Aspirante optimiste!Felicitari Angie844!!!(591)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Sa aveti grija de voi sa nu raciti ca tare greu va mai revenitzi......pupici multi pentru fiecare in parte....

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna fetele

bebelu multumim de cafeluta, ti-am vazut burtica, foarte bine iti sta asa si se vede ca radiezi de fericire, am prins si niste pupici de molipsire, multa sanatate , sa-ti treaca raceala

luiza si tie la fel iti doresc, multa sanatate ca se pare ca ai nevoie

walkiria ai ajuns pana la urma la moastele sf. Paraschiva? te asteptam sa ne spui

Paula ai vreo veste buna pentru noi?

cos minuta ce mai faci, cum te mai simti?

tuturor fetelor multi

si pentru Sebi cel mancacios si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

buna fetele
eu am fost azi dimineta la 8, la analize, iar rezultatul il primesc marti seara.
Lorena, eu nu stiu cum este exact in Anglia, dar normal timpul de asteptare pana sa faci un bebe ar trebui sa fie relativ scurt. Aici poti face un bebe, imediat ce ai cartea de asigurare medicala, deci cam la 3 luni dupa ce te-ai angajat. Esti acoperita de asigurare imediat dupa depunerea actelor, dar e mai greu fara cartea respectiva.
Asteptam sa ne zica Miha detalii...

in rest

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Servus fetele
eu inca nu am nici o veste,o sa va anunt eu daca e ceva
noi de dimineata am plecat la piata la cumparaturi
mai inainte am terminat de pus un butoi de 40 de l de varza,capatani si maruntita+conopida+gogonele
acum ne punem sa ne uitam la ceva film
va -acesc pe toate si va doresc o zii faina

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nici aici nimic... la cat lucra sotul trebuie sa imi fca programare

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Am intrat sa imi beau cafeaua cu voi, mai este cineva pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

fetelor am produse noi la bazar,le gasiti la mine la semnatura

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Hey fetele...am ajuns cu bine de la Iasi. A fost absolut extraordinara senzatia trecerii pe la moastele Sfintei Parascheva, de 4 ani merg in fiecare an si am un sentiment atat de placut , parca mi se ia o piatra de pe suflet dupa ce trec.

Am pus un acatist pt aspirante si unul pt cele care sunt gravidute. m-am rugat pt voi toate sa va daruiasca Dumnezeu cel mai frumos dar din lume, un bebita...iar pt gravidute m-am rugat sa stea bebeii pana la termen la mamici in burticute si sa se nasca sanatosi.
Va rog sa nu imi mai multumiti, am facut-o din tot sufletul, sunt sigura ca oricare ditre noi ar fi ajuns acolo ar fi facut acelasi lucru, pt ca stim cat de greu ne este si singurul care ne pote ajuta sa ne indeplinim visul de a avea bebici sanatosi este numai Dumnezeu,iar cu ajutorul Sfintilor ne putem apropia mai mult de El.

Pe mine personal m-am ajutat extrem de mult Sfanta Parascheva, in cei patru ani m-am rugat pt diferite lucruri si credeti-ma ca pe toate mi le-a indeplinit...sincer va spun. E drept ca nu am exagerat cu dorintele.

Acum sa va fac un rezumat...am plecat joi pe la 5 dupa amiaza din Bucuresti si am ajuns extrem de tarziu pt ca ne-am ratacit la un moment dat..in fine am reusit sa ajungem pe la 1:30 noaptea la coada si am stat pana la 13:15 a doua zi, deci am stat 12 ore fara 15 min, a fost coada maricica...dar a fost organizat. Intr-un an am stat 24 de ore la coada si a fost o dezorganizare totala, intrau oameni prin fata si astfel noi cei de la coada inaintam extrem de incet.
Asa ca anul asta am avut noroc.
Problema a fost ca dupa ce am stat 12 ore la coada, ne-am intors inapoi in Bucuresti, pt ca am fost cu o prietena de-a mea si nu prea a vrut ea sa ne cazam la un hotel din cauza banutilor...asa ca am condus inapoi ca un zombi...dar ne-a ajutat Dumnezeu sa ajungem cu bine. Am mers incetisor, nu am depasit 100 km/ ora pt ca eram si fff obosita si maai erau si radare, politie. Cand ne-am intors am facut 6 ore jumate decat.
Am ajuns vineri seara la 11 noaptea acasa, nu-mi venea sa cred ca vad in sfarsit patul, dupa 43 de ore de nesomn.

Asa ca azi am lenevit toata ziua...am fost cam ametita, dar m-a dadacit prietenul meu. El nu merge de regula cu mine acolo..ca nu are rabdare sa stea atat la coada, e si el credincios dar e si comod.

Acum ma bag si eu la nani, va pupacesc si sper sa imi fie ascultata ruga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

NEATA!!!!
TREZIREA!!!!!!

haideti la

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

neata fetele!!!...multam bebelu de cafeluta ..dar ma duc sa-mi fac un ceai..

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput