, din alte motive.Am pierdut pe Simburel pt ca am cazut de pe desk( la servici decoram un desk pt un b-day).Nu a fost inaltime mare, dar a fost un soc destul de puternic.Am cazut fara sa amortizez in nici un fel socul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

felicityhope, sorinake, andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

m-am intors de la un carnaval medieval , super frumos, cu vin fiert si castane, pacat ca era ff frig si nu am mai putut sta...
mi-am luat o "punguta cu 2 bani" de piele, super frumoasa, fac maine poze si va pun sa vedeti.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Bebelu foarte dragute lucrusoarele. Iar mamicii ii sta f bine la cele 63 de kg. Multumim de pupici
Lorena bineinteles ca faci parte din familia optimistelor.
Luiza multa sanatate iti doresc, stai la calcdurica si bea cat mai multe ceaiuri.
Walkira, sa dea Dumnezeu sa ploua cu II pe aici si sa auzim doar de bebei sanatosi.
Kitty multa sanatate iti doresc!
Laurici cum te mai simti?
Sorinake , de-abia astept sa ne dai si tu vestea cea buna.
toate fetele

Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

Tocmai am intrat in casa...si e un frig afara si ploua marunt...

Katy, fac mai bine, saru'mana de intrebare, dar sunt tare...nici nu stiu cum sa ma exprim...sunt sentimente de frustare, furie si disperare, amestecate de-a valma......dar imi voi reveni...ca alta cale nu-i...

Miha, pe unde umbli??? ca intrai, mai ales in week-end...

Felictyhope, am sa iau in calcul toate variantele si daca nu resusec aici sau la Tg. Mures, voi veni si la Bucuresti...sa vedem cum decurg lucrurile...si imi pare tare rau de ceea ce ai patit

toate fetele...ma duc sa fac un dus, sa ma mai incalzesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!
katy mersi pt urari..vad ca deja am inceput sa ma simt mai bine...inca mai am o tuse seaca...nu ne-ai spus de tine...sau daca ai spus scuze dar n-am citit...au venit uratii??
draguta stai linistita ca asa suntem tratate cam toate...cu superficialitate ...noi nu mai putem..ne dam cu capul de pereti ca vrem un copil..si ei zic sa stam linistite ca e totul de la stres...eu m-am dus din proprie initiativa sa-mi fac atunci hormonalele...si asa am descoperit una din cauze...ceea ce el ca medic nu mi-a dat trimitere...si cand m-am dus cu rezultatul la el..a zis...da..e si asta o probleme de infertilitate...du-te la endo ca el se ocupa cu astea..imi vine sa-i

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

andra...dupa grafic cred ca azi ai ovulat...
sper ca ai fost destul de ocupata cu ca sa vii cu luna asta...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

kitty, dar tu nu ai grafic?
baga graficul sa vedem si la tine
eu m-am cam saturat de al meu, cred ca ma las, ca ma enerveaza

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

o saptamana binecuvantata sa aveti!
bebelu ia mama leacuri babesti:usturoi, lamaie.........eu am fost mama virozelor in sarcina, am avut 3 si niciuna mai scurta de 2 sapt.practic, intre 28 dec si 19 martie am avut 3 viroze, restul raceli scurte.

eu am papat patrunjel, dar mi-a sarit toata lumea in cap de la odisee ca provoaca avort....eu nu am avut probleme si mi l-a dat dr.
in fine, incearca lapte cu miere.laptele sa fie cald, sare calda pe piept.......

pupicei la toate fetele gravidoase sau negravidoase.

Mergi la inceput

gabita...luna asta al meu nu este de folos pt ca am avut febra...si deci nu ma ajuta cu nimic
ma bucur ca si la tine au inceput sa revina temp cat de cat la normal...e un semn bun..

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput