M-am hotarat.........adoptie(71)
Raspunsuri - Pagina 11
alinamolnar spune:
Ankflor felicitari pentru decizia voastra de a adopta doi copii, dintre care unul marisor. Sa speram se vor induiosa si cei de la DP si sa se miste mai repede actele. Multa bafta. Va iesi soarele si pe strada mea
ankflor spune:
Multumim Alinamolnar!
Sa speram ca asa va fi...
O zi buna tutror si week-end placut!
Anca
puffy10 spune:
Fetelor, multumesc pentru urari!
Cum s-ar zice, ce a fost greu a trecut (asteptarea gasirii copilasului), acum urmeaza partea mai usoara. Dar stiti cum e... intotdeauna ce urmeaza e mai greu... ca ce a fost, a fost...
Dar nu ma plang, fiindca norocul e de partea noastra si o sa il putem vedea pe micut des. De exemplu maine o sa fiu pe capul maternalei, duminica de asemeni... si speram ca asa vor fi toate weekendurile pana il vom lua acasa.
Cat despre botez, inteleg ca nu e problema ca e mai maricel si i se va face slujba clasica de botez. Eu oricum voi merge la preot sa vorbesc cu preotul, dar vroiam sa stiu care e mersul.
Va pup si va doresc bafta multa in continuare.
6IA, 2FIV-nereusite
prin adoptie vom aduce bucuria in casa...
jasmine30 spune:
Fetele oare daca eu gasesc un copil in alt judet despre care nu stiu daca este adoptabil, unde sa ma duc sa intreb, cum sa fac ca sa fie bine? Se poate deschide procedura de adoptie la solicitarea mea?
asi spune:
Puffy felicitari pentru gasirea puiutului.
Jasmine cu copil din alt judet e mai complicat chiar daca e adoptabil dar asa e si mai complicat.Asistenta maternala ar trebui sa stie daca e adoptabil sau nu pentru ca de obicei i se comunica lucrul asta.Referitor la deschiderea procedurii de declarare a adoptabilitatii la cererea ta depinde doar de DPC.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Manuelita spune:
Ankflor, felicitari pentru demersuri, in curand sper sa te felicit pentru aducerea copiilor acasa :)
Cum de sunt de acord cei de la DPC sa desparta fratii si cum v-ati hotarat voi la 2 dintre ei?
puffy10 spune:
Fetelor, e incredibil...
Spuneti-mi si mie cum de poate sa dureze depunerea dosarului in tribunal ~ 2 saptamani? Ieri am completat cererea cum ca luam copilasul... si mi s-a spus ca se misca mai greu lucrurile... ca tot va dura ~2 saptamani pana ajunge dosarul la tribunal, apoi pana il rasfoieste cineva si cu cat mai pune si calculatorul termen.... ca e posibil sa treaca in total mai bine de 2 luni... si eu insist ca proasta pe la toate urechile, poate ma aude totusi cineva ... poate totusi se rezolva pana in sarbatori. Asa ar putea si sotul sa stea mai mult cu copilasul... ca si el isi doreste sa fie in preajma copilului... si pentru copil ar fi extrordinar sa faca impreuna cu noi craciunul.
Cel putin ii multumim bunului Dumnezeu ca ne intelege asistenta maternala si nu ne da afara, la cat ii stam pe cap... si o sun si mi-l da pe voinicel la telefon... si ii spune "hai vorbeste cu mama"... sa il auziti ce vorbeste pe limba lui si imi povesteste de ti-e mai mare dragul de el .
puffy10 spune:
.ankflor felicitari pentru decizia voastra si bafta multa.
ulchen bafta multa! dar pastrati-va "energia" pentru cand veti gasi copilul, o sa aveti nevoie.... asa ca spunei sotului sa doarma noaptea sa fie odihnit . Si eu tot asa incepuesem deja sa fac planuri, sa visez la copil... si am tot visat vreo 10-11 luni.
Apropo la inceputul lui decembrie trebuie sa ne reatestam, ca imediat dupa sarbatori, pe 7 ianuarie, ne expira atestatul.
asi multumesc pentru urari.
Korapop, unde esti? Te acapareaza micutul? Felicitari si sanatate maxima va doresc. Nu am intrat o perioada buna pe forum si cand "mi-am revenit", ce sa vad... tu care te-ai atestat cu mult dupa noi, erai deja "implinita". Ia spune, te mai bate gandul de vreun FIV? Pe mine daca nu ma sunau si nu ne iesea minunea asta mica in cale, la inceputul anului viitor mai incercam odata. Acum, ne-am potolit asteptam cu nerabdare sa il aducem pe cel mic acasa.
Va pup si bafta la toate!