Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Miki,dar daca iau Clexane,mai trebuie sa fac Ddimerii aia???C aam citit ca se resping probele contaminate cu heparina.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 6+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna fetelor,

Am fost si eu aseara la dna Uscatescu mi-a dat tratament, foarte draguta, Flory multumesc pentru detaliile cum se ajunge acolo.

vroiam sa va zic ca din cate am inteles eu de luni 25 nov pana pe 15 noiembrie nu este in tara.

va pup.

MULTUMESC DOAMNE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

anna da tu razele de soare la Bucuresti si luati-l fetita inapoi pe Boc

fetele, serios acum, ce-i cu felix? Noroc ca-i ruxi cu semnatura ei apropiata de a lui felix, altfel nici nu mai stiam in cate saptamani e...

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Ari, si eu sunt ingrijorata si ma gandesc mereu la ea... Nu am nici macar un numar de telefon , sa-i dau un SMS. Sa speram ca a plecat undeva si se intoarce repede , cu bine.

R. 21 +
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ramonella, bine ca e totul in regula! Doamne ajuta sa fie bine pana la capat la toate!
Emma, la prima sarcina nu prea stim ce si cum, in afara de chestiile elementare (analize de rutina inainte de sarcina daca o planifici, apoi cele de prim trimestru, sa nu iei medicamente, etc). Astea cred ca tu le-ai stiut oricum, deci nu ai de ce sa te acuzi din punctul asta de vedere. Dar ma refeream la planificarea obsesiva a conceperii bebelusului, fiindca eu asa ajunsesem: cu teste de ovulatie, grafice, stiam care e luna buna ca sa iasa fetita - dupa calendarul chinezesc, faceam scandal daca sotul meu ajungea tarziu acasa si eram prea obositi ca sa mai....Chestii de-astea nebunesti, paranoice. Restul sunt normale - analize, controale, ca doar nu o sa bagi capul in nisip si ce va fi va fi, mai ales ca noi stim acum de probleme. Suntem aici sa ne incurajam, deci capul sus! Relaxeaza-te, savureaza clipele cu sotul tau, un vinisor rosu bun, surprinde-l in mod placut, faceti o iesire pe undeva, si cand va veni momentul se va intampla! Iar momentele astea de intimitate va vor lega si mai mult si sa vezi ce le vei duce dorul in timpul sarcinii...

14+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emma_T spune:

FLOAREDEMAC
Tare mult imi plac mesajele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

aristica ce mai fac lighioanele tale?eu am doar un catzel dar face cat 7 ca e inca mic si are energie si la faza cu boc, ma abtin, dar nici in ardeal parca nu l-as mai vrea
De vreo doua ore ma tot apuc sa fac bagaje si inca e geanta goala, maine plecam dimineata,cat mai devreme ca avem drum lung minim 10 ore.
Nu stiu cand apar pe aici dar sa stiti ca o sa ma gandesc la toate si promit sa beau pentru fiecare din voi o gura de sampanie , ca daca as bea cate un pahar cred ca as fi prea"vesela" si nu e cazul sa striuc nunta
Va doresc un weekend placut cu mult soare , multa iubire si cat mai multa caldura sufleteasca!Luni seara ajung acasa, asa ca marti dimineata o sa fiu la cafeluta si la povesti.
Pupici tuturor mutantelor !

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Anna, sa ai drum bun, sa te distrezi si sa te intorci cu bine! Te asteptam inapoi in club!

R. 21 +
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Pupici si imbratisari pt toate mutantele mele dragi!!
Sunt si eu pe aici, va citesc mereu, desi nu scriu prea des!
Acum o stare urata, simt ca ma ia o raceala.Am o usoara durere si jena in gat, si vocea un pic in schimbare. Eu iau deja un gr vitamina C pe zi, o fi oare indicat sa mai pap si lamaie sau ceai cu multa lamaie?( nu mi-am facut NK-urile)??Stiu ca avem voie in sarcina paracetamol simplu, dar parca nu as incepe asa la primul simptom cu medicamente.

Sara, parca tu ziceai ca ai avut mico si ureaplasma, si ca ai scapat de ele dupa 2 ture de tratament.Imi poti spune cu ce anume ai scapat?? Ca si eu ma lupt cu ele de la inceputul sarcinii, si nu reusesc sa le dobor.

toate mutantele!

FVL heterozigot, 25 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Fetelor am prins iar laptopul colegei de la rezerva si profit sa va scriu.Ieri mi-a fost tare rau de la durerea de cap ca dpa ce scapasem de perfuzii iar am ajuns la ele ca am vomitat tot.Azi sunt insa bine si mai am de facut antibiotic intravenos la noapte, apoi de maine trec la medicamente orale si scap de injectii.Tot maine repet eco sa vedem hematomul daca s-a resorbit si mai ales sa vedem daca sau lipit membranele placentei sau daca sau dezlipit mai mult....Daca sau lipit sambata plec acasa, daca nu.......NU.Oricum doctoritele sunt multumite de rectia la tratament, iar eu abia astept sa ajung acasa.
Va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere si va rog sa aveti grija de voi.Pupici pt toate burticile.

Mergi la inceput