Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -
Raspunsuri - Pagina 19
adrianaady spune:
Floaredemac ce frumos vorbesti de baietelul tau cel mare....Doamne cred ca este o comoara de copilas
Sa iti traiasca
anna_leah27 spune:
Buna dimineata,
Mai am putina cafea si am venit sa o lungesc aici la o poveste...
Eiii da floricica ai dreptate, mi-a placut cuvantarea ta si se aplica si la mine, la piticii mei de pe creier pe care trebuie sa-i mai ponderez.Trebuie sa recunosc ca multe simptome si ganduri negre izvorasc din sursa mea nesecata de anxietate![]()
Cand am conceput a doua oara cam calculasem totul, dar fiind in concediu, sotul meu nu s-a gandit ce am eu de tot vreau zbenguiala asa de des

Acum, dupa 2 sarcini pierdute ma gandesc ca a treia, cand va fi nu o sa o mai planuiesc nu o sa o mai calculez, o sa am grija sa imi iau vitaminele cu 2 luni inainte de a renunta la protectie si atat, in rest o fie ce trebuie sa fie.
Pana atunci mai am timp sa exersez gandirea pozitiva si sa imi combat anxietatile si stresul![]()
Anul asta am invatat sa apreciez ceea ce am si sa fiu putim mai rezervata in dorintele si visele mele, nu vreau sa visez prea departe, asa ca o sa incerc sa traiesc fiecare clipa si sa ma bucur de ea.
allamultumesc
Emma ne luam de mana si gandim pozitiv impreuna![]()
In sfarit e soare si frumos la cluj , asa ca ma bucur si va trimit tuturor cate o raza si un pupic

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
RAMONELLA spune:
Salutare!
Aseara am sangerat...asa m-am speriat...
ma gandeam ca gata,s-a terminat totul...ma si vedeam pe masa la chiuretaj...Cand mi-am facut Clexanul,am bagat de 3 ori acul in partea stanga si nu intra nicicum...
Apoi am reusit in partea dreapta cu chin cu vai...asa eram de incordata...
Dimineata m-am dus la spital.Si surpriza!!!Piticotul meu era bine mersi,se distra pe acolo si inimioara ii batea de zor.Si doctorita nu a vazut nicaieri dezlipire de placenta.Deci clar ca s-ar putea din cauza Clexanului.Tare m-am speriat.Asa sunt de linistita acum...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
6+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
floaredemac spune:
Adrianaady, multumesc! 
Anna_leah, asa te vreau! Pozitiva si... spontana!
Si la noi a iesit soarele, se vede ca ne despart doar 150 de km.
In general, noi dupa Cluj ne ghidam: cum e vremea pe la voi, asa va fi si la noi in scurt timp.
Ramonella, ma bucur ca bebe e bine! Imi imaginez ce-a fost in sufletul tau, of! Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva... si ma astept si eu la episoade de-astea, daca deja am inceput dupa un banal stranut!
Acum i-ai auzit prima data inimioara strumfului? Ce bine ca e in regula! 
14+ DPN 15 aprilie 2011FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
RAMONELLA spune:
Floricica i-am vazut-o ieri dimineata.Si seara,a venit bomba cu sangerarea.Iti dai seama cum am trecut de la extaz la agonie...
Si apropo de vreme,vezi ca s-a innorat...
deci vin norii incolo.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
6+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Emma_T spune:
floaredemac cum adica sa te scuz?![]()
Iti multumesc frumos pentru sfaturile tale.Chiar azinoapte i-am spus sotului meu: hai mai repede!sunt cu el fetelor de 18 ani si este prima data cand eu nu simt nimic.E aiurea de tot. El aprinde lumanarele,da drumul la muzica etc.si eu zic hai mai repede:(. Primul meu avort floaredemac a fost cand nu planificasem nimic si dupa aceea mi-am zis ca am patit-o tocmai pt. ca nu am avut grija inainte.Si acum ma gandesc ca o patesc pt ca planific prea mult mai ales ca de fel sunt o tipa care atunci cand nu planific, imi iese.
anna_leahsa inteleg ca esti o anxioasa? Ne luam de mana, de ambele maini, ne luam si de picioare si pana la urma reusim, nu-i asa?
Va multumesc frumos fetelor. Pana la urma tot nu stiu cum sa iau aspenterul.Doc meu ginecolog e ffff ocupat
...cat de tare e ecomoticonul asta.![]()
va
pe toate si cu Dumnezeu inainte, nu?
Apropos, de fel ici eu nu sunt o tipa bisericoasa.Am luat-o pe calea asta de cand am probleme:( dar am auzit si de acum folosesc cea mai simpla si la obiect rugaciune.
"Doamne, Lumineaza-mi mintea si Arata-mi calea".
miki-miki spune:
Floricica doar nu era sa te sperii si mai rau cand erai cu inima in chilotei. Imi place tare mult cum povestesti de baietelul tau iar el e atat de dulceeee. Pupici de la mine pt el.
Adriana am lamurit neclaritatea, Augumentin are subst activa amoxicilina si e al 4-lea pe antibiograma.
Ramonela ar tb sa faci DDimeri si volumul mediu plachetar (e in hemoleucograma)sa vezi dc ai risc de sangerare. Bine ca a fost doar o sperietura. Pe prima pag am pus link eu mai de mult cu un aparat de ascultat inimioara lui bb, poate iti iei unul si scapi de emotiile pana la eco, numai ca tb sa inveti sa-l folosesti sa distingi bataile inimii de alte zgomote din corpul tau. ![]()
Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
miki-miki spune:
Ramonel tot eu
, vad ca iei doar 400mg de utrog. Stiu ca in caz de sangerare se rec cresterea dozei de utrog sau suplimentarea cu duphaston sau injectabil. Intreaba medicul.
Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Floricica doar nu era sa te sperii si mai rau cand erai cu inima in chilotei. Imi place tare mult cum povestesti de baietelul tau iar el e atat de dulceeee. Pupici de la mine pt el. ![]() Adriana am lamurit neclaritatea, Augumentin are subst activa amoxicilina si e al 4-lea pe antibiograma. Ramonela ar tb sa faci DDimeri si volumul mediu plachetar (e in hemoleucograma)sa vezi dc ai risc de sangerare. Bine ca a fost doar o sperietura. Pe prima pag am pus link eu mai de mult cu un aparat de ascultat inimioara lui bb, poate iti iei unul si scapi de emotiile pana la eco, numai ca tb sa inveti sa-l folosesti sa distingi bataile inimii de alte zgomote din corpul tau. Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6 Miki MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
Si daca fac chestiile alea,ce o sa-mi arate???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
6+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
RAMONELLA spune:
Miki,acum iau de 600.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
6+