Aspirante optimiste > 20 ani (590)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

hop si eu
tocmai am ajuns acasa de la Salonul Auto, am testat si cateva masini , hihi si ne-am si hotarat la una...

Alina nu a venit cu raspunsul?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Dar ce masina iti iei Gaby? Si eu sunt pasionata de masini si motoare. Eu chiar am permis A si conduc un motor mare Suzuki SV 650 cc.

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

fetelor cred ca ma bag la nani ca maine ma scol la 6 jumate Am o zi superrrrrr naspa o sa dorm pe mine pana la ora 14 cand scap de la eco intuneric si caldura

Noapte buna somnic usor !

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bravo miha,noi cand am ramas gravida cu Ana ne-am vandut motorul

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

eh, Miha a trecut vremea de masini de putere, acum vrem una de familie. Pai o sa-mi iau o Kia Sportage, adica ma gandesc pana maine daca fac un dosar si ma duc sa mi-o iau(initial am plecat sa ca fac un test pt un peugeot 5008). Sotul e incantat si el, dar e pt mine asta, ca el ramane la masina lui sport
Dar trebuie sa ma gandesc f bine, ca e o investitie destul de mare... si nu vreau sa ma grabesc. Mai era putin si faceam un cec dupa ce am incercat-o, dar a zis sotul ca noaptea e sfenic bun si are dreptate

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

ce frumos ar fi ce zici tu miha ! Iti tin pumni asa sa fie

Alina Budraga mea, eu zic ca e bebe pentru ca hai s o luam logic.
1. Urina de dimineata e foarte concentrata, deci tu ai avut 2 teste pozitive pe urina de dimineata. Avand in vedere ca esti doar 2 saptamani si 3 zile dupa cm, cu siguranta o sa apara foarte slabe, dar au aparut pe urina de dimineata!!!
2. Urina de seara nu se pune la 2 saptamani si 3 zile. Eu cred ca intotdeauna va fi negativ daca e asa devreme.
Deci e bebe e basta!!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

alina eu am o presimtire ca la tine e bebe sigur. nu mai amana si tu cu beta. da nu inteleg voi nu aveti facilitati la locul de munca? gen analize gratis sau macar reducere?

eu nu stiam ca la med life e atat de ieftin beta, eu am dat la sanador cu taxa de urgenta 120 parca. m-au ars nu gluma

maine dim ma testez si eu asa la misto chiar daca mai am pana ar trb sa imi vina da ma duc la dr. si parca am chef si de test.mai ales ca nu am mai facut de mult!

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

In ce zi esti bella de cm?

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

fetelor as manca clatite cu ciocolata stiu nu sunt sanatoasa

Alina, tu lucrezi la Medlife? Ce functie ai?

MHegarty

Mergi la inceput

nu nu miha ai inteles gresit lucrez la sanador Mersi pentru sustinere cu bebe sper sa fie de data asta. Eu nu m-am mai simtit asa dupa cm niciodata adica sani tensionati de la ultimul cm si pofte nebune de ciocolata .

Mergi la inceput

gata chiar ma culc Nb somnic usor placute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Miha cum este in cuplu cu un englez? se simte diferenta culturala? de ex noi romanii sunt putin compatibili cu farancezii... care nu ne inteleg prea tare obiceiurile si nici nu prea le plac. AM prietene casat cu francezi care zic ca e ok, ca si cuplu, dar cand vine vb de distractie, numai a lor e buna

Draga mea Gaby, viata cu un englez e destul de grea. Se vede tare tare diferenta! Eu l am cunoscut pe sot la 29 ani jumate si stii si tu cum e mentalitatea la noi ca daca nu esti casatorita la varsta asta e cam rusinos!!! In fine, mie putin mi a pasat de zicala asta, mi se pare cam invechita!
Eu la 29 ani jumate eram disperata de maritis din vreo doua motive:
1. Pntru ca mama mea era bolnava de cancer si toata viata ei si a dorit sa fie la nunta mea. Nu a mai apucat. A murit saraca la 53 ani de cancer la san in noiembrie 2008, iar eu m am casatorit in iunie 2009.
2. Pentru ca eram dupa o relatie de 7 ani care s a terminat in plop si mi era frica ca nu am sa mai intalnesc pe nimeni.
Dar Ralph, sotul meu semana foarte mult cu fostul. Eu am iubit 3 barbati la viata mea, toti 3 nscuti in 1973....
Sunt oamnei foarte reci(barbatii), dar ceva ma atrage la ei...Sau e doar ceva karmic!!!
Nu stiu, dar iti spun ca se vede diferenta, iar eu cu sotul avem un stil foarte ciudat de a fi. Ne certam 10 ore, dormim vreo 8,iar restul nu stiu....Dar tin mult la el si el la mine..

MHegarty

Mergi la inceput