Aspirante optimiste!Felicitari Angie844!!!(591)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

pai deja am inceput sa merg asa sau cel putin asa ma simt eu
si p mine m-a deranjat mult timp k imi ziceau k fac misto de ei k sunt gravida..si eu aveam 18-20s.
dar mi-a trecut. m-am facut k nu ii aud si m-am bucurat de burtica asa cum o vedeam eu

Paula

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

ce e cu voi fetelor?????
e super liniste p aici
p unde umblati????

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!
eu sunt racita cobza...si am intrat doar sa va salut si sa citesc noutatile...ca ma duc sa lenevesc in pat..

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele multam pt aprecieri.n-am merite.multam bebelu pt ca ai postat pozele!
fug de acasa!
gata!

sebi a racit si eu la fel.am luat batista bebelusului ce se ataseaza la aspirator,dar, la 2 noaptea pana sa o atasez, nu intelegeam de ce sebi a facut ochii lui mari ,verzi,si mai mari.de ce?caciulita lui preferata ,de la buni, a disparut si a ramas intepenita pe teava aspiratorului,caciulita,nu buni.
cand ne-am dat seama la ce se uita bebe asa mirat, nu l-am mai dus la oftamolog a doua zi,ca trecuse testu:a vazut ceea ce degeneratii lui parinti nu vazusera.
suge non stop.sunt deja Nicolact,filiala de Napolact.Avem 3,200 kg si 49 de cm la 2 luni si o saptamana.acasa mi-a luat,intr-o luna jumate, 1,500 kg.
Multumesc lui Dumnezeu.

sa va spun de ce fug de acasa:suge non stop si ,in rarele momente cand adorm,visez ca ii dau sa pape.
dar cand zambeste el larg..........mami se topeste.
cele mai mari planuri sunt sa apuc sa ma imbrac sau sa fac patul pana in pranz..................

Mergi la inceput

Nico si voi?????
sanatate multa si spor la alaptat

ma bucur k bb tot pune p el si totu e bine.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

da,pt ca au inceput vizitele ras amanate si degeaba incerc sa le aman.

Mergi la inceput

offf...ai grija..ca tu ai si probl care le ai.
iar bb nu stiu ce ar putea sa ia.
si eu ma chinui cu o raceala de vreo 3 zile.
numai pot.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Fetelor acum jum de ora m am asezat la coada cred ca o sa stau cel putin 12ore, am ajuns f tarziu ca am luat o pe o alta ruta decat cea pe care o stiam si m am cam ratacit . Am mai gasit numele mihaelei si al lui katy decat sper caam citit tot. O sa raman fara baterie la tel si nu o sa mai intru deci ce am trecut pe lista e bun trecut. Vb cand ma intorc. Va pup

Walkiria sarut mana si sa ti dea Dumnezeu multa sanatate si un bebe sanatos!!!
De asemeni multila toate fetele cucuietele!!

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Buna seara,fetele!

Va citesc din umbra,dar n-am rezistat sa nu scriu si eu cateva cuvinte in reara asta.
Bebelu...super burtica.Ce n-ar da si alte femei insarcinate(si nu numai)sa arate atat de bine ca tine...
o seara buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

walkira indiferent ca ai trecut sau nu pe toata lumea, pe mine m-a atins f mult gestul tau, si in numele la toate fetele imi permit sa-ti multumim inca odata f mult miha imi pare rau ca a trebuit sa pleci din rom; oare merita omul acela sacrificiul urias pe care l-ai facut? katy cu napraznicul nu ma bag inca, mai ales cand mi-ati zis ca deregleaza cm, si asa e pacatos, il mai zapacesc si cu napraznic?tu ce faci cum esti? bella imi pare bine ptr tine ca ai gasit un dr care sa aiba rabdare cu tine si sa-ti explice totul concret; insa m-a durut ceva din ce ai scris acolo, faza cu stresul (mi-am amintit de mine, ptr ca si mie mi-au zis-o ); sa-ti ajute dd sa vii cat mai curand cu liniutele iony multumim de pupicei, la tine cum merge sarcina? alina tu, se mai aude ceva de liniutele alea? pupicei si la gravidutele noastre

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Andr@si multam ca te ai gandit la mine! uite o si
Pai Andr@ la momentul respectiv l am urat pentru ca practic la momentul respectiv a trebuit sa plec din tara, dar acum practic am tot ce vreau aici si sincer nu m as mai intoarce de tot in romania. In 7 ani de cand am terminat facultatea in romania nu am avut o data oportunitatea sa lucrez ca asistent social. Aici acum am aceasta minunata oportunitate de a fi asistent social si de a pune in aplicare toate calitatile mele! Sunt fericita acum! Aici mi am gasit si sotul, e super!

MHegarty

Mergi la inceput