Aspirante optimiste > 20 ani (590)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

felicity... imi pare rau pt tine...intai tatal...si apoi bebele..imi imaginez ce greu iti este...cand ai nevoie sa vorbesti cu cineva...sa te descarci...noi suntem aici...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

angi sa dea dd sa fie bine de data asta

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

felicity imi pare rau.
dar ce s-a intamplat?
noi suntem aici si cand iti e bine si cand iti e rau.
asa k descarca-te k suntem alaturi de tine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele.

azi am fost o plimbareata am plecat de la 10 ac si am ajuns la 9

da sa va zic cum a decurs ziua mea.... dim cafea si am vomitat(marfa nu) stat la coada la gineco o ora...era intr-o cezariana(marfa) dupa program relax cu nasa mea si 2 prietene la restauranta de la 2 pana pe la 8,30
ce sa mai distractie :))

la dr am facut nimic mi-am facut o eco tvg ca sa vad daca au fost urme de ovulatie da normal ca nu se vedea nimic,marfa si asta si cu dr am vb nici nu m-am mai consultat ca nu avea rost, concluzia a fost hsg dupa urm menstra.
maine ma mai duc la un dr. la dr. pana de la filantropia sa vad ce zice si el sunt truli da vreau sa ma linsitesc si eu un pic. daca si el imi zice ca trb sa fac hsg asta e inghit in sec si ma duc chiar daca imi e un pic tarsa.
aaaa fetelor am de cateva ore o durere de ovare,intai pe stangul acum ma dor amandoua. sa fie oare de la eco tvg?ar fi prima oara cand m-ar durea dupa eco.
aaaa si sa nu uit la pranz am mancat cu o greata...da mi-e sa nu fie iar simptome inchipuite

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

fetele.

azi am avut o zi super draguta(inafara de dim in care am vomitat)
am fost l#537;a dr.(mi-am facut o eco tvg la care am primit vesnicul rasp, ov poli, si vage semne de ov pe ov stang..a zis ca a trecut prea mult sa ii zica exact daca am ovulat sa nu, dr. meu mi-a zis clar hsg, nici nu m-am mai consultat i-am dat tvg si nu mai era cazul) si dupa am stat cu nasa mea si 2 pretene de la 2 la 8 la restaurant
maine ma duc si la dr. pana de la filantropia sa vad ce zice si el si gata cu dr. nu ma mai duc la nici unul.
apropo fetele de cateva ore ma dor ovarele, intai ov stang si acum amandoua, am luat un nospa forte. sa fie oare de la tvg?
aaa si sa nu uit azi am fost toata ziua cam gretoasa da sincer nu vreau sa ma gandesc asa dep la bebe ca mi-e sa nu fie iar simtome intruchipate sau sa fie de la bila.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

ce porcarie am postat de 2 ori ca prima oara sa blocat laptopul si mi-a dat eroare si nu am crezut ca a mai apucat sa se posteze...asa ca am mai scris o data o varianta mai scurta

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ralu

ce mai faci?
poze mai ai?
ce-ti face fetita?
doamne ce repede trece timpul
imediat vine craciunul si apoi tu nasti
abia astept sa-ti vab bebelasa

eu sunt distrusa dar o sa incerc pe cat posibil sa ma stapanesc si sa vad lucrurile cu alti ochi
trebuie urgent sa ajung la dr uscatescu sa ma bage pe tratament

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

aaaaaaaaaa fetelor sunt mute sanse sa ma mut in londra
abia astept
as avea mult mai multe sanse in domeniul meu si cred ca as avea mai multe sanse si cu bebe si o viata mai buna
acum trebuie doar sa vad cum obtin o bursa acolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

ralu

ce mai faci?
poze mai ai?
ce-ti face fetita?
doamne ce repede trece timpul
imediat vine craciunul si apoi tu nasti
abia astept sa-ti vab bebelasa

eu sunt distrusa dar o sa incerc pe cat posibil sa ma stapanesc si sa vad lucrurile cu alti ochi
trebuie urgent sa ajung la dr uscatescu sa ma bage pe tratament

lorena cu ajutorul lui dumnezeu toate se vor rezolva. trb sa fii tare, sa urm tratamentul si vei vedea ca nimic nu e imposibil. nu ai nevoie de stres si suparari in perioada asta, incearca sa te rogi la dumnezeu sa iti de-a putere si o sa vezi ca o sa fie doar o amintire urata

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lore eu sunt racita cobza
abia respir, doare capu, gatu e franjuri abia inghit, nasu curge.
poze nu am mai facut k am fost in renovari. abia ce am terminat.
asa e...mai e asa putin...ma ia cand ma gandesc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput