Aspirante optimiste > 20 ani (590)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor va rog din suflet sa ma iertati ca am tras chiulul
in special fele carora le-am promis ca le trimit teste de ovulatie
am avut niste probleme foarte serioase si asta ma impiedicat efectiv sa ma tin de promisiune
nu imi sta in caracter sa nu ma tin de promisiuni
IERTARE

FELICITARI GRAVIDUTELOR
sarcina usoara si numai bine

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

fetele care ati mai patit asa ca mine...am o mancarime de mameloane..nu tot timpul..dar o am...si nu numai la unul ci la ambele...oare ce o fii??astazi la munca ma apucase o mancarime...de nu stiam ce sa mai fac..si am colegi numai baieti...deci tre sa fug mereu la toaleta sa ma scarpin.. mi-e frica sa nu fie ceva mai grav..

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

angi incerci de mult timp?

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

fetelor
in legatura cu analizele, mi s-a confirmat trombofilia, dar in forma severa
am mutatia MTHFR gena C677T in stare homozigota ceea ce este foarte grav
imi trebuie vreo trei luni de tratament si apoi bebe, dar eu sper si mai repede dar nu stiu daca este posibil

imi este foarte frica sa nu fiu acum insarcinata ca luna asta nu am incercat deloc dar in z 15 am avut un moment de ..... prostioare si eu am hotarat sa ne ne protejam
sper totusi sa nu fi ramas de la un singur contact ca nu ar avea nici o sansa sarcina

offffffffffffff nu ma opresc din plans acum cand stiu ce mi-a ucis bebelusi [b]
sunt intr-o depresie avansata

chiar si cu tratament riscurile sunt mari dar eu tot nu o sa ma dau batuta si o sa-mi indeplinesc visul de a avea bebe

Mergi la inceput

lorena nu mai plange...trebuie sa fii tare...cu tratament se rezolva si o sa vina si bebelusul asteptat...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

kitty, vezi ce si bebelu a avut acelasi simptom si acum are burtica mare
vizi ca poate o urmezi

si pe ea o mancau sanii inainte sa faca testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lorena imi pare rau k ti s-au confirmat banuielile.
dar imi pare bine k totusi ai aflat cauza si poti sa te apuci de tratament.
hai capu sus, ca vine si bb cat mai repede. nu mai plange, incearca sa te calmezi si sa vezi partea buna a lucrurilor.

asa e...eu am avut mancarimi groaznice cand am ramas insarcinata.
si acu primesc niste lovituri..mama mama.
iar cu mancarimile inca am ramas. numai k s-au extins si p burta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

da...dar mie mi-a venit cm...luni seara...si asta cam ciudat...deci a venit luni seara...ieri toata ziua sange rosu curat...fara pic de membrane...si de azi doar spotting mari inchis...eu aia care ma tinea 5-6 zile..ma scuzati de detalii,dar ma gandesc ca o mai fii patit cineva asa...mi-e frica sa nu am cine stie ce problema...ca la cate citesc pe net..

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

In sfirsit mi-am facut curaj sa postez din nou aici.Am mai citi pe ici, pe colo citeva mesaje.Dar in ultima luna toata viata mea a fost data peste cap,si nu am avut puterea sa ma adun.Poate era mai bine daca o faceam( adica mai usor pt psihicul meu). La doua saptamini dupa ce am fost la inmormintarea tatalui meu am aflat ca sunt gravida.Din nefericire doctorul mi-a spus clar ca o sa il pierd.A fost pt mine soc.Doctorul imi cere inca sa merg sa verifice singele.Dar Simburica nu mai e.
Pot sa spun simplu : imi vine sa urlu!!!
Nu vreau sa intristez pe nimeni.Ma opresc aici.Va citesc din umbra - multa bafta la gravidutele recente sanatate si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

angi incerci de mult timp?

ASPIRANTA LA BEBEL

Din August...ma rog, nu incercam f tare ca inca ma recuperam dupa pierderea din iulie.
Sper de data asta bb sa fie puternic si sa stea agatat acolo inca vreo 8 luni

Mamica de Sarah-Aimée

Mergi la inceput