Aspirante optimiste > 20 ani (590)
Raspunsuri - Pagina 8
Angie844 spune:
Fetele, care se mai testeaza sapt asta?
Eu ar tb sa ma testez joi dar cred ca astept pana sambata ca luna trecuta am avut CM de 34 zile in loc de 30...asa ca nu ma grabesc. Mai ales ca nu am prestat la timp luna asta si nu am simptome....
Hai ca va pup.
Inca o ora de serviciu si gataaa, acasa la Bubulina.
Mamica de Sarah-Aimée
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana angi ce m-am distrat Alina hai ca e cu ochisori miha,multumesc. Ana a fost singurul nume la care am picat de comun acord fara probleme. Ana Teodora,Teodora este al doilea nume. Culmea e ca dupa ce am nascut parintii nostri au constatat ca Ana e numele bunicii din parteA sotului decedata si Teodor e numele bunicului meu decedat...nici eu nici sotul nu am stiut Chloe e foarte frumos , de Ana nu mai zicMamica de Ana |
Lissa

ce coincidenta deosebita!!! Super si eu mi as dori macar ca bebe meu sa aiba un nume de sfant ortodox, chiar daca sotul e din Wales(Tara Galilor)eu nu mi uit natiunea!!!

MHegarty
mihahegarty spune:
Katy82 imi pare rau pentru Z1, azi,12/10 e ziua 1 la tine, maine 13/10/2010 o sa fie ziua 1 la mine, deci am sa te tin minte!!! Poate in octombrie ne testem impreuna!!! Mi a ghicit o prietena de a mea in tarot ca cica bebele meu ar vrea sa vina in iulie anul viitor, ceea ce inseamna ca ar trebui sa raman bortzoasa in octombrie.
Katy sunt cu ochii pe tine, va fi doar o zi diferenta intre noi!!!

Si ca sa rad si mai tare: maine e si ziua de nastere a sotului si imi vin si mie uratii

Va dati seama, daca raman
in octombrie ziua de 13/10 va fi zi memorabila pentru a a fost ultima menstruatie.....![]()
![]()
![]()
Ei na, uite ca visez si eu!!! Macar atat!!!![]()
MHegarty
AlinaBu spune:
Noapte buna 
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
ce frumos ar fi ce zici tu miha ! Iti tin pumni asa sa fie 
gabyv spune:
Noapte buna!
eu mai raman vreo 30 de min pe aici 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
AlinaBu spune:
dap si eu .. ca maine am o zi 

sunt pe eco de cord
o sa ma plictisesc de moarte
AlinaBu spune:
fetelor as manca clatite cu ciocolata 

stiu nu sunt sanatoasa 
bellasamoyed spune:
alina eu am o presimtire ca la tine e bebe sigur. nu mai amana si tu cu beta. da nu inteleg voi nu aveti facilitati la locul de munca? gen analize gratis sau macar reducere?
eu nu stiam ca la med life e atat de ieftin beta, eu am dat la sanador cu taxa de urgenta 120 parca. m-au ars nu gluma ![]()
maine dim ma testez si eu asa la misto chiar daca mai am pana ar trb sa imi vina da ma duc la dr. si parca am chef si de test.mai ales ca nu am mai facut de mult!
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

, de Ana nu mai zic