Aspirante optimiste > 20 ani (590)
Raspunsuri - Pagina 5
racheel spune:
Offfffff
eu am sunat azi la Giulesti si mi-a spus doamna cu programarile ca nu poate domnul doctor luna asta sa ma opereze din motive tehnice.Abia asteptam sa scap.
PaulaFrida spune:
Cami am ajuns la nivel 42 la ferma![]()
tu?

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Offfffff eu am sunat azi la Giulesti si mi-a spus doamna cu programarile ca nu poate domnul doctor luna asta sa ma opereze din motive tehnice.Abia asteptam sa scap. |
la ce dr mergi la giulesti? si ce operatie trb sa faci?
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
racheel spune:
La domnul Ciprian Cristescu, desfundare de trompe.L
e am pe ambele infundate in partea dinspre ovar.
O sa sun luna viitoare.
bellasamoyed spune:
eu merg la dr.puia.
maine ma duc si eu la el...sa vad cum mai stauuuu si sa vb cu el clar ca eu vreau bebe mai rpd![]()
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
laurici0101 spune:
Buna seara, fetele!

pe fiecare in parte
Alinus, hai cu vestea cea mare, ca ne tii cu sufletul la gura!

Miha, te pup

, iar scurgerea aia albicioasa, daca nu ai mai avut-o pana acum si mai ales daca nu ti-a venit cm, zic c-o fi semn de 
Eu sunt tare necajita...

...mi-au venit uratii, dar nu inteleg de ce

...luna trecuta mi-au venit pe 23, deci teoretic, luna asta, cel mai devreme, ar fi trebuit sa-mi vina pe 18, iar azi e in 13

...eu nu am mai avut dereglari de cm pana acum...nu inteleg

...pur si simplu NU INTELEG

racheel spune:
| citat din mesajul lui bellasamoyed eu merg la dr.puia. maine ma duc si eu la el...sa vad cum mai stauuuu si sa vb cu el clar ca eu vreau bebe mai rpd aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
bella si eu vreau bebik mai repede, dar...asta este mai astept o luna lana la laparo si apoi inca una de refacere

Tu ai facul HSG?
laurici0101 spune:
| citat din mesajul lui racheel laurici sa fie frigul de vina?!! ![]() ![]() |
neeeeeeeeeeeeee...ca nu am stat in frig...si e tare ciudat...ma refer d.p.d.v al aspectului: e maroniu inchis (scuze de detalii)
Doamne si ce am mai sperat ca luna asta sa am si eu II