Aspirante optimiste > 20 ani (590)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

da, Lorena, buna alegere, iar daca fratele au o sa te ajute sa cauti + ca o sa te tine o perioada la el, pana iti gasesti tu un apart. e genial. Stii ca cel mai greu sunt primele 3 luni, dar daca ai pe cineva care deja a trecut prin asta, o sa fie ok.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

bella, de ce nu faci tu un test de sarcina si gata
totul e posibil
noi am avut o pacienta cu ciclu peste sarcina si acum cred ca a si nascut, mai ales daca zici ca nu a fost un ciclu normal si slab cantitativ

ce te costa?
ca sigue iese daca e ceva
si te linistesti si tu

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

o sa fac maine dim ca la cata apa am baut azi (nici daca ar fi nu ar iesi nimic)ca in nici o zi si mi-e sete incontinuuuu

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bella, poti face linistita ca daca e bebe deja concentratia betei este mare si apare si intr-un strop de urina
mai ales ca tu deja ai avea vreo 5 sapt iasa oricum

eu tin pumnii

ia sa scot eu motatele sa te incurajez

hai bella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Buna seara fetelor .
Cosminuta nu am de ce sa pic in butoi, poate o sa ii multumesc lui DD ca nu e bebe luna asta si sper ca 3 luni minim sa nu fie vreau vechime la noul loc de munca . Merg pe mana voastra si ma gandesc ca testele nu au fost bune, dar eu vad dublu in ele . Vedem luna asta daca intarzie sau nu .

Am uitat felicitari angi
HAI BELLA , dar tu nu ai avut cm o data cu mine? sau te "Scufund"(confund)?

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

fetelor eu merg la nani ca mi-a ajuns pe ziua de azi
aaaaaaaa anda ce ma bucur pentru tine ca e bine bebe, doamne ce frumos cand tu nici nu sperai
eu din pacate am o forma mai grava decat tine ca e homozigota mutatia
pup si sa fie bebe bine

bella maine cand intru sa vad vesti bune
si de la kitty ca parca zicea de simptome si tin pumnii tuturor fetelor care urmeaza sa se testeze

eu pupic pe toata lumea
noapte buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

bella, poti face linistita ca daca e bebe deja concentratia betei este mare si apare si intr-un strop de urina
mai ales ca tu deja ai avea vreo 5 sapt iasa oricum

eu tin pumnii

ia sa scot eu motatele sa te incurajez

hai bella

lorena esti o dulce da nu are cum, daca era sa fie bebe si ciclu peste sarcina nu se vedea azi la transvaginala? ca doar nu o fi fost ecografistu ala asa chior? in cel mai fericit caz daca e sa fie de luna asta chiar daca sunt abia z19,maine z20
da mai mult ca sigur sunt simptome inchipuite

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Buna seara fetelor .
Cosminuta nu am de ce sa pic in butoi, poate o sa ii multumesc lui DD ca nu e bebe luna asta si sper ca 3 luni minim sa nu fie vreau vechime la noul loc de munca . Merg pe mana voastra si ma gandesc ca testele nu au fost bune, dar eu vad dublu in ele . Vedem luna asta daca intarzie sau nu .

Am uitat felicitari angi
HAI BELLA , dar tu nu ai avut cm o data cu mine? sau te "Scufund"(confund)?

nu ma confunzi fix in aceasi zi ne-a venit.
am eu simptome intruchipate 100% mai nasol e ca sunt dureroase, ovarele ma dor inclusiv cu buric cu tot, plus ca azi am simtit toata ziulica presiune in ele, sanii ii simt tari(si sotu la fel ca l-am pus sa ii testeze) dimi am vomitat si toata ziua am fost cam gretoasa si acum pe seara am baut la apa si tot mi-e sete. da cred ca e totu din capu meu

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

si eu am aceleas simptome ca ale tale .. bine pe mine nu ma dor ovarele ma inteapa + ca am 2 teste slab pozitive.. cred ca totul e in mintea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Noapte buna!!
poate maine mai avem ceva vesti bune, ar fi bine sa incepem campania "O graviduta pe zi"

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

bella, z 20 si ti-a venit cm
cum???????????????

pai de ce asa devreme

bella la eco se vede o sarcina cand depaseste valoarea betei 1000 unitati asa ca nu imediat ce ai testul pozitiv se si vede
si un test de sarcina se pozitiveaza ori de la 25 unitati cele bune sau de la 50 de unitati

eu astept totusi sa te testezi

Mergi la inceput