Aspirante optimiste!Felicitari Angie844!!!(591)
Raspunsuri - Pagina 11
gabyv spune:
Spor la cumparaturi! 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bebelu86 spune:
ultimele achizitii ![]()
si o graviduta de 63kg ![]()
am fost la farmacie, mi-a dat stodal sirop de turse, pinosol pt nas si vit c. sa vdm cum ma simt. dc nici asa nu merge...nu stiu ce sa iau.
gravidute aveti grija cu raceala. incercati sa mergeti p homeopate.
cat mai mult ceai cu lamaie si miere, vitamina c. si cam atat.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
28+ cu
Natalia Maria
andr@ spune:
rallu 
hai ca numai maine nu-i poimaine si ne anunti ca nasti
ai grija de tine si stai la caldurica
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
Angie844 spune:
Neata fetele si de la mine.
Intru sa va pup
bine poate mai apare vreo graviduta. Si aveti grija de voi cu raceala asta. Eu de obicei am noroc, nu prea ma imbolnavesc de raceala si gripa.
Ma duc sa pap micul dejun si revin.
Mamica de Sarah-Aimée
bebelu86 spune:
Angi si eu sunt de obicei norocoasa cu asta..dar acu, a fost neatentia mea. k am stat in curent cand am facut curat si dupa am facut baie si am adormit cu capu ud.. si atat mi-a fost.
toti din juru meu au fost raciti morti, m-au pupat, au stat langa mine, dar nu am luat de la nimeni.
asta e..greseala mea, prostia mea, mi-o platesc acu. 
Andra asa e...a trecut asa repede timpu..si trece.. 
luni schimb semnatura la 29 si dupa 30 si uite asa..ajng si la 40 si gata. nu stiu cand s-a dus 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
28+ cu
Natalia Maria
gabyv spune:
bebelu, iti sta f bine cu burtica 
si imi plac si botoseii, sunt f haiosi 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Angie844 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Angi si eu sunt de obicei norocoasa cu asta..dar acu, a fost neatentia mea. k am stat in curent cand am facut curat si dupa am facut baie si am adormit cu capu ud.. si atat mi-a fost. toti din juru meu au fost raciti morti, m-au pupat, au stat langa mine, dar nu am luat de la nimeni. asta e..greseala mea, prostia mea, mi-o platesc acu. ![]() Andra asa e...a trecut asa repede timpu..si trece.. ![]() luni schimb semnatura la 29 si dupa 30 si uite asa..ajng si la 40 si gata. nu stiu cand s-a dus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria |
Si sa stii ca femeile insarcinate au imunitatea f scazuta, deci suntem predispuse... Dar oricm tu mai ai putin si gata

Voiam sa spun ca ai o burtica super si f sus...a mea a fost jos de la inceput la prima sarcina si nu a fost deloc confortabil.
Si hainutele sunt suuuper dragute. O sa ai o fetita tare motata! Numai sa ai grija sa citesti etichetele sa fie bumbac 100% mai ales astea care vin direct pe piele ca tare se mai incalzesc astia mici si se irita imediat.
Mamica de Sarah-Aimée
bebelu86 spune:
Gaby, Angi saru'mana mult 

hainutele cica sunt 100% bumbac..acu dc e asa sau nu..eu am incercat sa fie cat mai ok pt bb.
burtica acu de 2-3 sapt s-a ridicat si marit. pana acu puteam sa ma aplec, aveam aer sa respir..acu gata nene
nu mai merge.
e micuta oricum burtica, fata de alte fete.
azi tipa de la farmacie ma intreaba dc sigur am intrat in luna 7. si ii zic DA!!! ..pai stiti..k nu se prea vede..

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
28+ cu
Natalia Maria
PaulaFrida spune:
bebelu f.frumoasa e burtica

si botoseii sunt tare draguti

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait
Angie844 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Gaby, Angi saru'mana mult ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hainutele cica sunt 100% bumbac..acu dc e asa sau nu..eu am incercat sa fie cat mai ok pt bb. burtica acu de 2-3 sapt s-a ridicat si marit. pana acu puteam sa ma aplec, aveam aer sa respir..acu gata nene nu mai merge.e micuta oricum burtica, fata de alte fete. azi tipa de la farmacie ma intreaba dc sigur am intrat in luna 7. si ii zic DA!!! ..pai stiti..k nu se prea vede.. ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria |
Pe mine ma nerveaza tantili astea care-si dau cu parearea asa... Nu inteleg ca femeile insarcinate sunt f sensibile. Pe mine ma deranja cand imi ziceau in primele luni ca nici nu se vede sarcina... cand eu stiam ca e acolo si se vede burtica si eram foarte mandra de ea
Asta pana pe la 36 de spat cand am inceput sa merg ca o rata... o sa vezi atunci distractie, bebelu!Mamica de Sarah-Aimée