Aspirante optimiste!Felicitari Angie844!!!(591)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

buna dimineata, fetele!va acesc pe toate si va servesc cu o cafeluta

Eu sunt necajita tare, mi-a venit cm cu 10 zile mai devreme, pe data de 12...am sperat sa fie doar un spoting, dar pe seara, pe la ora 8 jumate am facut un puseu de tensiune, de mi-au pocnit vase de sange pe fata si s-a declansat si o hemoragie, robinet, nu alta....si nu mi-a tracut pana azi...si acum mai sangerez, si sunt in z6....pe mine ma tine maxim 5 zile...

am fost si la dr., ca nu am stat asa, dar mi-a zis intai sa-mi treaca sangerarea si pe urma sa facem o serie de investigatii, eventual sa-mi schimbe iar tratamentul pt inima...eu sunt convinsa ca am mai pierdut o sarcina, deoarece eu am cm regulat la 28 sau 27 de zile, nicidecum la 20

ma duc sa va citesc din urma, nu inainte de a o felicita pe Angie844!
sa ai un bebel frumos, sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura dar nu ti-a dat nimic sa iti opreasca sangerearea???
tot asa mult curge????
ai grija de tine si dc poti, mei mergi si la alt medic sa vezi ce si cum.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Bebelu si burtica cea frumoasa.

nu, nu mi-au dat nimic pt hemoragie si chiar m-am enervat ca mie mi s-a parut ca ma trateaza cu superficialitate, ceva in genul: ce mai vrea si nebuna asta, care-si inchipuie ca tocmai a mai pierdut o sarcina

dar saptamana asta, nu mai stau asa, ma duc si la alt medic, sa vedem ce mi se intampla...aaaaaaaa!! si am avut niste dureri de burta zilele astea, in zona inghinala, de ziceam ca ma hacuieste cineva pe viu

Mergi la inceput

mergi maine la medic si vezi ce si cum ca nu e normal
ai grija de tine si nu lasa asa, sa nu dai in altele.

scuze k nu am retinut, ai pierdut recdent vreo sarcina?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Da Bebelu, am mai pierdut o sarcina, nu stiu daca se poate spune ca e recent, ca s-a intamplat anul trecut, la inceputul lunii iunie, cand mi s-a oprit sarcina din evolutie, la aprox. 12 sapatamani, tot din cauza unui puseu de tensiune.

Si de atunci tot asa ma chinuiesc, cu tratamente de hipertensiune peste tratamente, schimbari de madicatie, ma simt de parca sunt un cobai pe care se fac diverse experimente....ba, la un moment dat mi s-a spus ca mai bine ar fi sa infiez un copil, decat sa risc sa fac unul...NU MAI POT

Sper ca luna viitoare sa ajung la tg. mures, la cardiologie...sa vedem cum stam cu finantele...

Mergi la inceput

laurici, nu vreau sa te speri.
eu anu trecut p vremea asta, am pierdut o sarcina,
tot asa, am inceput sa imi curga putin, dupa care deja aveam hemoragie.
dar am mers la spital de urgenta, m-au internat, mi-au facut injectii si mi-a oprit sangerarea si durerile
k aveam niste dureri groaznice care se intindeau pana jos pe picior.
de la durere imi siamorteau si tremurau.
poate sa fie o sarcina care nu s-a prins si s-a eliminat singura.
dar trebuie merg la medic si vazut ce si cum. k nu poti sta asa.

sanatate multa, ai grija de tine si tine-ne la curent

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Maine, sper sa reusesc sa ma programez la un alt dr. si sa ma si consulte si promit ca, daca ajung la o ora rezonabila acasa si mai timp si forta sa intru pe forum va spun ce am facut si ce mi-a zis...

acum stau si ma gandesc, cand oi ovula??? in ziua a 10 sau a 14-a....mi-s dusa rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Laurici, poti sa-mi zici ce tratament iei? si eu am o problema cu tensiunea, fac puseuri des, tensiune mare, dar de cand iau un tratament mi-a cam trecut. Uimitor, dar pot sa fac efort fara sa ma gandesc ca mi se ridica tensiunea.
Important e sa gasesti un cardiolog care iti intelege problema si care vrea sa te ajute sa ramai insarcinata. Aaa, vezi ca eu iau ceva care nu e bun in caz de sarcina, nu cumva sa fi fost asta?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Gabi...eu iau micardis 80 mg, 1/zi, betalock zock 100 mg 1 /zi, noliprel 1/zi si suplimentar, de la gineco aspenter 1/zi si acid folic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Neatza fetele ce liniste orbitoare este pe aici

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput