Aspirante optimiste > 20 ani (590)
Raspunsuri - Pagina 9
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurici0101 Buna seara, fetele! ![]() ![]() ![]() pe fiecare in parteAlinus, hai cu vestea cea mare, ca ne tii cu sufletul la gura! ![]() ![]() ![]() Miha, te pup ![]() ![]() , iar scurgerea aia albicioasa, daca nu ai mai avut-o pana acum si mai ales daca nu ti-a venit cm, zic c-o fi semn de ![]() Eu sunt tare necajita... ![]() ![]() ![]() ...mi-au venit uratii, dar nu inteleg de ce![]() ![]() ...luna trecuta mi-au venit pe 23, deci teoretic, luna asta, cel mai devreme, ar fi trebuit sa-mi vina pe 18, iar azi e in 13![]() ![]() ...eu nu am mai avut dereglari de cm pana acum...nu inteleg![]() ![]() ![]() ...pur si simplu NU INTELEG![]() ![]() ![]() ![]() |
Laurici iubita mea

te rog nu mai plange
.Uratii ne vin la toate vad si cine stie poate ca dereglarea asta sa fie de la niste medicamente? Iei ceva in perioada asta?
De asemeni nu uita ca poate fi si bebe atata timp cat a aparut asa de devreme. Tii minte scumpa mea ca fetele ziceau ca se poate si sarcina pe menstruatie? Hai nu te mai necaji si daca totusi simti poti sa consulti un doctor. A propos, tu ai un doctor la care mergi regulat?

Eu sunt alaturi de tine si toate fetele astea minunate de pe site de asemeni sunt alaturi de tine! De aia suntem optimiste, da? Nu mai da apa la soareci!!!

MHegarty
gabyv spune:
Miha cum este in cuplu cu un englez? se simte diferenta culturala? de ex noi romanii sunt putin compatibili cu farancezii... care nu ne inteleg prea tare obiceiurile si nici nu prea le plac. AM prietene casat cu francezi care zic ca e ok, ca si cuplu, dar cand vine vb de distractie, numai a lor e buna ![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui AlinaBu fetelor as manca clatite cu ciocolata ![]() ![]() stiu nu sunt sanatoasa ![]() The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
alina nu mai zi de mancare ca as manca non stop...cred ca o sa ma fac cat malu

acum de ex mi-e foameeeeeeeeeeeee
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
AlinaBu spune:
bella culmea si eu lucrez la sanador
si nu te-au ars
e 80 lei hcg si 50 lei taxa de urgenta deci ai dat mai ieftin cu 10 lei decat trebuia defapt. Si nu nu am nici un discount ca sunt in prima luna de munca
. Deci orice investigatie este contra-cost
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
mihahegarty spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurici0101
neeeeeeeeeeeeee...ca nu am stat in frig...si e tare ciudat...ma refer d.p.d.v al aspectului: e maroniu inchis (scuze de detalii) Doamne si ce am mai sperat ca luna asta sa am si eu II ![]() ![]() ![]() |
Laurici as vrea foarte mult sa fiu langa tine si sa iti dau o imbratisare! Te cred ca iti doreai foarte mult un bebe dar nu uita ca poti avea bebe de iulie!! Si o colega de a mea de servici spunea ca sa ai bebe de vara e cel mai frumos! Iar iulie e o luna deosebita!! prinde multi

de la mine.MHegarty
AlinaBu spune:
poate patesti ca mine laurici .. de iti vine cm peste sarcina cine stie
orice e posibil am observat. Te pup si
pentru z1.
lisssa_ana spune:
mai daca faceti clatite venim si eu...
si sa nu fiti zgarcite la cioco![]()
Mamica de Ana
AlinaBu spune:
lissa eu am mancat ieri .. m-am trezit cu pofta de ciocolata m-am dus la magazin si mi-am luat fineti, am ajuns acasa si am stricat 2 compoziti de clatite intr-un final mi-au iesit am mancat 1 si m-am saturat restu le-au mancat soacramea cu pisi si acum vreau iara , dar e cam tarziu sa ma apuc asa ca am luat o gura de paine cu fineti zici ca am mancat clatita
numai sa imi fac pofta
. Abea astept maine cand plec la munca sa ma opresc la victoriei sa imi iau merdenele cu branza 

de cand am ajuns acasa ma tot gandesc la ele 

bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui AlinaBu bella culmea si eu lucrez la sanador si nu te-au ars The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
foarte tare...uite motiv sa ne cunoastem. eu deobicei la sanador merg pt analize si alte vrajeli
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
AlinaBu spune:
la victoriei sunt