Aspirante optimiste > 20 ani (590)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

da bella, asa e dar cand am vazut ce urat mi-au iesit rezultatele si cum scrie acolo ca am risc mare de infarct miocardic, tromboza venoasa si tromboembolie pulmonara, ......etc si in sarcina riscurile sunt foarte mari
asta pt ca mutatia este in stare homozigota ci nu heterozigota, adica este mult mai grava si mult mai rara

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Lore eu sunt racita cobza
abia respir, doare capu, gatu e franjuri abia inghit, nasu curge.
poze nu am mai facut k am fost in renovari. abia ce am terminat.
asa e...mai e asa putin...ma ia cand ma gandesc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

bebelu ai voie sa iei paracetamol simplu in sarcina si vezi ca la farmacie mai sunt niste pastile homeopate de la a ceeasi firma cu oscilococinum specaiale pt raceala(se suge 1 pe ora) si sunt recomandate si in sarcina. sunt in jur de 20 de lei cutia. si sa te faci bine repede

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

felicity ... imi pare rau pt pierderea ta!
Lorena se va rezolva, cu tratament si rabdare, o sa ai un numai al tau. Londra? super! dar despre ce bursa vb?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

fetelor ia spunetimi si mie cum trb sa te doara sani cand e bebe? ii simti mai tari mai umflati? ca pe mine acum ma doare jos si vad ca nici dupa nospa forte nu cedeaza si ma dor usor si sanii da mai mult decat durere ii simp parca mai tari. l-am pus si pe al meu la pipait si lui i se par mai tari.

tin sa precizez ca am sani micuti 75 b cupa asa ca nu prea am material mult de pipait

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bella am bagat si paraceamol si homeopate si ceaiuri si nici o diferenta,
parca ma simt mai rau decat de dimineata
sper sa-mi revin k nu mai pot

LOre suna bine Londra. dar cum asa???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

bella am bagat si paraceamol si homeopate si ceaiuri si nici o diferenta,
parca ma simt mai rau decat de dimineata
sper sa-mi revin k nu mai pot

LOre suna bine Londra. dar cum asa???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

bebelu pana nu isi face ea damblaua nici ca scapi,pe mine ma tinut fix o sapt si pe prietena mea care e insarcinata in 7 luni a tinut-o o sapt jum. relaxare in pat, ceai pastile. ce sa faci.

stiu cat de nasol e ca abia ce mi-a trecut si mie calumea si la mine si cu pastile de raceala normala tot ma tinut o sapt nasol s atreaca mai repede

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

nu bursa scuze vorbeam de job
fratele meu este medic acolo si mi-a promis ca o sa-mi gaseasca un job pe domeniul meu
adica pe microbiologie, enetica sau imunologie sau poate pe embriologie
nu mai conteaza dar nu mai vreau sa raman in tara
am mult mai multe sanse afara
stiu ca este foarte greu dar ma bazez pe fratele meu, e altceva cand mergi la cineva
acum mai trebuie sa-mi pun engleza la punct ca de specializari si diplome nu duc lipsa, diplome care in romania nu au nici o valoare

Mergi la inceput

fetele spuneti-mi si mie cum e cu saniiiii plssss

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

nu bursa scuze vorbeam de job
fratele meu este medic acolo si mi-a promis ca o sa-mi gaseasca un job pe domeniul meu
adica pe microbiologie, enetica sau imunologie sau poate pe embriologie
nu mai conteaza dar nu mai vreau sa raman in tara
am mult mai multe sanse afara
stiu ca este foarte greu dar ma bazez pe fratele meu, e altceva cand mergi la cineva
acum mai trebuie sa-mi pun engleza la punct ca de specializari si diplome nu duc lipsa, diplome care in romania nu au nici o valoare

lorena daca ai sansa asta e mare pacat sa nu profiti de ea...fugi cat mai poti din tara asta de cacao. sincer eu nu stiu unde o sa ajunga romania,pe zi ce trece sunt mai scarbita de tara in care stau

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

bella, de ce nu faci tu un test de sarcina si gata
totul e posibil
noi am avut o pacienta cu ciclu peste sarcina si acum cred ca a si nascut, mai ales daca zici ca nu a fost un ciclu normal si slab cantitativ

ce te costa?
ca sigue iese daca e ceva
si te linistesti si tu

Mergi la inceput