Aspirante optimiste > 20 ani (590)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miha poate ii faci sotului cadou un test cu II. La multi ani sotului, sa dea Dumnezeu sa devina tatic cat mai repede!
Imi pare rau pt mama ta!
Bella poate e vreun in burtica de ai pofta asta de mancare. Uau si greturi, sigur e vreun micut ascuns pe acolo.
Roxy daca mai zici ca nu te bagam in seama ne luam la , pai vorba e asta.
Bebelu,, sper ca nu te-ai obosit prea tare prin casa da? Lasa ca le faceti voi in timp, sarcina e cea mai imp.
Anna, Anda ma bucur ca bebe e bine
Angiuraaaaaaaaaaaaaaaa, Bravoooooooooooooooooo, inca o graviduta, Yupi

Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un .

Mergi la inceput

Walkira eu zic ca e de la ovulatie. Peste 2 sapt sa vii cu II la raport.
Paula, Didi, Miha la voi ceva vesti bune?
Cosmi si eu am devenit mai realista, pai dupa atatea luni de simptome inchipuite era si cazul.
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angie844

Fetili...eu gata, raportez ca trec pe decaf!

Am fost ieri la farmacie pt niste cosmetice si mi-am luat si 2 teste...si normal ca nu m-am putut abtine si am facut unul aseara si s-a pozitivat imediat. E ! eu luna asta nici nu speram. Chiar a fost o surpiza.
Simptome nu am decat dureri de sani si cam atat.
Mai fac unul sambata si apoi luni o sa sun la dr sa-mi fac programare. Aici abia dupa 8 sapt te vede dr. Abia astept
Da doamne sa se prinda bine bb data asta.

Hai ca va pup!

Mamica de Sarah-Aimée

felicitari!!!!!!!!!!!!!
Angie844i-ti doresc sa ai o sarcina usoara si sa poti sa o duci pana la capat, sa stea cuminte in burtica pana la termen
daca vrei sa te trec pentru felicitari la subiect sa-si spui

Mergi la inceput

Fetele eu ma apuc sa beau ceai de naprasnic, uitati ce am gasit scris despre el http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=43361, sper sa aiba efect.

Mergi la inceput

Se pare ca trebuie avut totusi grija cu naprasnicul, se ia mai ales in caz de lipsa de progesteron, eu nu am astfel de probleme. Deci decat sa ma dereglez mai bine stau cumintica in banca mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Multumesc fetele.
Suntem asa de bucurosi ca o sa avem un bebe de iunie . Daca da domnu si e totul bine o sa am toata vara cu bebele.
Nu stiu daca la mine chiar a functionat formula Vitex + vit B6 dar sincer, de doua ori am ramas pe reteta asta, din prima luna de asa zis "tratament". Acum, nu va luati dupa capul meu...eu am gasit-o pe net si mi s-a parut ca n-are ce strica...

Mamica de Sarah-Aimée

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Se pare ca trebuie avut totusi grija cu naprasnicul, se ia mai ales in caz de lipsa de progesteron, eu nu am astfel de probleme. Deci decat sa ma dereglez mai bine stau cumintica in banca mea.

Katy, eu iau naprasnic pastile, dar nu pot zice decat ca s-a confirmat ce a zis doamna de la plafar: ca daca e prima luna dupa pastile, garantat o sa-mi vina la 2 sapt dupa inceperea tratamentului si apoi ca toate fetele care au luat de la ea pastile au ramas in 2 luni de tratament. Acum nu stiu ce sa-ti zic, de venit, mi-a venit exact la 2 sapt...in rest nu mai stiu.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Ralu multi sa treaca raceala, ai grija de voi!
De Lia stie cineva ceva?

in devenire
Am vorbit cu Lia,sunt bine si ea si bebe,are 4mm,dar trebuie sa stea linistita,in patut si la caldurica

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Angi felicitarisarcina usoara si bebe sanatos
Pup toate fetele dragi

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!
ANGI felicitari!!!!!sarcina usoara si la termen!!!!!

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput