Aspirante optimiste > 20 ani (590)
Raspunsuri - Pagina 6
kitty-27 spune:
laurici nu fii dezamagita...trebuie sa te duci la dr sa vezi de la ce poate fii...sa nu fie vreo dereglare ...

ASPIRANTA LA BEBEL
kitty-27 spune:
alina ai zis ca la ora 21.00 vii cu noutati...astept sa ne spui ca ai un bebe in burtica 
ASPIRANTA LA BEBEL
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 racheel la cine faci laparo?te-ai programat deja? ![]() ASPIRANTA LA BEBEL |
kitty doctora mea m-a trimis la Giulesti, doctor Ciprian Cristescu.Azi fiind z4 am sunat si doamna care face programarile mi-a spus ca nu poate domnul doctor luna acesta sa-mi faca operatia din motive tehnice.
Acum o sa ma programez luna viitoare.
laurici poate sunt ||
Angie844 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurici0101
neeeeeeeeeeeeee...ca nu am stat in frig...si e tare ciudat...ma refer d.p.d.v al aspectului: e maroniu inchis (scuze de detalii) Doamne si ce am mai sperat ca luna asta sa am si eu II ![]() ![]() ![]() |
Daca e maroniu, poate fi doar spotting cauzat de implantare... Eu zic ca inca poti sa mai speri la
luna asta.Mamica de Sarah-Aimée
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
bella si eu vreau bebik mai repede, dar...asta este mai astept o luna lana la laparo si apoi inca una de refacere ![]() Tu ai facul HSG? |
nu am facut inca si sincer mi-e cam foarte frica
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
lisssa_ana spune:
voi mai jucati farmville??? eu asa m-am saturat![]()
noi sapt asta sunt la prestat
,poate se prinde ceva
...e sotul in culmea fericirii ca adormim fata mai repede![]()
Mamica de Ana
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv hello ![]() ce ati mai vb ieri, abia am reusit sa citesc din urma: Angi bine ai revenit, azi o sa intri tarziu, dupa fiesta de aseara a vecinilor... ![]() Miha vezi ca-mi furi numele de fata ales de mine si iti zic de unde sa iei de pe net teste de ov. (asta daca vrei) ![]() Nelia, sa nu-mi zici ca si la voi e de luat de la gradi la 11:20 si dus inapoi la 14... chestia cu masa de pranz acasa ma seaca pe mine si in plus, ce e in ianuarie? ai zis ca de-abia astepti. Alina, eu zic ca e pozitiv, hai cu beta ![]() pt restul fetelorwww.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Buna seara la toate fetele cucuietele si multi

Iacata ma si pe mine, pasarea de noaptea de la servici, obosita si plina de tensiune in zona burtii!!! Mai ar trebui sa fie ziua a 28a, deci cred ca uratii ma vor vizita!!!! Dar eu sunt optimista si fiecare CM inseamna o alta sansa de bebe

Gaby sa nu mi zici ca si tie iti place numele Chloe Ana. Chestia e ca sotului meu ii place doar Chloe, nu prea ii place Ana, dar eu trebuie sa ma gandesc si la un nume de sfant roman, ca nu se poate sa aiba doar nume strain!!
Sigur Gaby zi mi si mie de unde pot lua test de ovulatie de pe net. Merci mult iubita!!

MHegarty
AlinaBu spune:
Am venit
Nu am ajuns sa fac HCG pentru ca la mine la munca este 80 ron si nu am avut bani la mine decat 50 ron , am ajuns acasa abea acum si n-am putut sa dau fuguta la medlife unde e 35 ron
. Maine muncesc de la 8 la 21 deci nu ajung, mi-am facut acum repede alt test de sarcina minut care este negativ
e o zapaceala totala in capul meu nu stiu ce sa mai cred. Am 2 teste slab pozitive ( chiar fff slab abea se vede a 2a liniuta, am incercat sa le fac poza dar in poza nu se vad asa slabe sunt ) si 1 test negativ, tind sa cred ca nu sunt ![]()
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
gabyv spune:
hop si eu 
tocmai am ajuns acasa de la Salonul Auto, am testat si cateva masini
, hihi si ne-am si hotarat la una...
Alina nu a venit cu raspunsul?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?