Aspirante optimiste > 20 ani (590)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

alina eu am o presimtire ca la tine e bebe sigur. nu mai amana si tu cu beta. da nu inteleg voi nu aveti facilitati la locul de munca? gen analize gratis sau macar reducere?

eu nu stiam ca la med life e atat de ieftin beta, eu am dat la sanador cu taxa de urgenta 120 parca. m-au ars nu gluma

maine dim ma testez si eu asa la misto chiar daca mai am pana ar trb sa imi vina da ma duc la dr. si parca am chef si de test.mai ales ca nu am mai facut de mult!

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

In ce zi esti bella de cm?

MHegarty

azi 18 maine 19...stiu ca e fooarte devreme da oricum am niste teste pe acolo si sa mai scap de ele

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele ma bag si eu la dormitor...azi nu stiu ce a fost cu mine m-am trezit la 11 si la 2 m-am culcat iar eram rupta de somn. si acum cred ca o sa adorm fara probleme

nu cred ca mi sa mai intamplat asa ceva niciodata dupa 3 ore si o cafea tare dim sa ma ia iar somnul

va pup fetele si noapte buna

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

bravo miha,noi cand am ramas gravida cu Ana ne-am vandut motorul

Mamica de Ana

Lissa dar ce motor ai avut? Tu ai condus sau sotul?
Hai ca e tare!!!Eu nu o sa mi vand niciodata motorul, sau daca il vand o sa fac astfel incat sa mi iau altul. Avem 3 motoare in garaj. Sotul e innebunit si el: are 2 Honda, 1 Fireblade si 1 CBR 600cc.
Cred ca se plictisesc fetele daca vb despre asa ceva pe site de aspirante!!! Parca suntem baietoi!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Miha m-a impresionat mult ce ai scris, mi se pare extraordinara natura umana, sa fim atat de diferiti si totusi sa ne iubim. Plus, cred ca e o tarie de caracter sa traiesti cu un om de o alta educatie.
Eu zic mereu ca una din prietenele mele este masochista, ca ii place sa suporte un om asa de rece ca al ei. E generalizat se pare ca sunt mai reci decat noi latinii.
Personal eu nu pot iubi decat in limba mea, asa ca sunt indragostita lulea de un roman (o lunga si durabila poveste de dragoste din liceu)

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Noapte buna, Bella!

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Super Gaby. Stii eu am o verisoara pe care o cheama Gabriela Mihaela si e nascuta pe 7 noiembrie 1981. Eu nu mai stiu de ea nimic de ani buni, cred ca sunt vreo 5. Si ea e in Franta, lucreaza la un hotel, e casatorita cu un bulgar si are o fata de 7 ani (face 7 pe 18 oct).
Tot timpul cand vad ca esti on line ma gandesc la ea. Tot Gaby esti si tu si tot in Franta.
In fine Gaby, pot sa ti spun ca al meu sot a incercat el sa aiba relatii, dar s a nimerit ca nu a avut, cea mai lunga relatie pana la mine a fost de 6 luni. Si asta e fost pentru ca nu a avut noroc. Deci eu am fost cea mai lunga relatie a lui si uite ca ne am luat!!
Si tot pana la mine el a stat doar in chirii si parintii lui nu l au vizitat o data in 15 ani pe unde a stat el in gazda. El mergea acasa la ei, dar a fost greu pentru parinti sa vina intr o casa cu alti chiriasi.
In fine, dupa ce ne am casatorit, eu mi am vandut apt din iasi si am luat casa aici in UK. Si asa i am indeplinit visul lui Ralph al meu!!! I am daruit o casa si cine stie, poate un bebe!! Si el mi a indeplinit mie visul de a fi maritata! Daca mai stai si ei rabdare, poate pun ceva poze. Dar daca vad ca nu reusesc in 10 minute, am sa incerc alta data!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Gaby si a propos, maine e ziua de nastere a lui Ralph si face 37 ani!!!

MHegarty

Mergi la inceput

da, eu mai stau pe aici, cu un ochi la tv ...
Ar fi dragut daca ai reusi sa intri in contact cu verisoara ta, eu nu mai tin legatura cu multa lume din familia mea.
Ma bucur pt tine ca va intelegeti si ca sunteti multumiti unul de celalalt si in curand o sa fiti si parinti. Parca si vad o mica Chloe blonda cu ochi albastri(pana acum nu am vazut nici o Chloe bruneta- numele 1 in 2006 in topul prenumelor in FR)
Si La multi ani! pt sotul tau O viata lunga impreuna!

Mergi la inceput

Multumesc mult Gaby. Am incercat sa pun o poza, dar din pacate trebuie sa fie cu site de pe net, deci nu am posibilitatea sa pun. Daca imi dai adresa de mail, am sa ti trimit cateva poze.
Haha, al meu sot e foarte brunet si are ochi caprui, deci nu stiu daca fata noastra va fi blonda si cu ochi albastri. Doar pe maica mea s o mosteneasca sau pe bunica mea. In familia lui maica sa are ochi caprui si taica su am impresia ca ii are albastri, dar noi doi amandoi caprui.
Ce lucrezi Gaby? De cat timp incerci de bebe?

MHegarty

Mergi la inceput

haha, prea tare, sotul tau e brunet, credeam ca e blond
eu lucrez ca "grafist" intr-o multinationala
incerc de din sept doar

Mergi la inceput