Aspirante optimiste > 20 ani (590)
Raspunsuri - Pagina 7
AlinaBu spune:
gaby am scris mai sus 

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
gabyv spune:
Alina, hai fa un beta mai bine 
Miha numai cu Chloé eram noi
si o sa vrem si un nume romanesc, dar e greu sa ne hotaram, pt ca noi aici avem probleme cu prenumele nostre romanesti. de fiecare data trebuie sa spunem pe litere prenumele...
aa si o sa-ti trimit pm pt teste.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
AlinaBu spune:
Nu credeti ca e mai bine sa astept sa imi vina urmatoarea menstra? adica pe 20 cam asa trebuie sa imi vina adica peste 1 saptamna - 2 saptamani maxim si daca nu apare sa fac un hcg? La mine nu e vorba de o intarziere ba culmea mi-a venit dupa dulphaston si de atunci ma dor sani, 2 teste slab pozitive imi cam dau de gandit .. daca era sarcina nu mai imi venea menstruatia pe 25 septembrie ( ziua 17 azi ) nu are cum sa fie sarcina sau nu stiu . Eu vreau sa astept 2 saptamani sa vad cum decurg lucrurile, dar am simptome de rusi de cand mi s-a terminat cm ... ciudat 
gabyv spune:
Alina cel mai bine beta, in felul asta stii sigur.
Miha ai PM .
apropo maine ma duc sa-mi fac programare pt niste analize: prolactina, creatina, vit D, B, fier si potasiu (cred ca nu prea inteleg scrisul)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
AlinaBu spune:
cred ca e prea mica daca e sarcina sa se depisteze la beta , am citit pe net ca la 3 saptamani valoarea minima de beta este 5.3 .. eu am 2 saptamani si 3 zile de la ultimul cm.
kitty-27 spune:
alina si menstra de data trecuta cum a fost?mai maronie?...ca poate a fost peste sarcina...n-ai fii prima careia i s-ar fii intamplat..
ASPIRANTA LA BEBEL
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Fetele eu am probleme cu asa ca reusesc foarte greu sa va scriu.Miha secretia abundenta o poti avea din mai multe cauze> cresterea niv de progesteron adica un posibil , daca este dupa CM poate fii o prelungirea a ciclului fara urme de sangerare . Sa sti ca nici pe sotul meu nu prea il intereseaza aspecte legate de TB sau mucus cervical, cred ca e general pt barbati (mai putin pt ginecologi)http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png " este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii" |
Katy esti fantastica!! Esti chiar comica, da intra adevar barbatii astia sunt uriciosi tare dom'le cand vine de probleme feminine!!!
Dar si fara ei, nu putem avea bebe, deci putem sa i iertam o data si o data!
In legatura cu mucusul, e foarte ciudat ca a aparut exact in ziua a 25a, adica eu acum, azi sunt in ziua a 27 si mucusul alb e tot mai abundent! E foarte ciudat! Nu vad nici un alt simptom care sa mi indice bebe, in schimb vad un milion de simptomuri care ar zice ca ar trebui sa vina CM.
Iti dau mare dreptate in a asptepta macar o zi de intarziere dupa CM. E cheltuire aiurea de bani si la urma urmei un test de sarcina e £4 (adica vreo 20 lei) deci nu e ieftineala de pe lume!!
Eu ca tampita mi am facut vreo doua teste de sarcina in ziua a 18a si in ziua a 22a si au iesit negative si de atunci mi am jurat ca nu ma mai ating de ele. Dar stii tu, ca asa cum sunt baietii cu mingea de fotbal asa suntem si noi aspirantele cu testul de sarcina!!!

MHegarty
AlinaBu spune:
Nu .. a fost multa prima zi si rozalie mai mult spre rosu si m-a tinut 1 zi cand a curs mult si din a 2a zi s-a cam oprit a 3a zi a mai curs 2 -3 picaturi a 4a zi nu mai era deloc si pe mine ma tinea 7 zile
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana da testele pozitive au fost cu urina de dimineata?? Mamica de Ana |
Da cu urina de dimineata, si acum cu urina de seara e negativ

asa ca reusesc foarte greu sa va scriu.
, daca este dupa CM poate fii o prelungirea a ciclului fara urme de sangerare
este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii"