Aspirante optimiste!Felicitari Angie844!!!(591)
Raspunsuri - Pagina 10
anna_i spune:
Buna fetele aspirante,
am trecut sa va lasam
ii de molipsire. Si eu sunt racita bine de tot, nu se mai inchide robinetul de la nas
. Dar... homeopate si atat, pentru ca pe restul nu le place bb.
Edit:
Didi, ai fost neascultatoare, trebuia sa vii cu II luna asta! 
Daca incepi FIV-ul, NEAPARAT trebuie sa te revansezi pentru luna asta... zic si eu ![]()
gabyv spune:
hop si eu 
pai ce faceti, fetele? raciti toate? sa nu aduceti virusii aici pe forum, ca ne molipsim toate....
am citit tot, dar nu mai stiu ce voiam sa zic
(greu cu greva la trenuri la noi, nu mai ai chef de nimic din cauza lor)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
RaluCris spune:
fetele eu v-am pupacit 

azi avem zi scurta ies la ora 14 de la munci si ma duc la coafor
maine mergem la botezul nasei mici 

asa ca va urez weekend placut si pe luni 

pa paaaaa
gabyv spune:
Distractie placuta!! 
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
andr@ spune:
luiza deci chiar e real acel gust metalic despre care se vb; sincer, nu inteleg de la ce ar fi acest gust, voi de la ce credeti ca e?
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
petrecere frumoasa ralu 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
Katy82 spune:
Buna fetele!
Didi, Cami imi pare tare rau pt Z1
.
Fetele racite daca ne molipsiti cu virusi de raceala e musai sa ne molipsiti si cu
.
Fetele de naprasnic am citit si eu pe net, oricum nu am cautat f. mult, deci nu va luati dupa mine. Citisem doar de 2 fete al caror ciclu s-a dereglat f. tare de la el, eu nu m-as risca, al meu e regulat (intre 27-29).
Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un
.
gabyv spune:
Katy
frumoasa semnatura ai 
Katy82 spune:
Fetele eu ma duc prin oras sa-mi caut o hainuta pt iarna. Am mai cautat, dar mi se par scumpe si de proasta calitate. Ori la ce sal am, tb sa casc bine ochii, ca cine stie cand mai apuc sa-mi cumpar alta.
fetele! Un week-end placut!
Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un
.