Aspirante optimiste > 20 ani (590)
Raspunsuri - Pagina 4
Katy82 spune:

fetele, ma duc sa ma apuc de treaba!
Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un
.
andr@ spune:
katy imi pare rau ptr z1
cat despre durerile de burta nu, nu au nici o legatura ca faptul ca nu poti sa ramai 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
camcris spune:
katy referitor la durerile de burta soara mea avea lunar dureri groaznice chiar mai rau decat povestesti tu si are un bb de 9 luni, spre norocul ei ia a ramas din prima luna
imi pare rau ptr z1 

lisssa_ana spune:
angi ce m-am distrat![]()
Alina hai ca e cu ochisori
miha,multumesc. Ana a fost singurul nume la care am picat de comun acord fara probleme. Ana Teodora,Teodora este al doilea nume. Culmea e ca dupa ce am nascut parintii nostri au constatat ca Ana e numele bunicii din parteA sotului decedata si Teodor e numele bunicului meu decedat...nici eu nici sotul nu am stiut
.
Chloe e foarte frumos
, de Ana nu mai zic![]()
Mamica de Ana
roxybarbu spune:
Astazi nu prea aveti chef de vorba .....am citit pe la 3 si acum cand am intrat ma gandeam ca nu o sa pot recupera tot si cand colo .........o pagina ![]()
Traieste,iubeste, daruieste...
Katy82 spune:
Lissa sa-ti traiasca fetita, ce nume frumos! Si eu tot Teodora imi doresc. Fetele voi ce ziceti, care ar fii pt mine urmatorul pas, ce investigatii sa-mi mai fac. Eco perfect, analize de sange perfecte. Sa vad daca e problema la trompe? Bine intre timp am zis ca o sa incerc sa ma rog mai mult.
fetele, multumesc de sustinere!
Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un
.
bellasamoyed spune:
fetelor pe unde umblati???
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
kitty-27 spune:
buna fetele!!!
katy imi pare rau pt z1...si la tine.vad ca ne tinem una dupa alta cu perioada asta...

..si cand o venii
o sa vina la amandoua odata.
alina eu zic ca e